Nederlandse urban artiesten geven show in Suriname

2

De Nederlandse Urban artiesten Brace en Goldy zijn momenteel in Suriname. Samen met Dj. Kid (bekend van de DubbelFriss ‘zoenen’ reclame) en Dj. Franck zullen zij op vrijdag 25 augustus een show weggeven tijdens de Summerjam 2006 in de ANS. De grote trekker is natuurlijk Brace, die wordt gezien als Nederlands meest succesvolle RandB-zanger van dit moment.
Brace en Goldy
Brace scoorde maar liefst vijf top tien noteringen: als gastzanger bij Ali B (Ik Ben Je Zat, Leipe Mocro Flavour), Lange Frans & Baas B (Moppie) en solo (Vraag Jezelf Eens Af, Hartendief). Voor de zanger, wiens echte naam Rachid MacDonald is, is het een speciale gebeurtenis. Hij vierde gisteren zijn twintigste verjaardag in het geboorteland van zijn ouders.

Goldy Lakhai

Met de in Zaandam geboren vrouwelijke rapper Goldy Lakhai, bracht Brace gisteren een bezoek aan mevrouw Liesbeth Venetiaan. De artiesten overhandigden daar elk hun eigen CD aan de vrouw van de Surinaamse president. Daarna was er voor de jarige Brace een private birthday party te North Resort.

Brace


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.