woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenEconomieJaar nodig voor opkrikken Bruynzeel Suriname

Jaar nodig voor opkrikken Bruynzeel Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 24 jul – Er is ongeveer een jaar crisismanagement nodig om Bruynzeel Suriname Houtmaatschappij, BSH, weer goed op poten te zetten. Dit zegt Jan Kersten, algemeen directeur van het Nederlands-Belgische Doorwin BV, dat zich opmaakt voor overname. Pas over minstens een jaar kan ook worden gedacht aan verruiming van aandelen.

Wanneer precies, hangt af van hoe snel de koopovereenkomst gesloten wordt. Het per intentieverklaring overeengekomen maximum van twintig procent aandelen voor Surinamers blijft tot dan gehandhaafd. “In het eerste jaar willen wij gaan naar een jaarlijkse productie van honderdduizend kubieke meter hout”, zegt Kersten tegenover de Ware Tijd.

Bij succes zal de productie worden opgevoerd naar driehonderdduizend kubieke meter. “We hebben dan kapitaal nodig voor deze uitbreiding en dan gaan we die emissies doen”, aldus Kersten. Volgens de intentieverklaring moeten de kooponderhandelingen uiterlijk 28 augustus zijn afgerond. Samenwerking met lokale partners wordt niet uitgesloten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Gebed zonder einde alleen de arbieders voelen de zweepslagen.Ach, wat zal het afstammeling van slavenhouders dat uitmaken als de eigen regering dat toelaat.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES