Kwakoe-radio elke dag in de lucht

3

Voor de Surinamers die alle ins en outs van het Kwakoe Zomer Festival willen bijhouden, biedt het Kwakoe Radiomagazine een uitkomst. Dit programma is tot en met zondag 6 augustus dagelijks te beluisteren in het middagmagazine van Stadsradio Fayalobi Amsterdam. Er worden twee afleveringen per dag uitgezonden. Om 14.40 en om 16.40. Kwakoeradio besteedt weer diepgaand en uitgebreid aandacht aan het festival.

Alle 84 afleveringen worden samengesteld door een speciale redactie bestaande uit Fayalobi medewerkers en Kwakoe vrijwilligers onder supervisie van Roy Ristie Communicatie. De productie ligt in handen van Joy Line Productions. Het Kwakoe Radiomagazine is ook te beluisteren via www.radiofayalobi.nl in de hele wereld, via de kabel op de 105.5 FM en via de ether op de 107.9 FM in o.a. Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Ouderkerk a/d Amstel, Hoofddorp en Almere en omgevingen.


3 REACTIES

  1. Handig om te weten. Ik heb er direct naar geluisterd en ben zo op de hoogte geraakt van een activiteit die me interesse had.
    Een goeie pr.


    Maak melding

  2. Is kwakoe zo commercieel geworden dat er geen foto’s meer gemaakt worden en op het internet gezet worden? Standhouders uitknijpen en zodra geld binnen is geen informatie meer, op de radio oke maar anno 2006 is internet een pre ook voor kwakoe-toernooi.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.