zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurOmroep voor Surinamers en Antillianen genomineerd

Omroep voor Surinamers en Antillianen genomineerd

-

Does Travel - naar Suriname

De lokale omroep Hoogezand-Sappemeer is genomineerd voor ‘Het Nationale Compliment’ , de prijs voor inspirerende vrijwilligersprojecten. De omroep verzorgt radioprogramma’s voor onder andere Surinamers en Antillianen. Via internet trekken ze daarmee ook luisteraars in Suriname, op Java en Curacao.

Elk jaar reikt Vereniging NOV in samenwerking met de Rabobank en het ministerie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport twee belangrijke vrijwilligersprijzen uitgereikt. Het Nationale Compliment voor het beste vrijwilligersproject en Het GemeentenCompliment voor de gemeente met een actief vrijwilligerswerkbeleid.

In totaal zijn twintig projecten genomineerd voor de vrijwilligersprijs. De prijzen worden in december uitgereikt. De winnaar krijgt een geldprijs van 12.500 euro. Omdat Het Nationale Compliment dit jaar tien jaar bestaat, krijgen alle genomineerden in ieder geval duizend euro.

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES