dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSchot in onderhandelingen Bruynzeel Suriname

Schot in onderhandelingen Bruynzeel Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 9 sep – Er komt aardig wat schot in de onderhandelingen over de overname van Bruynzeel Suriname Houtmaatschappij, BSH. Dit zegt directeur Jan Kersten van het Nederlandse Doorwin BV. Na de dreigende impasse over de wijze van overname en de verkoopprijs, schijnen partijen weer dichter bij een oplossing te zijn gekomen.

“We zijn al bijna uit de knelpunten en ik ben tot nu toe zeer tevreden”, zegt Jan Kersten tegenover de Times of Suriname. Hij ziet af van de eis om BSH te laten overnemen door dochteronderneming Doorwin Suriname. De regering heeft dit eerder afgewezen, omdat de intentieverklaring slechts Doorwin BV noemt. Er zal een alternatief worden gezocht voor de uitgifte van aandelen aan Surinamers.

Daar zou bij Doorwin geen ruimte voor zijn. Volgens de intentieverklaring moet minstens twintig procent van de aandelen lokaal beschikbaar komen. Intussen roert de vakbond zich, vanwege ontevredenheid over het uitblijven van perspectieven. “We willen eerst de overeenkomst afronden. Daarna zullen we met de bond praten. Als we dat nu doen, lopen we vooruit op zaken”, aldus Kersten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. zitten ze te slapen in suriname?
  weet je wat die 20% aandelen straks moeten kosten ? moet intresieke waarde worden betaald? ha ha kosten bijna net zoveel als heel bruinzeel samen voor doorwin kost. er word maar1 man beter van de heer kersten. word toch eens wakker


  Maak melding
 2. Geachte heer Kerstin geef die jongens gewoon een zak met geld onder de tafel en je zult zien dat de bos van Suriname binnen no time van jou wordt. Zo werkt het daar.
  Met vriendelijke groeten.


  Maak melding
 3. INTRINSIEKE waarde….is het “oudje”

  Bovendien raakt je betoog kant nog wal.

  Het is verbluffend hoe idioten op deze forum hun oordeel en conclusie klaar hebben zonder de ins/outs te kennen.


  Maak melding
 4. Op wie moet ik kritiek hebben?
  Op de huidige bezitters van bruijnzeel of op kersten?
  Laat ik het maar niet doen, anders worden de aanhangers van de huidige bezitters van bruijzeel heel erg boos en dan gaan ze schelden op mij.


  Maak melding
 5. Groot doen en bedelen. Ze leren het nooit, mischien hebben ze geen computer thuis. Ja zonder computer blijven het ezels. Mischien moet iemand de krant over ons ook voor lezen. Liever niet, ander gooien ze Suriname in de veiling. Boertjie!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES