Duitse en Belgische politie rollen drugsbende op

7

De Duitse politie heeft een internationaal opererende drugsbende opgerold en bijna 20 kilo cocaïne in beslag genomen. Aan het hoofd van de bende zouden vier uit Suriname afkomstige broers staan, die in België leefden en daarvandaan opereerden. Ze werkten samen met twee broers uit Keulen die drugstransporten vanuit Zuid-Amerika via Duitsland naar België organiseerden.

De vermoedelijke bendeleiders uit Duitsland en België zitten samen met een aantal handlangers in voorarrest, meldde de politie in Keulen deze week. De handlangers van de bendeleiders kwamen uit België en Italië. Aan de arrestaties ging maandenlang onderzoek vooraf. De Duitse politie kreeg hulp van Belgische collega’s.


7 REACTIES

  1. Gewoon de namen plaatsen van de gearresteerden. Wij zullen dan een bepaald patroon uit zien rollen en constateren dat de meesten van deze drugsbonzen uit een bepaalde etnische hoek komen.
    De conclusie zal dan helder zijn voor alle Surinamers en kan de volgende Regering-met een opgeschoond Justitie apparaat starten( want ook bij Justitie zitten de kompanen van deze drugsmisdadigers).


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.