zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameDrukker drukt tempo begrotingsbehandeling Suriname

Drukker drukt tempo begrotingsbehandeling Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 23 aug – Het parlement heeft de begrotingsbehandeling met enkele dagen moeten uitstellen. Volgens de coalitie is het een kwestie van overmacht. De drukker heeft de opdracht om de wijzigingen in de begroting te vermenigvuldigen, niet op tijd kunnen uitvoeren. De oppositie is laaiend. De regering zou zich weer eens van haar lamste zijde hebben leren kennen.

“Het is pure laksheid, de opdracht is gewoon niet op tijd doorgegeven. De drukker nu de schuld geven is nonsens”, zegt Jiwan Sital van A-1. Volgens vice-president Ramdien Sardjoe heeft het echt gelegen aan externe omstandigheden. “De tijd was te kort om de vijfenzestig wijzigingen per ministerie gedrukt te krijgen”, zei Sardjoe tegenover het parlement. De oppositie spreekt van doorgestoken kaart.

De regering en de coalitie moeten ruim op tijd geweten hebben dat niet vergaderd zou kunnen worden. Toch is het parlement bijeen geroepen. Van Jiwan Sital mag de regering inpakken. “De drukker krijgt nu de schuld. Als de regering niet in staat is met het parlement te communiceren, moet ze maar naar huis en dan moet er maar een andere formatie komen.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. ze hebben geen printer, den san dis’ na snel, de drukker doet het mooi maar wie wilt werken print even snel dat ding uit, Xerox, honderd binnen een minuut.dan werken geblazen.Drukker is voor boeken.inbinden kan je tegenwoordig ook zelf doen. Dit is gewoon grappenmakerij


    Maak melding
  2. Ik vraag me af wie die drukker is. Want de overheid betaald baldadig slecht. En als je niet dreigt met beslaglegging op overhijheids tegoeden betalen ze je niet. Waarom heeft de overheid zelf geen fasciliteiten, z.a. een staatsdrukkerij. Eigenlijk een beetje te belachelijk voor woorden.
    Ik begin steeds meer te voelen voor de coalitie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES