Nieuwe editie ‘De koningin van Paramaribo’ verschenen

1

Deze maand is de nieuwe editie van ‘De koningin van Paramaribo’ verschenen. Van ‘De koningin van Paramaribo’ zijn inmiddels al 100 000 exemplaren verkocht. Tevens werd het boek van Clark Accord uitgegeven in Duitsland, Spanje, Latijns-Amerika en Finland. De 28ste druk verschijnt bij Nijgh & Van Ditmar.

In zijn fascinerende roman ‘De koningin van Paramaribo’ vertelt Clark Accord het meeslepende verhaal van de opkomst en ondergang van Wilhelmina Angelica Adriana Merian Rijburg (1902-1981), vooral bekend onder haar ‘werknaam’ Maxi Linder. Ze was een van Suriname’s beroemdste prostituees.

In november wordt Bingo!, de nieuwe roman van Clark Accord verwacht.

Clark Accord – De Koningin van Paramaribo
Paperback 316 bladzijden
Prijs € 12,50
ISBN 90 388 0026 6

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.