Suriname niet happy met organisatie Carifesta

5

PARAMARIBO/PORT OF SPAIN, 25 sep – Suriname is niet bepaald gelukkig met het organisatieniveau van het negende Caribbean Festival of Arts, Carifesta. Dit meldt de Ware Tijd. Zowel minister Edwin Wolf van Onderwijs & Volksontwikkeling als de Surinaamse delegatie hebben kritiek op onder meer de gebrekkige coördinatie bij gastland Trinidad & Tobago.

Volgens Wolf zijn er aardig wat steken gevallen bij de openingsceremonie. Ook de rest van het programma verloopt niet bepaald soepel. “Een rommel, het programma klopt van geen kanten. Je weet niet wanneer en waar je moet optreden en er wordt niets gezegd zolang je niet vraagt. Nee, soep met balletjes”, zegt een Surinaamse toneelacteur. Ook intern loopt niet alles op wieltjes.

President Venetiaan heeft op zijn tussenstop vanuit New York zelfs ontevredenheid betuigd. Volgens Wolf heeft het er namelijk even op geleken dat Suriname niet zou deelnemen aan het openingsdefilé. Ondersteunend materiaal bleek niet op tijd te zijn vrijgegeven door de plaatselijke douane. Het Surinaamse contingent van ongeveer honderd en twintig deelnemers is het grootste op Trinidad & Tobago.


5 REACTIES

 1. Als je de burgers hun geld vergooid, kan je morgen niet zeggen, het is/was waardeloos.
  +/-120 man. Mi boi, aanstellen voor wie,wat hadden jullie met zoveel man daar te zoeken.(vakantie of zo) De Su.leiders (momenteel)zijn gewoon blind en achterlijk, zij dachten de 120/130 man blij te maken(ja ja achterban)


  Maak melding

 2. Ik wil alleen weten wat Venetiaan als president van Sur. voor de tweedemaal gekozen tot zover heeft uitgevoerd voor het land zowel het volk van Sur.?????????????
  Zien jullie wel wat verandering{en} naar de betere kant op???


  Maak melding

 3. Carifesta is voor Suriname belangrijk om cultureel naar buiten te treden, maar niet belangrijk voor Trinidad.Ik denk dat alleen Suriname Carifesta serieus neemt door met 120 man te verschijnen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.