zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijGeen interesse voor gratis ticket naar getroffen familie

Geen interesse voor gratis ticket naar getroffen familie

-

Does Travel - naar Suriname

Het aanbod van de gemeente Weert om een ticket te vergoeden voor minima die hun getroffen familie bij de natuurrampen in Java (aardbeving) en Suriname (overstromingen) willen helpen, heeft helemaal geen reacties opgeleverd.

Weert maakte achttienduizend euro vrij voor het project. Mensen die maximaal 115 procent van het minimum inkomen verdienen en die familieleden in de getroffen gebieden hebben, zouden hun ticket vergoed krijgen. Ze zouden dan wel voor 1 augustus naar hun familie toe moeten.

opening
Fernandes Express
BODO Party

17 REACTIES
 1. gefrustreerde sranang man;

  zie van dale voor de betekenis van het woord bedelaar.

  Dit is een goedbedoeld aanbod voor mensen die niet zelf in staat zijn middelen op te brengen.

  Wat is er met jullie dna aan de hand om goede initiatieven te verpesten voor anderen.

  Zal me niet verbazen als je ook een pseudo wao-er bent of een uitkeringstrekker.


  Maak melding
 2. Gemeente Weert,
  Ik zou het geld maar beter besteden aan de mensen daar die getroffen zijn door deze ramp, dan hebben zij wat aan het geld. Wat zouden de familie,s daar gaan doen. Die lopen daar toch alleen in de weg. Dus ik zou zeggen gemeente Weert doneer het geld maar rechstreeks aan de mensen daar ter plekke, dan hebben jullie wat goeds gedaan. De mensen hier kunnen zelf een ticket betalen om naar de familie’s te gaan, want die hebben genoeg geld.


  Maak melding
 3. Surinamers zijn geen uitzuigers en als ze het zelf kunnen betalen ,dan doen wij dat eerst, alvorens bij de gemeente aan te kloppen.
  Ik zou zeggen gemeente Weert besteed het aan de Marokkanen en turkse kindjes, want het aantal in uw gemeente overtroeft het aantal Surinamers en Antilliannen.Succes.


  Maak melding
 4. Ik denk dat een ieder het geld vergoed zou willen….115% meer of minder, een ieder heeft het nodig, maar wij surinamers zijn te trots om aan dit aanbod toe te geven…..wIJ ZIJN GEEN BEDELAARS…….


  Maak melding
 5. we kwamen net terug uit Java.reden langs het getroffen gebied (Jogyakarta en omgeving).Ze zijn hard bezig met herbouwen.De Dakpan-fabrieken draaien op volle toeren…
  Goed voor de economie zeggen de mensen.


  Maak melding
 6. het is een mooi gebaar van de gemeente Weert, maar je moet ten eerste wel genoeg vrije dagen kunnen opnemen om uberhaupt we te kunnen. Ik denk niet dat je je wergever blij maakt, als je aan kondigt dat je een paar weken vrij wilt om je familie te gaan helpen in een ander land. En ten tweede je kunt wel een ticket hebben en afreizen maar waar moet je logeren als je familie geen huis meer heeft door de ramp? een hotel kost ook geld . Wat gebeurt er trouwens met het geld, nu er geen gebruik gemaakt is van dit project?


  Maak melding
 7. Mensen, wat een gezemel over bedelaar zus en bedelaar zo.
  Een sympathiek aanbod van Weert, niks mis mee. Voor mensen die hulp durven aannemen heb ik zoveel meer respect dan mensen die principieel niks aannemen. Omdat ze bang zijn dat ze dan als bedelaar gezien worden….
  Iemand die zo denkt zal waarschijnlijk ook nooit iets geven, anders redeneer je niet zo.

  Pffft en dan nog denegrerend doen over Turken en Marokanen. Weet je in jullie geval hoop ik dat ze geen retour ticket aanbieden!!! Bye, bye


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES