Duitse en Belgische politie rollen drugsbende op

7

De Duitse politie heeft een internationaal opererende drugsbende opgerold en bijna 20 kilo cocaïne in beslag genomen. Aan het hoofd van de bende zouden vier uit Suriname afkomstige broers staan, die in België leefden en daarvandaan opereerden. Ze werkten samen met twee broers uit Keulen die drugstransporten vanuit Zuid-Amerika via Duitsland naar België organiseerden.

De vermoedelijke bendeleiders uit Duitsland en België zitten samen met een aantal handlangers in voorarrest, meldde de politie in Keulen deze week. De handlangers van de bendeleiders kwamen uit België en Italië. Aan de arrestaties ging maandenlang onderzoek vooraf. De Duitse politie kreeg hulp van Belgische collega’s.

Bekijk ook:

7 REACTIES

  1. Gewoon de namen plaatsen van de gearresteerden. Wij zullen dan een bepaald patroon uit zien rollen en constateren dat de meesten van deze drugsbonzen uit een bepaalde etnische hoek komen.
    De conclusie zal dan helder zijn voor alle Surinamers en kan de volgende Regering-met een opgeschoond Justitie apparaat starten( want ook bij Justitie zitten de kompanen van deze drugsmisdadigers).


    Maak melding

  2. en welke groep zou dat dan moeten zijn?? peter wees dan ook een echte vent en spreek meteen je vermoeden met naam en toenaam uit.

    show some balls man!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.