Tilburgse zanger scoort hit in Suriname

26

De Tilburger zanger Kenneth Bron, alias Kenny B, staat momenteel hoog in de hitparade van Suriname. Bron, die ooit meevocht met het junglecommando van Ronnie Brunswijk, staat volgens het Brabants Dagblad al twee maanden op één in Suriname.

De rapper wil volgend jaar terug naar Suriname met een nieuwe cd en een band. Het succes dat hij deze zomer heeft, smaakt naar meer volgens de krant. Met name het nummer ‘asama de’ doet het goed in zijn geboorteland.

Kenneth Bron heeft in Suriname ook meegewerkt aan het bewust maken van de Surinaamse artiesten om een instituut voor auteursrechten te ondersteunen en in het leven te roepen. Vanwege een gebrek aan sponsoren is een concert van Kenny B. in Suriname nog niet van de grond gekomen.


26 REACTIES

 1. Faka,KennyB ik ben die condokoe op de tram in Rotterdam,je vertelde me je plannen en zie en hoor van je success,ben erg blij voor je man!peace and one from Ron!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 2. Kenny B.

  Een marron di iets goed doet wordt (zoals gewoonlijk) neergehaald…door afgunstigen…

  stoor j nie mi mang >> God bless ur voice and ur efforts…..

  laat praters praten…laat haters haten….wat god jou gunt kan NIEMAND…jou ontnemen… Blaai…. mi mang….hopelijk dt j zo snel mog nr ned komt….om wat betreft die auteursrechten te bewerkstelligen….Jah bless


  Maak melding

 3. Over welk onderwerp moeten wij het nou dan hebben, zonder dat er gescholden wordt, zonder persoonlijke aanvallen. Srananmans, is dit het wat wij van onszelf willen laten zien aan de wereld? Take a look arround!!!


  Maak melding

 4. BOB MARLEY…LUCKY DUBE…PAPA TOWTJIE….ze hadden het eerder gezegd : reggea betekent…vrede,rust,plezier,geen haat,respect…maar, de mens begrijpt t niet….dus KENNY B once again MUSIC TIME BIG UP !!


  Maak melding

 5. kenny B is marron en was woordvoerder van het jungle commando tijdens de vredesonder handelingen, is familie van degene die zijn omgekomen op Moiwana en heeft niemand vermoord meneer Rekantie. Voor Sabiemang, Kojeba, B.o.B en S.R.S. zijn ook Surinaamse radio stations. Gelukkig!!!


  Maak melding

 6. Kenny B. allstar fi life, big brettrin and friend fi life.
  Love to sing with you.
  Big Up met je nr 1 tune!
  You can do it I know!
  Love to the max, big respect
  ya likkle sis Taki


  Maak melding

 7. toen ik juni in Su was maakte ik dankzij mijn tiener stiefdochters kennis met muziek van Kenny. Wat is hij toch goed. Hij brengt zijn nummers met heel veel gevoel. Kenny ik vind je top, ga zo door. Ik verlang ernaar om een optreden van Kenny mee te maken. Waneer ben je in Amsterdam. Laat alle negatieve reacties achter je. Gado blesi joe.
  Nanga lobi.


  Maak melding

 8. ik zou willen weten als het gaat om de sito die victor heet als jij het bent wat ik ook denk want volgens mij ben je familie van deze zanger.geef me een mailtje op deze side als je wilt natuurlijk

  een dame uit frankrijk


  Maak melding

 9. Ik begrijp niet waarom sommige mensen het nodig vinden om onzin te verkopen en te haten. Kenny B heeft een mooie stem, kan super zingen en staat niet voor niets keer op keer hoog in de charts. Hij heeft niemand vermoord, hij heeft juist veel voor Suriname gedaan.
  He just wants to SING

  Dus kenny, doe je ding schatje


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.