zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenEntertainment1 oktober Suriname-dag in België

1 oktober Suriname-dag in België

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op zondag 1 oktober is er een Suriname-dag in de zaal Colomba in Kortenberg (België). Het is een feestelijke ontmoeting van Surinamers en vrienden van Suriname. Muziek, drinken, eten, informatie en vooral Surinaamse warmte.

Topartiesten als Oscar Harris, Denise Jannah, Steve Mariat, DJ Willy, Winston Scholsberg en presentator Vincent Hopkinson hebben hun medewerking toegezegd voor dit evenement, dat in het teken staat van de fondsenwerving voor het door wateroverlast getroffen gebied in het zuiden van Suriname.

Deze dag is voor jong en oud, voor kinderen worden er speciale kinderactiviteiten georganiseerd. Ook is er een loterij met als hoofdprijs een ticket naar Suriname met Surinam Airways. De Suriname-dag wordt georganiseerd door GROS Kortenberg en Werkgroep Watersnood Suriname, i.s.m. Zeister Zendings Genootschap.

Door extreme regenval eerder dit jaar zijn 175 binnenlandse dorpen getroffen, waar meer dan 25.000 mensen woonden, waaronder ongeveer 4.000 scholieren. De gevolgen van deze watersnoodramp zijn nog lang niet opgelost. Wederopbouw blijft bittere noodzaak. De opbrengst van deze Suriname-dag gaat rechtstreeks naar projecten van het Zeister Zendingsgenootschap dat ruime ervaring heeft met structurele hulpverlening in het gebied. De artiesten werken belangeloos mee.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. hallo ik wil graag naar het feest van jullie toe maar ik heb geen vrevoer is er iemand die van overijsser er heen gaat dan dan wil ik wel met hem mee rijden ok bel me dan 0612044773


  Maak melding

 2. Goede zaak. misschien kan iemand met mij meerijden, hangt van mijn progr af. Volgend week weet ik meer. check dit nieuws item weer eind volgend week als je wil meerijden.
  groetjes


  Maak melding

 3. wat een negatieveling zeg, waarom zo verbitterd?
  De artiesten zijn van hoog nivo,Denise jannah,Oscar Harris, toch artiesten waar we trots op kunnen zijn.
  de site van de organisatoren ziet er goed verz./informatief uit.

  last but not least,het is voor een goed doel.

  Oh en ik weet wel degelijk wat ik de volgende dag(en) doe.
  Gewoon werken en studeren,zonder bitternis


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES