Welzijnsorganisaties samen sterk voor Suriname

2

De Walcherse welzijnsorganisaties voor allochtonen en de Goese en Terneuzense zusterorganisaties willen intensiever samenwerken. Dat deelden vertegenwoordigers van de Walcherse organisaties, de Stichting Surant, Opo Doro, de stichting Monument Middelburg, de zangvereniging Amazone en Rasela afgelopen weekend mee bij de Surinaams-Antilliaanse dag in Vlissingen.

“We willen zoveel mogelijk helpen bij de wederopbouw van de overstroomde gebieden in Suriname. De ramp die Suriname in mei trof is heel groot. Nog steeds leven mensen zonder een dak boven hun hoofd en gaan kinderen niet naar school”, zegt J. Bottse van de werkgroep Opo Doro in de Provinciale Zeeuwse Courant.

Versnippering heeft geen zin, samenwerking wel, vindt Bottse. “Sentimenten moeten opzij gezet worden voor het goede doel. Heel vroeger was er weleens strijd tussen de organisaties onderling. Dat behoort tot het verleden.”


2 REACTIES

 1. W.W.Organisatie SUCCES
  toegewenst met jullie activiteiten tbv.Suriname
  We horen en lezen nu tenminste ook
  positieve berichten over onze Sranang mangs.


  Maak melding

 2. Ik zou graag willen dat deze welzijnsorganisaties weten dat wij in Suriname thuiszorg leveren zodat hun doelgroep hiervan gebruik kunnen maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.