dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijStichting in Flevoland start hulpprojecten in Suriname

Stichting in Flevoland start hulpprojecten in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Stichting Vrienden van Suriname in Flevoland heeft na de overstromingen van dit voorjaar in totaal ruim 30.000 euro van de provincie Flevoland en de gemeente Almere gekregen. Daarnaast hebben particulieren 880 euro gestort.

De Stichting had een gironummer opengesteld voor noodhulpprojecten in met name het dorp Abenaston. Het bestuur wilde met een Flevolandse aktie naar buiten treden, om zo de band tussen Suriname en Flevoland te accentueren.

Van het geld worden projecten gestart in het dorp. De school wordt gerenoveerd en er komt nieuw meubilair. Ook wordt een boot gekocht om leerlingen over het water te kunnen vervoeren. Daarnaast wil de Stichting een installatie kopen waarmee de drinkwatervoorziening voor de school is gewaarborgd.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES