maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAntilliaanse verdachte bij steekpartij Amsterdam-Oost

Antilliaanse verdachte bij steekpartij Amsterdam-Oost

-

Does Travel - naar Suriname

Een arrestatieteam van de politie heeft in het weekend in Enschede een 24-jarige Antilliaan aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij in Amsterdam-Oost. Daarbij kwam woensdagavond een 27-jarige Marokkaan om het leven en ontstonden er rellen toen Marokkaanse jongeren verhaal gingen halen bij Surinamers.

Volgens Marokkanen uit de buurt zouden Surinamers achter de dood van hun vriend zitten. Hierdoor ontstond na de steekpartij grote onrust in de Indische buurt, waar het incident plaatshad. Jongeren gooiden toen onder andere de ruiten in van een aantal Surinaamse cafés.

Bij de herdenking van de overleden Marokkaan riep M. Elkhattabi, een bestuurslid van de Marokaanse Raad in Zeeburg, de media op niet te generaliseren over de relatie tussen Surinamers en Marokkanen. “We hebben goede banden met onze buren. We leven hier goed en dat moet zo blijven”.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

29 REACTIES
 1. Marokanen komen alijd op voor hun eigen landgenoten .gelijk heb je sergio,dat ze inderdaad gauw op hun tenen zijn getrapt,je mag als mens ze geen kwaad doen,maar zij mogen het wel ,stom he.


  Maak melding
 2. Door de jaren heen heeft de surinaamse gemeenschap respect weten af te dwingen bij alle andere bevolkings groepen.ook de marokanen zullen daaraan moeten geloven.fuck niet met suries!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


  Maak melding
 3. Dat de Marokanen een fout hebben begaan, oke, is te begrijpen, maar dat de media zonder vooronderzoek iets plaats, dat is pas een fout. We worden nu zomaar negatief tegenover elkaar gezet als Surinamer en Marokaan. Mag van geluk spreken dat er geen wraak is genomen in de vorm van lichamelijk geweld, vernielingen en al dat andere vreselijke dingens.


  Maak melding
 4. Hallo mensen het gaat nl om een steekpartij met een dodelijke afloop.Het maakt geen moer uit wie de dader is of een suri/antil/marokkaan.Wie is de volgende ?


  Maak melding
 5. maar toen ik het hoorde zij ik aan mijn
  zoon ik denk het niet want surinamers ze
  kunen zegge wat ze wilen van ons we zijn
  nooit op wraak uit dat zijn surinamers


  Maak melding
 6. Wel ik heb geen medelijden hoor!
  Er zullen nog meer volgen, geloof me .
  De marokanen mogen alles doen wat ze willen althans dat denken ze.
  Als er een wordt neergeknald door hun eigen volk dan hoor je niets maar laat het een ander volk zijn dan zijn alle mohameds en hassans broers/fam. van elkaar,en dan staan ze allemaal bij jou voor de deur.

  Ik ben benieuwd
  a tang so


  Maak melding
 7. Het beste is dat deze groep die de boel liep te terroriseren in Adam-oost oppakken en naar een gebied sturen waar er wel stevig gevochten wordt, dan zullen ze anders kraaien, trouwens wie zal er vertellen wat er gebeurd was toen Hassan neergestoken werd.


  Maak melding
 8. Het is wel zo dat heel vaak de marokkanen zijn die zich hier niet aanpassen.
  Ze zijn onschendbaar want anderen zijn de kafirs. Ze mogen alles wat god verboden heeft maar komt niet aan hun opvattingen.
  Ik woon zelf in den haag ze scheuren met scooters over de stoep en als je iets zegt het enige stopwoord wat ze gebruiken k…er op. Ik keur het niet goed wat er in amsterdam is gebeurd. Weet u nog het incident van die tasjeroof in amsterdam waarbij ook een marokaans jongen is doodgereden door een surinaamse vrouw keur ik ook niet goed maar deze mensen zoeken het soms zelf. Maar je mag geen eigen rechter spelen nou stuur ze dan voorgoed terug naar de sahara alwaar ze gewend zijn om te wonen.
  Laten ze mensen met rust die in hier in een democratie willen leven.


  Maak melding
 9. Rellen tussen Marokkanen en Surinamers in Amsterdam-oost? Ik wist niet wat ik las.Het was mij nimmer opgevallen dat deze twee groepen met mekaar in onmin leefden in Amsterdam. Maar gelukkig bleek dat achteraf ook niet zo te zijn.

  Het waren slecht enkele opvliegende Marokkaanse jongeren die naar aanleiding van die steekpartij een daad wilden stellen. Maar dat de media gelijk ging polariseren was niet toevallig. Maar dat deze jongeren de weg van de mindste weerstand kozen vond ik erg kort door de bocht. Achteraf bleek het een Antiliaanse verdachte en geen Surinaamse te zijn en daar sta je daar voor schut.

  Dus een blonde jongeman molesteert een zwart meisje, en dan zie ik alle Antilianen, Afrikanen en Surinamers achter alles wat blond is aanhollen met stokken en flessen.
  En alle Jogoslaven, Hollanders enz., het liefs die met blond haar, zouden het dan moeten ontgelden. Was dat de zienswijze van deze Marokkaanse relschoppers? Is dit wat zij bedoelden te bereiken? Neen, zeker niet.

  Maar wat dan wel? Ik las in de METRO van de volgende dag met grote vette letters op de binnen pagina, zoiets van “he he, nog een Marokkaantje dood”. En ik dacht, moet dat nou? Wie schrijft zo iets, en waarom?

  Maar wat is er eigenlijk aan de hand: Het is een smerig stelletje racisten, extreem rechts zo je het noemen wil, die reeds lange tijd i.s.m. enkele lui van de media bezig is, groepen tegen mekaar uit te spelen (verdeel en heers). En waarom men het zo op die Marokkaanse groep gemunt heeft, dat is mij een raadsel.Eerder waren het Surinamers, toen Turken enz. enz. Het lijkt alsof een ieder eens aan de beurt komt.

  En die Marrokkaanse jongeren moeten nu toezien hoe zij telkens weer door de media en de politie vernederd worden, zonder dat zij wat aan kunnen doen. En Burgemeester Cohen met zijn verzoende praatjes, weet al te goed wat de rol van het racisme is deze kwesties is. En meneer Cohen weet ook heel goed hoe het Stadsbestuur van Amsterdam-Zuidoost de burgers momenteel aan het opfokken is, maar doet er zelfs niets aan totdat de vlam in de pan schiet.

  En het racisme gaat maar vrolijk zijn gang, blijft ons en Cohen zelfs uitlachen, en heel gemoedelijk in zijn duimpje ook nog. En Cohen maar achter te feiten aanhollen, totdat er weer een brandje is, rellen zijn, om vervolgens zoals vanzelfsprekend wederom een verzoend praatje erbij te gaan houden.

  Toe maar.


  Maak melding
 10. Onderschat de anderen niet.Zoals je iets negatief of positief kan doen,zo kan ook een ander het doen.U weet wat ik bedoel.Maar het is beter iets goeds te doen, dan iets negatief.Als een marokaan moet je je land,je koning goed vertegenwoordigen.Laat het marokkaanse gezicht van je koning niet vallen en verpest de goed geaarde marokkaanse gemeenschap niet.Wees een echte marokkaan.De Surinaamse gemeenschap vergeeft jullie wandaden omdat hun God de God van liefde en vergeving is.En die zelfde God wacht op jullie om te vergeven.Beter gezegd Zijn Zoon Jezus Christus klopt aan deur van je hart en als je voor Hem de deur opent,zal Hij bij jou binnenkomen en met jou maaltijd hebben en jou met Hem.Deze zelfde God is zo almachtig, dat Hij nooit iemand(mens)gaat sturen om iemand anders zijn of haar leven kapot te maken, laatstaaan om een ander te doden.Want als Hij,ik bedoel de God van liefde, een mens iets wilt aandoen is Hij bij machte het Zelf te doen,omdat Hij almachtig is.God houdt van zijn schepselen,ongeacht je marokkaans,antiliaans,surinaams,nederlands of wie jullie ook mag zijn.Hij is de enige RECHTER.Bij Hem zal je leven hebben en overvloed.Dient deze God.


  Maak melding
 11. ik heb vanwege mijn werk veel te maken met mijn mokro,s.ze hebben een grote bek als ze in groepsverband zijn.allen zijn het huillebalken.ze schelden iedereen uit en ze vinden gauw dat je een racist bent,ik heb nooit zulke stomme mensen meegemaakt.ze schelden op alles wat wit is,maar terug gaan naar hun land,ho maar.

  leggs.


  Maak melding
 12. Ik vind het toch jammer dat onze burgemeester zo slecht geinformeerd is door de politie etc. Met grote stelligheid kon hij op de tv verklaren dat deze, niet goed te keuren daad, door een Surinamer was gedaan. Wat mij nog erger stoorde,is dat bijna GEEN ENKELE persoon uit de samenleving,de media of officiele kanalen hem op deze SLECHTE INFO heeft gewezen. Het ergste is dat hij niet de moed had, deze info te corrigeren, nadat bekend was geworden dat hij met modder had gegooid naar de Surinaamse gemeenschap. Wanneer zal “onze Burgervader” deze dwaling als een echte vader corrigeren? Het zal van moed getuigen en BALLEN !!!


  Maak melding
 13. kijk naar frankrijk vol marokane en algerijne spanje wij zijn overal we zijn de bom we zijn gewoon 1 mooiste ras van de wereld we zijn in alle soorten en maten en deze stink nederland moge julie hebben vieze blanke marokko is nou 1000 keer zo mooi mooiere vrouwen alles marokanen 4 liefe mocrosss mokers marocain du marocain morocco marokko algerije tunesie magreb united


  Maak melding
 14. Kan iemand mij de vertaling geven van hetgene marseille hierboven schrijft?

  Als dit een Marokkaan is, dan mag hij eerst eens naar school om fatsoenlijk Nederlands te leren schrijven!

  Met wie deel jij die ene IQ in je hoofd marseille? Tjongejong..wat triest!


  Maak melding
 15. Bakra lobie foe soetoe faja, dat weten jullie toch?
  Lekker stoken en mensen tegen elkaar opzetten, en ze trappen er nog in ook.
  lekker bijdehand!


  Maak melding
 16. lafaards die surinamers en antilianen meer kan ik der niet van zeggen zonder MES had die mocro die 3 gasten gesloopd.vieze slaafjes van holanders. en ik pas me aan niemand aan voor al niet aan een holander of surinamers of antilianen. jullie passen maar aan onz aan ja!!! en die gast die het gedaan heeft zal harde klappen krijg in de cel vieze lafaard

  mocro s FOR LIFE WIL JE GEK DOEN GOUDAAA JE KOMT MAAR !!!


  Maak melding
 17. Haha ben zelf een marokaan nie leuk te horen dat je broerder dood is gegaan maar ja.. zijn dag tijd was gekomen.. haha Maar dat zeg nie dat ik elke suri of anti als een vijand zie.. We worden al naar een kant geduwt (maroc-anti-suri) Zie het gewoon als een dom fout maar we moeten bij elkaar blijven en nie door zo een dom iets uit elkaar gaan sinds ik weet heb ik altijd een antilaans vrienden en surinamse vrienden vandaar maar weet één ding Wij marokanen zijn bijdehand zijn agressief.. Op de moment dat jij ons zo wil hebben of er om vragen en dat ligt bij de antilaan en surinaam En de Turk ..


  Maak melding
 18. Jullie scheren iedereen over een kant, maar als een suri iemand vermoord, vraagt hij er zelf om. hij heeft iemand vermoord dus moet hij ook berecht worden. en jullie opmerkingen slaan nergens op:”ga maar naar eigen land” ik zie ook holandse criminelen
  die holandse junks zijn in allerlei maten
  als ik er een doodsteek, komen er ook relletjes


  Maak melding
 19. wat mij zo kwaad maakt dat een antal van jullie slingerapen gewoon baat wil komen spelen.daarmee bedoel ik en ik citeer….ja die marokkaanen denken dat ze alles zijn en reactie 14 van hellen…mijn mockors dit,mijn mokros dat ze zijn hullebalken.ik durf te wedden dat jij ooit een zwaare pakslaag van een noord-afrikaan als mij hebt ontvangen en dat er zeker een groepje marokkaanen is die jou teroriseert op het werk,en ik ebgrijp je wel dat het frustrerend is dat je er niks aan kan doen wat dan weet je hoelaat het weer is…tijd voor weer een pakslaag van een marokkaan.en met alle respect voor de surinamers maar ik wil voor die surinamers die hier boven net allemaal een grote mond trokken een aantal dingen kwijt.deze mensen die zo,en dan heb ik het over de mensen diehier boven reageerde zo negatief en stoer over marokkaanen praten dat zijn geloof mij maar: mensen(surinamers die of in trecht,rotterdam,en vooral amsterdam leven en het leven zuur word gemaakt door marokkaanse jongeren en die frustratie gooien ze hier op het internet uit.komt die ene slingeraap zeggen dont fuck with teh suri s ahahhaahh a zippi dont fuck with the maroccains…..zoals wij marokkaanen het mooi kunnen zegen:zolang de groene ster zal schijnen,zullen wij marokkaanen nooit verdwijnen…salamander


  Maak melding
 20. ik kom maar direct strak uit de kast hellen(reactie 14)…jij bent een type,kortom een slingeraap die dag en nacht werd en word gepest door noord-afrikanen die jou het leven belachelijk en zuur maken.jou probleem is dat je er zelf niks aan kan doen.en het zijn huillebalken? dat is best wel vreemd want van die huillebalken doe je het dag en nacht in je broek.dan reageer ik op die andere slingeraapje uit denhaag die zei en ik citeer ja die marokkaanen rijden de hele dag op scootertjes op de stoep en als je er wat van zegt dan heb je een probleem…inderdaad je zult zeker een probleem hebben want we rippen je met onze snelle dj kymco s (heb zelf een blauwe,misschien dat die je bekend voor komt bij een straafroof ofzo).wat mij iriiteert is dat zulke mensen als jullie zich belachelijk maken op het internet,maar waneer ze die marokkaanen met opgeschoren kapssels stekeltjes op straat tegen kom dan is het :hey ismael,hey marouan,hey dit ,hey dat ztelletje bangeschijterds….en kijkj maar in amsterdam-oost,west,noord,en zuid wie het voor het zeggen heeft niet die apen die 24 bij het cwi staan om een uitkering aan te vragen,nee het zij de mocros kortom marokkaanen die laten zien hoe je real money moet maken.zolang deze marokkaan met groene ster zal schijen,zal ik al deze apen laten verwijnen…..salamander


  Maak melding
 21. wat mij heel boos maakt is , dat wij marokkaane altijd de schuld krijgen dat kan wel ik begrijpen.Om eerlijk te zijn wij marokkaane zorgen ook wel voor overlast en alles maar altijd, ALTIJD!! als er een marokkaan gepakt wordt! taraaa!…. gelijk op tv de dood van pim fortijn wie kan me vertellen wie weet wie hem hem vermoord heeft?? ha!…. dat was een hollander en dat kwam nergens terecht,bijna niemand wist dat iedereen dacht aaag weer een kutmarokkaan… maar het was gewoon een kutnederlander!!! het gaat niet om de cultuur of afkomst het gaat meestal om de daad dat je hebt mis gepleegt!, EN IK VIND DAT MENSEN EFFE VEEL RECHTEN VERDIENEN NIEMAND DIE IS BETER OMDAT EEN ANDERE EEN STUK BETER HEEFT GELEERD op school OFZ !!! WE ZIJN ALLEMAAL MENSEN !!!!
  WE VERDIENEN ALLEMAAL EFFE VEEL RECHTEN EFFE VEEL RESPECT OF JE EEN MOGOOL BENT OF EEN DOKTOR! KIJK SADDAM HIJ WORDT OPGEHANGEN , WIE IS BUSH OF DE REGERING EN DE MENSEN OM HEM HEEN OM TE BEPALEN DAT HIJ DOOD GAAT DAT BEPAALT GOD!!! DAAROM HEBBEN WIJ HEM , ALLAH OE AKBAR!!


  Maak melding
 22. De fout die een aantal mensen maken en veel mensen maken.Is dat mensen als het nou gaat over moslims of over marokanen.Dat mensen stigmatiseren en generaliseren.Als 1 marokaan iets doet wordt elke marokaan daarover aangesproken.Maar ik neem aan dat iedereen een eigen leven lijdt.En vaak als individu door het leven gaat.Dus mensen gaan stigmatiseren an genarilseren heeft geen nut.Is hetzelfde als men een auto gaat kopen.Iemand koopt een auto van het merk ferrari.Hij kan er niet mee omgaan.En gaat al binnen 1 week stuk.Dus zegt hij alle ferraris zijn slecht.Dat klopt niet.Toen de surinamers tijdens de jaren 70 hierheen kwamen.Werden zij gediscrimineerd.En waren zij het pispaaltje van de nederlanders.geen baan geen stage.Wat 1 neger deed hadden alle surinamers gedaan.Nu ze eindelijk uit dat slachtoffer rolletje zijn gestapt.Zijn ze blij en kijken niet achterom.Dit is nu het geval met de marokanen.Het feit dat jullie als allochtonen ons ook zwart proberen te maken terwijl jullie zelf in het verleden zwart werden gemaakt.Letterlijk en figuurlijk.Zegt al veel over hoe jullie in elkaar zitten.Zonde hoor.Jullie zeggen allemaal wat de hollanders willen horen maar ja.Denk dat jullie te lang hier zijn gebleven.Mensen die negatieve ervaringen hebben met marokanen.Dan zijn jullie de verkeerde tegen gekomen.Ik kom ook zo vaak surinamers tegen die de weg kwijt zijn en alles doen wat god heeft verboden.Maar ben ik hierdoor anders gaan denken over jullie.Nopezzzzzzzzzz>ooit zal de dag komen dat jullie wat leren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES