zaterdag, juni 15, 2024
HomeNieuws uit SurinameNieuwe Nederlandse ambassadeur al in Suriname

Nieuwe Nederlandse ambassadeur al in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 18 aug – De nieuwe ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden, Tanja J.A. van Gool, is reeds op haar post. Ze zal binnenkort kennismakingsbezoeken brengen aan onder meer president Ronald Venetiaan en minister Lygia Kraag-Keteldijk van Buitenlandse Zaken, Buza. Haar voorganger Henk Soeters heeft vier jaar in Suriname gediend.

Soeters is benoemd tot ambassadeur in Buenos Aires, Argentinië. Tanja van Gool zit reeds ruim vijfentwintig jaar bij de Nederlandse Buitenlandse Dienst. Haar vorige ambassadeursposten waren La Paz, Bolivia van 1997 tot en met 2002 en Nairobi, Kenia vanaf 2002. Voordien heeft zij diverse andere functies vervuld op Nederlandse ambassades en op Buitenlandse Zaken in Den Haag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES