zaterdag, juni 22, 2024
HomeNieuws uit NederlandStadsdeelraad speelt mee op Kwakoe voetbaltoernooi

Stadsdeelraad speelt mee op Kwakoe voetbaltoernooi

-

Does Travel - naar Suriname

Vandaag (zondag 23 juli) organiseert de stadsdeelraad tijdens het Kwakoefestival een gelegenheidswedstrijd tussen de raadsleden en de organisatie van het festival. Compleet in het kader van het thema van dit jaar ‘the best opportunitty” biedt de organisatie van Kwakoe de bezoekers van het festival op deze wijze de kans om op een informele manier kennis te maken met de’volksvertegenwoordigers van stadsdeel Zuidoost.

Beide teams bestaande uit zowel mannelijke als vrouwelijke leden, zijn aan elkaar gewaagd en lijken te gaan zorgen voor een spannende strijd om de eer. Vanaf 16.00 uur is er inloop en ontvangst van de deelnemers en de belangstellenden in de enige tent met twee verdiepingen naast het voetbalveld.

Om 16.30 is er boven in de tent een kort officieel programma waarbij de voorzitter van de stadsdeelraad, de heer A. Bhola, een woord zal richten tot de organisatie van Kwakoe, de spelers en de aanwezigen. Om 17.00 uur zal het team van raadsleden aantreden tegen een gelegenheidsteam van de Kwakoe organisatie, waarna er tweemaal twintig minuten wordt gespeeld. Na de wedstrijd is er voor spelers, genodigden en belangstellenden een informeel samenzijn.

Tijdens de wedstrijd worden de teams bijgestaan door de brassband “Brotherhood” en de “Cheerleaders” uit Reigersbos.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES