zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNederland wil drugscontrole Suriname verbeteren

Nederland wil drugscontrole Suriname verbeteren

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse en Surinaamse autoriteiten gaan intensiever samenwerken om de stroom drugstransporten vanuit het Zuid-Amerikaanse land naar Nederland in te dammen. Ze verwachten daarmee de hoge belasting van het opsporingsapparaat op Schiphol te kunnen ontlasten.

Woordvoerder Rob Stenacker vertelt dat de marechaussee op Schiphol speciaal voor dit doel een project heeft ontwikkeld. De dienst gaat de militaire politie in Suriname indirect helpen bij het bestrijden van criminaliteit en drugssmokkel.

De nieuwe samenwerking met Suriname is mede tot stand gekomen na de goede resultaten van het zogenoemde GGCT-team (samenwerking van de marechaussee en douane) op de Nederlandse Antillen schrijft De Telegraaf. Preventieve controles voor het vertrek van vliegtuigen naar Nederland hebben de drugssmokkel via deze route verminderd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. De bedoeling is om fysiek dieper in het lichaam te kijken.(onderzoeken)
  Waarschijnlijk omdat nieuw geplaatste apparatuur het niet haalt.
  let niet op woorden maar daden, het is mooi genoeg geweest.

  Deze vernedering begint te veel te worden,dus rot op met je intensiever verhaal. Smeerlappen

  Droevig


  Maak melding
 2. Gewoon legaliseren die handel dan ben je gewoon van een hoop gezeik af. De prijs keldert naar beneden en niemand meer die zich daar druk om maakt. Ik zou niet weten waarom niet, want alcohol is even of nog erger zelfs dan cocaine terwijl dat wel legaal is. Met alcohol en roken vallen er meer doden per jaar dan met drugs..Maar nee het zal niet gelegaliseerd worden want vele politieke eliten die een behoorlijke drugsvinger in de pap hebben zullen dwarsliggen en geen hoge drugswinsten meer maken..de economie van sommige regio’s zal enorm verslechteren omdat dat alleen met drugs draait.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES