dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenNatuurSurinaamse temperaturen in Nederland

Surinaamse temperaturen in Nederland

-

Does Travel & Cadushi Tours

Surinamers in Nederland hoeven voorlopig niet naar Suriname. Althans, niet voor de zon en het warme weer. Nederland gaat namelijk voor de tweede keer deze maand gebukt onder een hittegolf. Gisteren was een behoorlijk warme dag en vandaag is 34 graden voorspeld. De laatste zomer die meer dan één hittegolf telde, was die van 1948. Die van 1947 kende er zelfs vier.

Het warme weer heeft inmiddels ook slachtoffers gemaakt. Tijdens de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen zijn twee deelnemers overleden op de eerste dag. De organisatie heeft om die reden en de verwachting dat het warmer wordt, de Vierdaagse afgelast.

SchaafijsIn de rest van Europa zijn de temperaturen ook extreem. In Frankrijk kan het 38 graden worden en in Spanje en Portugal 43 graden.
Maar er zijn ook mensen die baat hebben bij dit weer, zoals deze schaafijsman in het centrum van Rotterdam. In dit weer worden de Surinaamse ijsjes namelijk goed verkocht.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

6 REACTIES
 1. In Suriname houden ze wel degelijk een (Avond) vierdaagse. Ze zijn alleen niet zo gek om 50 km per dag af te leggen, te meer daar menig wandelmarsgroep al swingend de route aflegt.


  Maak melding
 2. Ik vind het overdreven dat de Nijmeegse Vierdaagse is afgelast.
  Desnoods hadden ze een kortere route afgesproken waarbij de punten zonder koelte en schaduw konden worden vermeden.


  Maak melding
 3. Hallo Janice,

  Nooit gehoord van surinamefoto.com, daar in suriname is de beste wandelmars ter wereld, met lachende en dansende mensen.

  Holland kan nog veel van leren.

  Dus voordat je zoiets schrijft dat wij geen vierdaagse wandelmars houden, dan leeft je toch nog in de middeleeuwen, en weer naar school moet gaan om surinaamse geschiedenis te gaan volgen.

  En over relaxen zal ik maar niet over hebben.

  Groetjes,pakromo


  Maak melding
 4. bla,bla,bla,bla.geen avondvierdaagse in Suriname wel avondvierdaagse in Suriname . Surinamers gaan volgens mij niet naar Suriname voor de zon, maar om hun familie op te zoeken.We zijn meestal toch al bruin.
  what else?
  schelden of beledigingen zijn hier trouwens niet toegestaan.en zie ik deze dingen regelmatig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES