Home Nieuws uit Nederland Dwight Tiendalli naar Feyenoord

Dwight Tiendalli naar Feyenoord

4

Volgens de regionale zenders RTV Rijnmond en RTV Utrecht heeft Feyenoord een akkoord bereikt met FC Utrecht over de overgang van Dwight Tiendalli naar de Rotterdamse club. De geboren Surinamer zou zich dinsdagmiddag in de Kuip hebben gemeld om de laatste plooien glad te strijken.

Tiendalli kwam in de zomer van 2004 over van Ajax A1 en speelde zich binnen afzienbare tijd in de basis van FC Utrecht. In twee seizoenen in de Domstad kwam de 20-jarige Jong Oranje-international tot 41 duels, waarin hij 3 maal het net wist te vinden. Hoeveel Feyenoord betaald voor de jonge verdediger is niet bekend gemaakt.


© Foto: Feyenoord.nl

Tiendalli werd afgelopen zomer Europees kampioen met Jong Oranje op het EK in Portugal en werd gekozen in de beste elf spelers van het toernooi.

4 REACTIES

 1. Pedro
  Jammer dat Tiendalli naar Feyenoord vertrekt. Hij zou nog veel kunnen betekenen voor FC Utrecht. FC Utrecht raakt weer een prominente speler kwijt aan Feyenoord na het vertrek van Dirk Kuyt. En nu Dwight Tiendalli..............who'se next?
 2. SuriProf4
  Denk dat Edson Braafheid de volgende speler is....jammer dat hij niet gaat in plaats van die Belg. Dan is Feijenoord met een Surinaamse back-line: Tiendalli, Greene, L. Davids, Braafheid. Maar ja, Roysten Drenthe is een goede speler voor de toekomst.
 3. jo
  ik denk dat braafheid beter bij ajax past,want dan kan emanuelson doorschuiven naar linkshalf, bij feijenoord komt hij niet tot zijn recht.
 4. satya
  is leuk dat hij bij feijenoord gaat voetballen maar buiten zichtveld van marco van basta. bij ajax had hij hem wel gezien en gevonden. laten wij hem niet foppen maar met foppe als bondstrainer wordt hij wel gezien. onze oude, mooie surinaamse vlag heeft mooie sterren elkander verbonden en ik zou zeggen: speel die sterren uit de hemel. succes bij feijenoord.