Home Redactioneel Foto’s van de Suripop XIV gala-avond

Foto’s van de Suripop XIV gala-avond

4

PARAMARIBO, 12 aug – Op vrijdag 11 augustus vond de Suripop XIV gala-avond plaats in Suriname. De winnaar van dit nationaal componistenfestival, dat om de twee jaar plaats vindt, ontving de Jules Chin A Foeng troffee en SRD 5000. Het festival kent de volgende winnaars:

1. Na yu sey
comp: Bernice Hubard
zang: Meryll Malone en het koor “Hope and Togetherness”

2. Yu na mi dren
comp: Harold Simson
zang: Artino Oldenstam & Ngina Devis met rap van Laco

3. Still mine
comp: Jeffrey Quartier
zang: Bryan Muntslag

Een uitgebreid fotoverslag van deze avond is te zien op www.surinamefoto.com. [(c)Waterkant.Net/G. Hew A Kee]

4 REACTIES

 1. srananuma
  Hai Sranan People, Ik feliciteer Bernice Hubbard met de overwinning. Meid ik ben heel trots op je. De felicitaties van je oude danslerares Maritha ook namens alle andere naksers.
 2. Karin
  Jullie zijn de arrangeurs vergeten te vermelden.. Marcel Balsemhof voor nr 1 en 2 en sonny Khoeblal voor nr 3. Is tenslotte de muziek waarop gezongen wordt!
 3. Akuba
  Gefeliciteerd dame Hubbard en dame Malone,met het winnende nummer NA JU say SEE,zij die het niet gehaald hebben,ook gefelciteerd hoe dan ook hebben jullie toch ,toch wat gecomponeerd Akuba.
 4. Ronald Snijders
  Hartelijk gefeliciteerd aan alle winnaars en winnaressen en alle mensen voor en achter de schermen! Blij te horen dat dit festival evoor de veertiende keer gehouden is, een hele prestatie! Aan alle zangers en zangeressen mijn tip: neem wat extra muzieklessen, het kan later goed van pas komen! Tan bun! drs. Ronald Snijders ( www.ronaldsnijders.nl)