dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname neemt leiding Permanente Raad OAS over

Suriname neemt leiding Permanente Raad OAS over

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 jul – Suriname heeft het voorzitterschap overgenomen van de Permanente Raad van de Organisatie van Amerikaanse Staten, OAS. Volgens ambassadeur Henry Illes gebeurt dit op een cruciaal moment in de geschiedenis van de regio. Er wachten grote uitdagingen. Uitbanning van honger en extreme armoede in de moet dan ook hoog op de agenda blijven.

“Dit houdt in dat ontwikkelingssamenwerking altijd een prioriteit van deze organisatie moet zijn,” Illes bij de overname op het OAS-hoofdkwartier in Washington DC. Suriname blijft voor drie maanden voorzitter van de Raad, die één van de hoogste besluitvormingsorganen is van de OAS. Volgens Illes moeten honger en armoede steeds aandacht krijgen, daar deze de democratie kunnen ondermijnen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Nu suriname het toverstokje heeft kan vene alweer bewijzen dat honger in eigenland voor alsnog niet is opgelost laatstaand van heel regio.

  VEne voelt zich leider maar kan eigen volk niet eens voeden.

  bah
  !


  Maak melding
 2. Ja, dit lijkt me een goed moment om de 100% controle te bespreken in oas verband en zo Nederland aanpakken, suriname moet het vooral doen met andere landen
  Nederlanders zijn alleen bang als het gevolgen heeft. Dat Vene een brief naar koningin schrijft is natuurlijk niet de weg, er is ook niets uit voortgekomen
  Naar 350 jaar onderdrukking pikt vene het nog steeds, this man is addict….


  Maak melding
 3. blacka rosoe,

  ik denk datje nu met een ander naam moet komen dat is een.

  1.je waait met alle winden mee!
  2.je hebt helemaal geen standpunt!
  3.je l ult echt uit je nek!
  4.je bent zo negatief over alles en iedereen!
  5.heb je soms een hekel aan je zelf?
  6.volgens mij zit je dag en nacht achter je pc.dit is volgens mij het enige wat je kan.en geloof me d’r komt niks zinnigs uit.
  waarom neem je de plaats van Vene niet in?ik denk dat met je kijk en dom denken je Suriname op de wereld kaart en agenda krijgt zeik wijf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES