NPS heeft nog veel goeds in petto voor Suriname

8

PARAMARIBO, 25 sep – NPS heeft nog veel bij te dragen aan de ontwikkeling van Suriname. Dit zei president Ronald Venetiaan bij de herdenking van zestig jaar NPS. De partij heeft in zijn zestigjarig bestaan veel doorstaan. Bovenal is standvastig politiek bedreven in het belang van de gehele samenleving. Dit heeft uiteindelijk een staat van dienst opgeleverd, die de eigen veerkracht heeft bewezen.

Militaire coups en interne strubbelingen hebben de NPS er niet onder gekregen. Integendeel is een gelouterd leiderschap tot stand gekomen dat de juiste balans weet te houden tussen de drang naar progressie en de behoefte aan politieke temporisering. “Niet altijd is dit in dank afgenomen, maar de NPS heeft zich steeds weten te handhaven, dat is onze kracht”, zei Venetiaan.

Als voorzitter van deze partij ervaart hij zelf hoe moeilijk het kan vallen om kritiek te verwerken op het uitvoeringstempo. Binnen de coalitie steekt dit meer dan eens de kop op en dan is het de ervaring van ruim veertig jaar deelnemen in nationaal bestuur, die keer op keer de doorslag geeft. Jong en oud hebben een rol te vervullen. “Ik spreek de wens uit dat we gezamenlijk aan een goede toekomst zullen werken”, aldus Venetiaan.


8 REACTIES

 1. Formaliteit; Protocol: Standaard verhaal doet ons niks meer, “60 jaren belofte”. Dag Vtje deze verhalen leiden gewoon tot een andere MOP.
  zorg goed voor je vrienden en familie.
  De bevolking zal gaten in de wanicastraat(JAP) bijten

  pinaboi(NPS”er)


  Maak melding

 2. “Integendeel is een gelouterd leiderschap tot stand gekomen ….”

  Mijn mond valt open van verbazing. Venetiaan is de leider van de NPS en de president van het land.

  Hij heeft het over zich zelf.

  Dat die man dat over zichzelf durft te zeggen!!! Hoe ongeneerd kan je zijn!!!

  Deze man is echt een megalomane idioot. Ik heb het al eerder gezegd maar nu geloof ik het helemaal. Venetiaan is de Mugabe van Suriname.
  Hoe lang nog???


  Maak melding

 3. Vene mie-boy,je wordt geloofwaardig als je kan vertellen waar die 3.5 miljard Nederlandse hulp uit 1975 aan is besteed.Als je dat kan doen krijg je het voordeel van de twijfel.Ook moet je naar de verkiezingsuitslag van vorig jaar kijken want jou zo gevierde partij(NPS)kwam er echt bekaaid van af.Think about it!!


  Maak melding

 4. Tja, me oma staat al 40 jaar in geschreven voor en stichting woning, me moeder slechts 30 jaar, hoe moet het met mij verder dan. Hoe zal ik en zo vele andere surinamers nog moeten wachten. Het word tijd dat niet alleen de vrienden en familie geholpen worden. Ik heb behoefte aan jongere parlementairers met een betere fusie voor ons Suriname.


  Maak melding

 5. deze speech van el vene is al 60 jaar oud hij heeft het nu alleen in word opgeslagen en [ast zijn vocabulaire een beetje aan aan het hedendaagse

  we zijne niet gek hor el vene ga die viswijven in je club dit voorlichten maar niet aan mij


  Maak melding

 6. Vene, schaam jij je niet? Je bent van de 60 jaren 40 jaren aan het bestuur en 3.5 miljard opgemaakt.Wat heb je bereikt voor het land, zelfs jou achterban leeft in de armoede.Een lamme en een blinde leiden het land naar de verdoemenis.


  Maak melding

 7. Vene vertel me nieuws! Ga je eindelijk iets uit de toverhoed tevoorschijn halen. Neem me niet kwalijk dat ik er niets meer van geloof. Het is al 60 jaar Mooie beloftes, die dan ook mooie beloftes blijven. Notabene heeft wijlen mijn vader jarenlang in het fabeltje van de NPS geloofd. Spijt mij zeer, maar Vene ik geloof je niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.