zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit NederlandSurinaamse wetenschapper stapt uit Leefbaar Delft

Surinaamse wetenschapper stapt uit Leefbaar Delft

-

Does Travel - naar Suriname

De voor de gemeenteraadsverkiezingen met grote trots door Leefbaar Delft gepresenteerde professor Radjesh Oedit Doebé, houdt het vijf maandan na zijn installatie tot raadslid al weer voor gezien. Dat schrijft het Algemeen Dagblad.

Oedit Doebé verzekert dat hij niet weggaat omdat hij zich niet met de politiek of personen van Leefbaar Delft zou kunnen verenigen, maar dat doet wegens te drukke werkzaamheden. “Mijn werkzaamheden – ik geef les aan verschillende instellingen zoals In Holland in Delft – zijn zodanig toegenomen, dat dat niet is te verenigen met het raadslidmaatschap” zegt hij vrijdag jl in de krant.

Professor Oedit Doebé ging na zijn aankomst in 1975 in Nederland studeren aan de Technische Universiteit Delft, en behaalde zijn ingenieursbullen in procestechnologie en technische bedrijfskunde. Verder heeft hij zijn doctoraal bedrijfskunde en bestuurskunde gehaald, waarna hij promoveerde tot doctor in de bedrijfskunde. In 1999 werd hij benoemd tot hoogleraar in bedrijfskundig management aan de internationale Newport Universiteit in Antwerpen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

8 REACTIES
 1. Had de hooggeleerde, eerbiedwaardige professor vijf maanden geleden niet kunnen zien dat hij het druk zou hebben?
  Ik zie twee mogelijke verklaringen namelijk:
  – of deze prof deed voor de grap mee met de verkiezingen en had niet verwacht in de raad terecht te komen. Dan had hij eigenlijk al meteen moeten bedanken;
  – of de eerbiedwaardige prof is tot de ontdekking gekomen dat het soort mensen dat zich in “leefbare” partijen organiseert niet zijn soort mensen zijn of eerder omgekeerd, dat zij hebben laten merken dat hij niet hun soort mens is.
  Al met al. Prof, hou je bij je boeken, de realiteit is kennelijk niet voor jou.


  Maak melding
 2. Prof,zelf een kind van 5 jaar prikt er dwars doorheen.wat een l ul en goedkope verhaal.

  Van een doorgeleerde had ik meer verwacht.Inderdaad bhai,ze lusten hem niet.

  Verder geen commentaar!!!!


  Maak melding
 3. Ik vertaal het anders. Een optimist ziet het eind van een lange tunnel. Een pessimist ziet het begin van een lange tunnel. Een realist ziet het eind van de tunnel, en het begin van de volgende lange tunnel.
  Heer Radjesh, je bent er eindelijk achter gekomen dat in Nederland niet jou titel(s) tellen, maar wie je bent en waar je vandaan komt alles is dat telt. We leven hier niet in Suriname (waar jou titels heel veel indruk maken) maar hier bepaalt jou aanhang/achterban/partij politiek bestuur je politieke toekomst.


  Maak melding
 4. Of prof.Oedit heeft ingezien dat de Leefbarepartijen hem voor hun karretje probeerden te spannen.Idd Bhai,die Leefbarepartijen zijn absoluut niet voor ons soort mensen.
  Oedit blijft voor mij een meeloper.


  Maak melding
 5. Zeer zwak van de prof om na vijf maanden op te stappen.Had dan maar niet gekozen voor deze politieke carriere.Ondanks zijn doorgeleerdheid komt deze man bij mij als zeer labiel, dus geestelijk onevenwichtig over. De man heeft teveel geleerd.


  Maak melding
 6. Het is heel erg makkelijk om iemand (die men waarschijnlijk niet kent!)zo -negatief- neer te zetten, op bais van een paar regeltjes in de krant. Het getuigd van respect dat deze prof. zich op een fatsoenlijke manier heeft teruggetrokken en een ander de gelegenheid heeft gegeven om het werk verder te doen. Anderen zouden misschien gaan afsplitsen..etc.. Het moet toch kunnen dat je door omstadigheden het/een (raads)werk niet meer kan doen?? Laten we om ons heen kijken; elke dag gebeuren zulke zaken. Maar over hun hoor ik niets……Mensen laten we toch een beetje eerlijk zijn en anderen niet zomaar neersnabelen.
  Koen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES