Ex-agent voor de rechter na moord op Surinaamse

5

Justitie denkt de moord op de 39-jarige Deborah Rosiek en haar ongeboren tweeling in 2003 te hebben opgelost. De vrouw uit Amsterdam was hoogzwanger van een tweeling toen zij verdween. Ze had een afspraak in het ziekenhuis, waar ze zou gaan bevallen. Toen ze niet kwam opdagen, was al snel duidelijk dat er iets ernstigs aan de hand was.

Gisteren begon in Amsterdam de rechtszaak tegen haar geheime minnaar, ex-politieman Hans P. Volgens het Algemeen Dagblad verdenkt Justitie de 43-jarige P. ervan de hoogzwangere Rosiek tussen 17 juni en 1 augustus 2003 te hebben omgebracht. Daarna zou hij haar lichaam hebben gedumpt in het IJsselmeer.

P. zou Rosiek hebben vermoord omdat zij constant geld van hem eiste. Het geld was afkomstig uit een in 2001 door hen gekraakte kluis. Hans P. ontkent hardnekkig ook maar iets met Rosieks verdwijning te maken te hebben. “Ik heb mevrouw Rosiek niets aangedaan,” verklaarde hij gisteren tegenover de rechter.


5 REACTIES

 1. Als die ex agent dat heeft gedaan moet hij de bak in.Het zelfde geval was met die huisarts die zijn vrouw heeft vermoord en altijd heeft onkent.Alleen met de hulp van peter de vries is die moord opgelost. Om te zien hoe die agenten hier sukkels zijn.


  Maak melding

 2. Die agenten denken dat ze alles kunnen en hiervoor niet gestraft zullen worden omdat ze een baan als agen hebben gehad. Ik vindt er moet geen onderscheid moeten worden gemaakt ,dat gebeurd wel vaak in nederland.

  De wet hier moet harder worden .De doodstraf invoeren en in suriname en in de hele wereld dan zal het goed gaan met de wereld.


  Maak melding

 3. Het is niet bewezen dat deze agent de dader is, volgens mij, er zijn wel motieven daarvoor. Om iemand op te sluiten voor een misdaad moet je echte bewijzen hebben i.p.v. een motief. Hoe vervelend het ook klinkt voor de familie van Rosie, je kan beter een bewezen schuldige gevangen zetten dan een onbewezen (on)schuldige verdachte opsluiten van iets wat hij mischien helemaal niet gedaan heeft.. Das ik mijn ogen nog erger, dan een schuldige gevangen nemen.
  Is dit onzin wat ik zeg??? kweetnie..


  Maak melding

 4. Als ik het goed heb is zij een buiten vrouw van ex agent en wat hij daar doet is wel erg hij moest zo iets niet doen.BA SOEKOE,BA FINI,BA TJARI…..is een lesje voor hem zo een man levenslang krijgen(DUH….

  love


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.