Surinaamse Luchtvaart Maatschappij helpt evacueren

17

PARAMARIBO/LANARCA, 26 jul – De SLM heeft geholpen bij de evacuatie van Fransen uit Cyprus, nadat die eerder uit Libanon waren gevlucht. Op verzoek van de Franse regering is een chartervlucht uitgevoerd naar Lanarca, op Cyprus. Met de Boeing 747-300 zijn 412 personen vervoerd naar de Charles de Gaulle-luchthaven in Parijs.

Volgens een communiqué van de SLM heeft de Franse regering haar erkentelijkheid uitgesproken voor de coöperatieve opstelling. Ook voor het Trinidadiaanse BWIA is een charter uitgevoerd vanuit Paramaribo naar Port-of-Spain. Het betrof gestrande BWIA-passagiers. De Ronald Kappel is net terug van reparatie op de Nederlandse luchthaven Schiphol, waar de staartvleugel was beschadigd bij een aanrijding.

- Advertentie -

17 REACTIES

 1. Goede zaak SLM, misschien hebben die Arabieren wel wat geld voor jullie over of helpen ze met investeren.

 2. Het valt op dat bij dit soort berichten nauwelijks wordt gereageert. Goed nieuw is bij veel Suris geen nieuws.

  Dit zijn wel de kleine dingen waar een kleinland groot kan zijn.

  Goed zo! En nu de vliegtarieven?!

 3. Laten we het aub gezellig houden mensen. …

  Complimenten en ben benieuwd naar komende Actie van SLM.
  Ik hoop dat de vliegtickets goedkoper wordt dan het was.

 4. Goed gedaan SLM.

  Meneer Schubert heeft gelijk. Als het een bericht was over gestrande passagiers waren
  er nu al honderden reacties binnengekomen waarin de SLM de grond wordt ingeboord.

 5. Misschien hebben die Arabieren wel twee of drie vliegtuigen voor SLM dan kunnen Martinair en KLM minder van de SLM adsnoepen, dus dit is wel goed nieuws en maar hopen dat SLM goed kan onderhandelen.

 6. Goed zo slm,
  ik ben trots op je, hou zo vol, mischein kunnen wij nog een 2 de vloot kopen, en de prijzen laten dalen, ik sta achter de slm.
  tang boeng slm, big oidi,

  bedi trotse surinamer

 7. Henk, ik ben het wel met je eens, op goed nieuws wordt nauwelijks gereageerd.

  Maar aan de andere kant, dit is toch gewoon een zakelijke deal waar ze keihard voor betaald worden. De bedoeling bij de aanschaf van deze boeing was toch om veel meer charters mee uit te voeren.

  Hoeveel chartervluchten heeft het SLM-management reeds binnengehaald? Veel te weinig! Het toestel staat 4 dagen in de week te “rusten” op Schiphol. Miljoenen dollars aan inkomsten worden misgelopen.

 8. heel leuk van slm. het is wellicht moeite waard om op een onderzoek uit te gaan wat de afkorting slm betekent? nu is het mij nu helder geworden. slm betekent super libanese maatschappij.
  ik hoop dat slm een keer naar suriname aandoet en wordt dan gedoopt met de naam :sociale luchtvaart maatschappij. ik vraag mij af wanneer worden de arme surinamers een keer in lucht in het zonnetje gezet voor een reisje naar “tropische” nederlend. en nog dit voor slm:”alle plaatsen zijn even ver van de hemel verwijderd” en nu de prijzen!

 9. Geachte Henk,
  Ik ben benieuwd welke reaktie verwacht. Dus de SLM zijn toestel was beschikbaar voor huur en de slm heeft het verhuurd, lijkt mij op business as usual. In jou ogen is dit goed nieuws maar ik zou bijvoorbeeld willen beweren dat het toestel van de slm niet optimaal gebruikt wordt want er is ruimte om een charter uit te voeren voor de franse regering. De slm zou elke beschibare minuut moeten gebruiken om geld te maken met de kist in plaats van te wachten op charters.
  Het is dus hoe je het maar bekijkt.

 10. Henk, dergelijke berichten hebben voor ons nul en generlei betekenis, want hierdoor zullen de tarieven echt niet omlaag gaan. Dus blijf maar lekker dromen over verlaging van tarieven.

 11. “Goed gedaan SLM”. Mijn vakantie naar suriname is wel door jullie vergald. Voor het eerst zou ik met mijn gezin naar Suriname gaan. Mijn ticket geld heb ik terug gehad met aftrek van mijn visum. 4 x € 35,– = 140,– Van wie mag ik mijn visum geld ontvangen. Ik stel SLM verantwoordelijk.
  Waarschijnlijk hebben zij van de Fransen flink meer (geld) geincasseerd.

 12. ik heb het vermoeden dat venetiaan en zijn companen alleen helpen. wanneer iedereen kijkt. ik geloof dat. als het donker is.
  dan zie je niemand.
  ik raad de regerings leiders van sur aan om te bekeren tot de MENS.
  verlaat de onmens.
  het menselijk weg geeft licht. de andere kant is het donker. met veel geld merkje het niet. maar geld blijft uit eindelijk van papier. geld is erg belangerijk. die kunnen jullie toch op een eerlijk manier verdiennen. die familie voor wie jij steelt. die gaan voor jou niet mee betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.