dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit NederlandRotterdam Basketbal voor trainingskamp in Suriname

Rotterdam Basketbal voor trainingskamp in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Rotterdam Basketbal vertrok afgelopen woensdag voor een trainingskamp naar Suriname. De spelersgroep van de club geleid door coach Erik Braal, zal in 16 dagen vijf oefenwedstrijden spelen in het land. Het team zal in ieder geval 3 wedstrijden spelen tegen de top-3 van Suriname. De play-offs zijn daar een aantal weken geleden afgerond, dus zullen ze spelen tegen teams die ingespeeld zijn en gewend zijn onder druk te spelen.

Tussendoor heeft de ploeg de gelegenheid om een aantal dagtrips te maken en in Suriname te genieten van het prachtige binnenland en de zeer gevarieerde bevolking. Volgens het team is de trip naar Suriname ook geweldig om aan de teamgeest te werken.

Rotterdam Basketbal is in Nederland de nummer vier van het afgelopen seizoen en start de competitie op 5 oktober in Groningen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES