Martin Air heeft meerwaarde voor Suriname

43

PARAMARIBO, 14 jul – Martin Air heeft een zekere meerwaarde voor Suriname als het mee gaat spelen op de Mid-Atlantische route. Dit zegt Martin Air-president Arie Verbeek. De twee vluchten die wekelijks zullen worden uitgevoerd moeten een signaal afgeven in Europa en in Suriname zelf. “Het betekent dat onze komst automatisch met zich meebrengt: meer vakantiegangers”, aldus Verbeek.

Martin Air staat immers bekend als vakantievervoerder. Suriname is alle behalve weg te cijferen als toeristische trekpleister. “We gaan deze route onderhouden, omdat we denken dat we geld kunnen maken”, zei Verbeek tijdens een persconferentie. Daar moet op worden ingespeeld, zeker nu blijkt dat Suriname nog niet echt gereed is voor grote stromen toeristen.

Paramaribo heeft nog te weinig hotelkamers. Martin Air ziet zich als serieuze concurrent van SLM en KLM en beslist niet als dochterbedrijf van de laatste. Een vliegticket is al vanaf 458 euro te krijgen. Er zal op elke zondag en dinsdag gevlogen worden met een Boeing 767 met vervoerscapaciteit voor 270 personen. De eerste vlucht is op 29 oktober. Mogelijk wordt ook Trinidad opgenomen in het vliegschema.


43 REACTIES

 1. Neem van me aan, die prijzen verschillen echt niet veel van die van de klm, ga maar naar hun site en vergelijk die prijzen dan met de klm (449 excl tax). Je kan ook zien dat hun zorg niet is de suri consument een goedkoper product aan te bieden, wel hoeveel winst ze kunnen maken in welke periode. Alles draait om geld en de suri bevolking, die het maar niet zover krijgt zich te onthouden aan bep dingen en op te komen voor hun eigen rechten, uit te buiten. Er is geld te verdienen dus tja..daar rennen ze naartoe en jij denkt dat ze je een goedkoper vlucht willen aanbieden. Blijf maar dromen.


  Maak melding

 2. En nu Amofo,als de dooie bliksem je woorden waar maken en van Suriname een toeristische trekpleister maken.Stop met reizen en ga werken aan verbetering van het straatbeeld van Paramaribo enz.

  Idd op Martin-air kun je vertrouwen als toeristische vervoerders ze reclameren zelf over Suriname,dus dat kan geen belemmering zijn,Amofo en consorten zijn nu aan zet.
  Kijken als je de post verdient als min.van TCT.


  Maak melding

 3. Martin Air heeft meerwaarde voor Suriname,
  als ik het goed begrepen hebt zal er gevlogen worden met boeing 767,ik vraag mij zelf af is het van die kleine typejes.wat ik niet hoop.waarom ik deze vraag steld,ik heb eens
  gevlogen met martin Air naar Suriname het was een extra vlucht,(in jaren 90)wel,wel,
  je zit heel erg krap,de service aanboord erg
  slecht,Stuwardessen lopen steeds rond met paperrassen als op ze op hun kantoor zijn
  voeding waardeloos,ik zal niet vertellen wat een passagier in haar voeding gevonden heeft,wij
  hadden via new York gevlogen,nou Turbellencie van je
  welste ik weet niet als ik ooit eens met
  martin air zal vliegen die angst heb ik nog steeds.bij mij gaat om de service aanboord,
  ondanks stuwardessen van SLM,niet of soms niet vriendelijk zijn vlieg ik liever met Hun
  of KLM.Zij hebben toch wat aandacht voor je als je met wat zit(KLM)

  .sorry ik ben niet bezig iets af te krakken,ik moest dit even kwijt
  het kan dan misschien iets beter gaan voor ons allen aanboord.

  Akuba


  Maak melding

 4. Wat een lachertje.
  Martin Air publiceert op hun site de prijs van een enkele reis. Ga je verder dan verdubbelt de prijs omdat dit altijd als retour wordt weergegeven. Martin Air is duurder dan de SLM en ongeveer gelijk aan de KLM.

  MARTIN AIR GOEKOPER ? LAAT MIJ NIET LACHEN


  Maak melding

 5. “We gaan deze route onderhouden, omdat we denken dat we geld kunnen maken”,
  Weer een aasgier op de route AMS/PRB. Zogenaamde open sky. De werkelijkheid is anders. Probeer maar online een ticket te boeken. Je valt stijl achterover van de prijzen incl. alle toeslagen. Dan kun je net zo goed met KLM blijven vliegen. Of zoals mij, helemaal niet naar op vakantie gaan naar Suriname.


  Maak melding

 6. Meerwaarde? Leuk verhaal 🙁
  Volgens mij is de SLM, die ik trouwens nog steeds te duur vindt, op het ogenblik goedkoper dan Martinair.
  Het wordt voor mij weer een reis naar het Caraibisch gebied, kan ik mij horizon weer verbreden tegen een redelijke prijs.

  Enjoy your holidays.


  Maak melding

 7. Eerst zien, dan geloven! meneer Verbeek, over de tariven die u noemde.

  Het is uw goed recht om Martin Air te presenteren als een onafhankelijke speler op de midatlantische route, uw grote baas de KLM heeft feitelijk toch de grootste invloed.
  En als de KLM in de gaten krijgt dat Martin Air succesvol zal zijn op deze route, ten koste van de KLM dan zal laatstgenoemde dit proberen tegen te gaan.
  Voor mij is en blijft Martin Air, een filiaalbedrijf van de KLM vanwege de wijze waarop de aandelen verdeeld zijn.
  En de KLM is voorlopig nog de grootste aandeelhouder.
  85% als ik me niet vergis……
  U heeft mij niet overtuigd van het tegendeel meneer Verbeek.


  Maak melding

 8. Het zal dan beter gaan met het economie van Suriname. Hoe meer toeristen , hoe meer deviezen het land binnenstroomt. Denk op korte termijn meer hotels en appartementen gebouwd zullen worden. Het werkgelenheid zal aanzienlijk toenemen. De ticket is wel voor bepaalde groepen betaalbaar. Het wel iets aan de hoge kant.Het luchthavenbelasting en brandstoftoeslag komt er nog bij maar dit geld ook voor alle landen en niet alleen voor Suriname. Wat toerisme betreft gaat het de goede kant op met Suriname. Wat mij betreft mag de ticket iets goedkoper maar ik denk niet dat ooit zal gebeuren. Voor bepaalde Surinamers zal dit niet betaalbaar zijn om naar Nederland te reizen maar voor hun springen hun families uit Nederland bij voor hun tickets.

  Dillen


  Maak melding

 9. Het beleid is gericht op het doorbreken van de Monopolie op de route.
  Het beleid is gericht op het verkrijgen van scherpe prijzen door concurrentie op de route.
  Jammer dat de besluiten nu leiden tot exploitatie van de route door:
  KLM,(Piet Heins polici)
  SLM (pleegdochter van de KLM)
  Martin Air (1/2 dochter van KLM)

  Binnen de luchtvaart-familie zijn ze met elkaar eens dat de tarieven lager kunnen maar NIET PERSE MOETEN.

  Het publiek hoeft niet te wachten op bodemprijzen. Een tekende uitspraak van Martin Air management.

  Laat duidelijk zijn dat het publiek wacht op
  1. scherpe prijzen.
  2. goede dienstverlening.
  en niet op een derde uitbuiter op de route.


  Maak melding

 10. Martin Air spreekt de waarheid als ze aangeven dat het bij hen gaat om geld te verdienen, dat doen ze behoorlijk ook.
  Ik heb gebeld met Marin Air Amsterstam voor een reis naar Suriname in december en wel vanaf 20 december. Voor 3 weken kost de reis mij 1400 euro. Martin air bedoelt 498 euro heen (enkele reis) naar Su en dito bedrag terugreis en bijkomende kosten. Nou bullshit.
  Sandra


  Maak melding

 11. surinamers worden toch voor dom gezien , dat blijkt nu weer, er wordt zoveel beloofd , maar als het op aan komt gaat martinair dochter-bedrijf van de k.l.,m , zogenaamd stunten met lage prijzen , oja wij surinamers kunnen niet rekenen dat blijkt nu weer . martinair biedt voor een enkel reis , tel op , is bijna zo duur als de k.l.m . s.l.m is een al de goedkoopste, maar de reis blijft duur, schandalig, wij worden verder uit geknepen, zonder meer


  Maak melding

 12. Ga op de Homepage kijken van MARTINAIR, bijna net zo duur als online boeken bij de KLM, laat u niks wijs maken van GOEDKOPER VLIEG TICKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 13. Vergelijking vertrek met MARTINAIR Zond. 12 Nov. terug Zond. 26 Nov. kost voor 2 personen 1290,- euro incl.( ticket 448.- euro per persoon )Met de KLM vertrek Dinsd. 14 Nov. terug Dinsd. 28 Nov. kost voor 2 personen 1272,- euro incl.( ticket 449,- euro per persoon )KLM is dan iets goedkoper bij online boeking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 14. Ik merk bij Surinamers steeds weer grote teleurstelling over de prijs van vliegtickets naar Suriname. Ik ben mij gaan afvragen of dit niet te maken heeft met een verkeerde voorstelling die heerst ten aanzien van kosten gemoeid met vliegverkeer. Het is goed om als consument kostenbewust te zijn, maar het is daarbij essentieel om realistisch te blijven. Een retour naar Spanje bijvoorbeeld (geen arrangement) kost gemiddeld 225 euros op een traject dat meerdere malen korter is dan het traject naar Suriname. Dit niettegenstaande er op dit traject diverse prijsvechters actief zijn.
  Dat de prijs van +/- 480 het laagste is dat ooit mogelijk zal zijn op de route Amsterdam – Paramaribo mag nu blijken.
  Personen die hopen om ooit voor minder dan 400 eoros naar Suriname te kunnen vliegen moet ik in naar beschijden mening teleurstellen. Maar troost je. Vliegen is nog altijd vele malen goedkoper dan reizen met de auto. Een auto trip (retour) Amsterdam – Paramaribo bijvoorbeeld zou volgens de ANWB index uitkomen op +/- 3600 euros, zo dit mogelijk zou zijn. Daarbij niet meegeteld zijn de noodzakelijke overnachtingskosten op zo’n lang traject.


  Maak melding

 15. Opmerkzaam is toch niet zo opmerkzaam als hij/zij wel denkt. In een auto zitten vier personen ruim en dat wordt dat 900 euro p.p.Uiteraard excl. food en overnachtingen.
  Wel een fatsoenlijke bijdrage in tegenstelling tot veel andere inzendingen en dat kan ik erg waarderen.


  Maak melding

 16. Reactie op Sandra.

  Beste Sandra,

  Een retour vlucht van Martin Air is 498 euro . Ik denkt dat je een vergissing hebt gemaakt. Ik heb zelf persoonlijk geinformeerd bij TUI en hun hebben mij een prijs berekening gemaakt voor een maand en kwam op plus minus 664 euro inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.En deze ticket is tevens een 3 maanden ticket.

  Dillen.


  Maak melding

 17. De hoofdschuldigen zijn niet de vliegtuigmaatschappijen, maar de politieke schijthuizen in suriname, die weer een njangpatoe in de vorm van martin-air erbij krijgen. Wij surinamers doen alsof er geen andere vakantielanden zijn. Vooral hoe wij niet welkom zijn in suriname. Suriname is het land wat het ergst verslaafd is aan euro’s. Suriname lijdt aan de kwaal euroitus


  Maak melding

 18. ik zeg men moet die hele boel op doeken met aan geven stoel kost 299 en dan de achterste rij 900 en wanneer je vraagt o die van 299 is er niet meer . die stoelen zijn uit verkoch. wel ik zie het zo als die ka vliegtuig neerstort gaat de piloot geen schiet stoel voor jullie van 900 of 1200 klaar zetten , of dat jij een veillige landing krijg nee de ganze boel gaat dood


  Maak melding

 19. beste organisatie, zeer verheugd dat martinair extra naar suriname vliegt . helaas teleurgesteld want ze zijn net zo duur als klm enz. en ik dacht dat er prijs verschillen zouden ontstaan, helaas zijn wij weer in de maling genomen. jammer martinair en de nederlandse politiek.


  Maak melding

 20. hier precies hier,ligt een terrein braak voor een echte zoon van mama sranang.
  er is een markt die niet uit te putten is.

  de formule om slm winstgevend en concurerend te maken is niet moeilijk.

  die kunu van een corruptie smoort elke gedachte aan ontwikkeling in de kiem.

  wat de ene directeur opbouwd wordt door de volgende miniser met de grond gelijk gemaaid.

  slechts daarom is jharap groot.
  de corruptie heeft hem niet kunnen smoren

  hij heeft het voorbeeld gegeven maar wij worden niet wakker.

  van onze rijkdommen zullen we slechtts armoede kunnen oogsten met deze leiders.

  ook al hadden wij diamant dan nog zouden wij in armoede baden.

  de kunu heeft ons in zijn greep !!!


  Maak melding

 21. ze denken nog steeds dat we ze geloven.maar ja ze hebben die slappe president van su door dus.1200 kost een retour.paramaribo.in december,per persoon naar de antillen moet je langer vliegen.maar je koopt wel 2 tickets voor het zelfde bedrag dat je moet betalen naar su.zolang die slappe venne daar zit gaan ze doen wat ze willen.


  Maak melding

 22. We kunnen allemaal blij zijn met de concurrentie, wie het ook mag zijn. De prijzen zullen bij vraag en het aanbod varieren. Natuurlijk willen we met z`n allen altijd een goedkope ticket bemachtigen.

  In de vakantie periode zullen de prijzen net als in Europa héél hoog zijn…dus meer vraag dan het aanbod.Trouwens een vliegtuig onderhouden kost ook veel geld.

  Als consument ben jij degene die een keuze moet maken tussen de verschillen carriers.

  Ik hoop dat de vliegtickets goedkoper wordt dan het was, maar we mogen de veiligheid ook niet uit het oog verliezen.

  Suriname kan ook een aantal grote zuid amerikaanse carriers ook landingsrechten verlenen om zo ook de prijzen om laag te krijgen.


  Maak melding

 23. Bij de komende verkiezingen in Nederland ga ik zeker op PvdA stemmen.Die partij wil n.l. dat in de toekomst bij wet de uiteindelijke prijs dat de consument moet betalen,op alle goederen en diensten wordt weergegeven.Dus niet dat iets b.v. voor 500euro wordt aangeprezen en uiteindelijk toch ruim 600 euro moet betalen omdat er verschillende “kosten” bijkomen.Ook ticketprijzen vallen hieronder aldus het bericht.Tenslotte werden deze handelingen als misleiding van de consument bestempeld.


  Maak melding

 24. Hallo broerders en zusters,

  Hier is pakromo weer, wel ? wel ? wel ?.

  Dank zij de hoge prijzen heb ik de laatste 15 jaar suriname vermeden, en ging ik naar indonesie om de 2 a 3 jaar, ken indonesie nu van oost tot west, en van zuid naar noord, ook 5 volle adressen boek, waar ik welkom bent.

  Maar de 1e 15 jaar dat ik hier in holland woonde ging ik wel naar suriname om de 2 a 3 jaar.

  Dus ik hoopte al die tijd stiekem, dat de prijzen eens een keertje naar beneden zal gaan door veel geherrie en protest van al die jaren door verschillende organisatie, dat ik weer een keertje naar mijn sweet sranang de grond kan kussen net als de paus.

  Ondanks bijna 20 uur vliegen, naar indonesie
  betaal ik de helf van de ticket van suriname,terwijl suriname maar 10 uur vliegen is.

  Ik word er gewoon moedeloos van, maar ik ga toch in okt. dit jaar naar sur, door familie omstandigheden, en daar maar de vliegtuig maatschapijen gebruik van.

  Die denk je moet toch een keertje naar sur, al is het niet voor de pret.

  En dat is ‘m nou juist, veel van ons ondremang gaan voor de pret, als dat niet was, dan was de ticket nu met de helf gereduceerd.

  Maar het zal 3 generatie duren, voor dat gebeurt, want de 3e generatie heeft niet zoveel binding meer.

  En dan zal inplaats van 3 a 4 vluchten per week , maar 1 vlucht per , maar dan met veel moeite , en de ticket voor een halve prijs.

  Maar dan wij er niet meer…!!!, helaas..??


  Maak melding

 25. Wat zijn wij toch een vervelend volk.
  We hebben jaren lopen mekkeren over Open Sky, wel deze staat nu voor de deur.

  En inderdaad blijkt nu reeds dat de prijzen sterk omlaag gaan. Je zou denken rede tot juigen, maar nee hoor, mijn landgenoten hier op wkn vinden een verlaging van 900 euro naar straks 458 euro nog steeds te duur.

  Ik krijg het idee dat er geklaagd wordt om het klagen, zonder enige reele onderbouwing.

  mensen, keep on dreamin’


  Maak melding

 26. Kan iemand aub die akuba leren spellen ?? bij voorbaat dank. Wel grappig om steeds al het commentaar te lezen van onze zogenaamde wijsneuzen. Ga eerst eens allemaal een tijdje luchtvaartkunde studeren en kom dan met jullie oordelen. Er valt nog veel te leren voor sommigen onder ons zo te lezen hier.


  Maak melding

 27. Mensen, laat die rijke bakra’s links liggen en vlieg met jullie eigen SLM.
  Als ze niet goedkoper kunnen vliegen koop dan uw ticket bij onze eigen nationale trots. De KLM en Martinair (en Arke Fly) zijn hier om er zelf beter van te worden, ze balen als als Surinamers hun geld niet in Nederland aan Nederlanders besteden. Ondertussen worden Surinamers wel voor van alles uitgemaakt.
  Ze lachen en praten met je, maar ze zien ons liever gaan dan komen!
  PFFFFF!!!!


  Maak melding

 28. Beste mensen,

  Waarom zo afgeven op een nieuwe vervoerder; wie weet, breken er nu betere tijden aan voor ons.
  Mogelijk, dat de derde speler in de toekomst nog voor verrassingen (in positieve zin) kan zorgen.
  In het verleden klaagden wij over de service van de KLM en SLM; nu er een derde partij komt, zien wij ineens, dat KLM/SLM het toch niet zo slecht doen als wij het wel doen voorkomen.
  De ticketprijzen zijn hoog, daar zijn wij het over eens, maar dat hangt af van verschillende factoren; zoals u weet, wordt de “kale” ticketprijs nog verhoogd met allerlei toeslagen en belastingen. Denk b.v. aan de veiligheidstoeslag; hebben wij deze niet te danken aan de aanslagen van de laatste jaren? Waar is de tijd gebleven, dat wij vertrekkende familieleden zonder een afscheiding door dranghekken konden uitzwaaien?
  Ik voor mij als reiziger heb er geen problemen mee, dat er uitgebreide veiligheidsmaatregelen worden getroffen; deze voorzieningen geven mij en mijn gezinsleden een veilig gevoel tijdens onze reizen naar en van Suriname.

  Met deze boodschap wil ik u alleen maar meegeven, geef ze een kans; de eerste vlucht van Martin Air moet nog plaatsvinden. Laten wij over een maand of zes er nog eens een vergelijk maken; dan hebben wij wat meer “vergelijkingsmateriaal”.

  Paemin


  Maak melding

 29. zoals ik eerder heb aangegegen is en blijft het een vies spelletje die KLM speelt. zy kiezen hun eigen ned MIJ. hierdoor kunnen ze zelf de prijs bepalen. waarom denk je dat KLM een andere buitenlandse MIJ niet heeft aangewezen !!!!ticket (retor) hoogseizoen kost eur 1200, !!!!
  we laten ons nog steeds uitkleden maar ja ik steek mijn hand in mijn eigen boezem want als ik enorme heimwee heb dan ga ik toch richting swietie SU !!


  Maak melding

 30. Alle drie maatschappijen zijn aasgieren omdat ze een goudlijn hebben ontdekt richting suriname .Dit zijn geheime prijs afspraken die ze gemaakt hebben .Als je nu een reis willen boeken naar paramaribo dan kan het niet omdat alle vluchten overboekt zijn .Als de slm nu 4 of 5 vluchten per week zouden uitvoeren richting paramaribo en de prijzen euro 600 incl.hanteren zou de klm en martin-air ook moeten doen om hun vluchten vol te krijgen. Maar nee hoor dat gaan ze niet doen omdat ze geheime prijs afspraken gemaakt hebben. Stelletje aasgieren je eigen mensen uitbuiten.


  Maak melding

 31. het is wederom monopolie. de tarieven zijn duurder dan van de KLM. probeer nu te boeken voor Suriname in december. niet te vinden of het kost boven de 1200 euro, het is heel erg. bloedzuigers zijn het. voor dit bedrag in Thailand of elders in Azie’krijg je hotel en alle service erbij. dus doen maar.


  Maak melding

 32. Een heel nette inzet van klm om slm naar de klote te helepen.
  dan zegt klm, ik heb het niet gedaan.
  het zal blijken dat passagiers van klm en martin-air makkelijk elkaars stoelen zullen kunnen ruilen terwijl slm star blijft.
  Enigste wat slm moet doen, en al lang moest doen is alle overtollige personeel ontslaan.
  Welk luchtvaartmaatschappij doet zijn catering nog zelf. Of is het om het personeel van voedingspakketten ze voorzien.
  Er wordt meer gekocht dan in de vliegtuigen wordt bediend.
  waar beland de rest.

  Slm kookt nog zelf zijn eten om in de vliegtuig te serveren of het personeel eten te geven.

  SLM moet met maximaal 100 man personeel makkelijk kunnen bedruipen.
  En de directeur is zo laks om het personeel te vragen 25-30% van zijn salaris in leveren. zodat ze bij de volgende cao 40% kunnen eisen.
  Het spreekt voor zich dat 25% van het personeel direct naar huis moet en de rest die overblijft, makkelijk met 25% minder salaris kan.
  Ik hoop dat ze het doen en niet dit keer de genadeslag krijgen en voorgoed van de toneel verdwijnen, als vliegmaatschappij.

  SLM-directeur, doe iets blijf niet hetzelfde doen als eerdere directeuren.
  Op jou naam komt te staan dat je SLM naar de klote heb geholpen door niet de juiste beslissing te nemen.

  barca


  Maak melding

 33. Het enige voordeel is dat er meer stoelen beschikbaar zijn op die route want voor de prijs hoef je het niet te doen.

  KLM en z’n dochter Martin Air zijn de enige die hier van beter word en het heeft toch nog iets van een monopolie positie want 2 derde die op AMS-PBM vliegt en omgekeerd is in handen van “HUN”.

  Uitendelijk zullen ze samen met hun prijzen gaan stunten want wat de ene verliest wordt gecomposeerd met de winst van de ander net zo lang totdat de SLM het niet meer bij kan houden en niet meer zal bestaan en dan zal je van “HUN” beide een prijstijging krijgen waar we allemaal van zullen schrikken want dan zal het naar SU of naar Ned graag of niet.

  Hopelijk zal ArkeFly iets voor die route kunnen betekenen wat de prijzen betreft en wie weet misschien kunnen fuseren ofzo met de SLM.

  Het is handel dus logisch dat er geld verdiend moet worden maar ze zijn in het leven geroepen om die route betaalbaar te maken toch of zie ik het verkeerd??


  Maak melding

 34. O,ja ik vlieg met SLM ook al is het 100 euro duurder,ik steun het thuisfront en ben er trots op ondanks alle tegenslagen.

  In dec is het 1500 euro met MartinAir,belachelijk toch!

  En Ger je zeg wel als het te duur is vlieg je toch niet maar jij zal daar maar familie hebben en voor een spoed geval weg moeten,jij bent misschien wel je hele leven single dat je in je 1’tje vliegt en dat het dan niet uit maakt wat je betaalt maar van mij mag je m’n mars eten!!


  Maak melding

 35. Barca,,, ik ben het over het algemeen eens met het verhaal van je, maar de directie bepaalt helemaal geen moer.
  Het is de regering die alles bepaald (wat bij de buitenwereld niet bekend is!!!!!!)

  Hun helpen de SLM naar de klote, op het moment zijn weer 25 stewardessen in opleiding, denk je dat de directie dit doet??????? (staan al verschrikkelijk onder druk).
  De directie weet NATUURLIJK ook dat ze te veel personeel hebben, maar ja als je het zelf niet voor het zeggen hebt. . . . .

  Ik vind dat de regering hier buiten moet blijven, want zo geweldig werk leveren hun ook niet af met al dat corupte gedoe van ze.
  Ik vind dat ze de directie van de SLM eens met rust moeten laten en laten doen waarvoor ze daar zitten.

  SERGIO


  Maak melding

 36. Dat Martinair geld kan maken is hun goed recht, zo gaat dat als commercieel bedrijf.
  Er zullen meer toeristen komen naar Suriname, wat goed is voor het land. Alleen
  kan Suriname hier nog niet goed mee om gaan.
  Zorg dat je accomodaties hebt en zorg dat alles klaar is om toeristen te ontvangen.
  En als je niet wil vliegen met Martinair of KLM vlieg dan lekker met de SLM.


  Maak melding

 37. Martinair is goedkoper wanneer je een langere periode naar Suriname wil. B.v. 3 maanden. Dus wil je voor pakweg 630 eurootjes nieuwjaar vieren in Suriname dan moet je bij Martinair in november vertrekken en jan/febr. teruggaan. Das goedkoper dan voor 3 weken in de kerst/nieuwjaarperiode.


  Maak melding

 38. DOEMSCENARIO
  Martin Air gaat op dinsdag en zondag vliegen.
  Op dinsdag vliegt KLM ook dus als Martin Air weinig passagiers heeft en KLM heeft nog vrije stoelen zullen de passagiers waarschijnlijk overgeheveld worden naar KLM.
  Hierdoor wordt het verlies voor de “moedermaatschappij” beperkt. SLM vliegt op zondag en zal dus moeten concurreren met Martin Air….dat zal niet lukken en SLM zal waarschijnlijk ten onder gaan op de mid-atlantische route……
  Eindresultaat is dat KLM en Martin Air (een pot nat) de “monopolie” krijgen op deze route…en dat zij de prijzen gaan bepalen..Dan zijn wij nog verder van huis…
  ALLES DRAAIT OM GELD!!!!!!!
  IK HOOP DAT DIT NIET GEBEURD

  VIPER VENOM


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.