maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMedisch team leger VS elfde keer in Suriname

Medisch team leger VS elfde keer in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 aug – Het Amerikaanse en Surinaamse zijn aan de elfde editie toe van de gemeenschappelijke Medical Readiness Training & Exercise, Medrete. Gedurende een week zullen in Brokopondo en Para gratis medische diensten worden aangeboden. Per dag zullen naar schatting vijfhonderd patiënten behandeld worden.

Medrete is een welkome aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Bovendien vindt informatieuitwisseling plaats tussen specialisten van beide landen. Artsen van de regionale Gezondheidsdienst, RGD, kunnen mee profiteren. “Deze operatie is een bewijs van de goede band tussen Suriname en de Verenigde Staten”, zei minister Fernald van Defensie bij de lancering.

Ook politiek en sociaal valt er winst te behalen. “Het doel van de defensieorganisatie is vooral de relatie tussen burger en leger te verbreden”, aldus Fernald. De gelegenheid wordt aangegrepen om aan te tonen dat medische zorg in het gehele land aangeboden wordt. Medrete is in 1994 gestart en wordt jaarlijks in een aantal Latijns-Amerikaanse en Caribische landen uitgevoerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. en zo brengt het amerikaanse leger heel suriname in kaart om het in te voeren in google. Zo komen ze heel makkelijk de bewegingen van de drugsdealers en anderssoortige krapuul te weten.
    Dus bouta en cs opgepast


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES