Home Onderwerpen Maatschappij Welzijnsorganisaties samen sterk voor Suriname

Welzijnsorganisaties samen sterk voor Suriname

2

De Walcherse welzijnsorganisaties voor allochtonen en de Goese en Terneuzense zusterorganisaties willen intensiever samenwerken. Dat deelden vertegenwoordigers van de Walcherse organisaties, de Stichting Surant, Opo Doro, de stichting Monument Middelburg, de zangvereniging Amazone en Rasela afgelopen weekend mee bij de Surinaams-Antilliaanse dag in Vlissingen.

“We willen zoveel mogelijk helpen bij de wederopbouw van de overstroomde gebieden in Suriname. De ramp die Suriname in mei trof is heel groot. Nog steeds leven mensen zonder een dak boven hun hoofd en gaan kinderen niet naar school”, zegt J. Bottse van de werkgroep Opo Doro in de Provinciale Zeeuwse Courant.

Versnippering heeft geen zin, samenwerking wel, vindt Bottse. “Sentimenten moeten opzij gezet worden voor het goede doel. Heel vroeger was er weleens strijd tussen de organisaties onderling. Dat behoort tot het verleden.”

2 REACTIES

  1. pedro kwakoe
    W.W.Organisatie SUCCES toegewenst met jullie activiteiten tbv.Suriname We horen en lezen nu tenminste ook positieve berichten over onze Sranang mangs.
  2. zon suriname thuiszorg
    Ik zou graag willen dat deze welzijnsorganisaties weten dat wij in Suriname thuiszorg leveren zodat hun doelgroep hiervan gebruik kunnen maken.