dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname houdt zich buiten visumpauze Cricket Cup

Suriname houdt zich buiten visumpauze Cricket Cup

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 13 jul – Suriname houdt zich afzijdig van de visumversoepeling die de andere Caricom-lidlanden zullen doorvoeren voor de World Cup Crickettoernooi in 2007. Dit zegt minister Lygia Kraag-Keteldijk Lygia Kraag-Keteldijk van Buitenlandse Zaken. De regeling moet bezoekers tegemoetkomen, die het kampioenschap in verschillende Caricom-lidlanden zullen bezoeken.

Er is slechts één visum. Ook hoeft het paspoort maar één keer te worden afgestempeld. Voor Paramaribo is vooral het eerste niet haalbaar. “Suriname doet niet mee met die visakwestie, omdat we anders in problemen zouden komen. Want het is de bedoeling dat je dan je visabeleid opschort gedurende een bepaalde periode, dus daar doen we niet aan mee”, zegt Kraag-Keteldijk tegenover de Ware Tijd.

Wie via Suriname zal reizen, mag wel rekenen op een soepele afhandeling. Ook zal worden meegewerkt aan het speciale veiligheidsplan. “Daar komen we niet onderuit en dat willen we zelf ook hebben”, aldus Kraag-Keteldijk. Het plan is beraamd op ongeveer dertien miljoen dollar. Voor de Cup worden zo’n honderdduizend toeristen van buiten de regio verwacht.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Waarom blijft onze Regering kortzichtig in vele zaken en is er geen ontwikkelingsbeleid voor het Surinaamse Volk ? Hedley Binderhagel heeft eveneens de gevoelige snaar geraakt m.b.t. de belemmeringen bij remigratie .Ik begrijp dat er weinig breed denkende mensen zijn ,vooral op BUZA .ALs het maar is heden ik .Ze zijn bezig met hun eigen zaken en niet met het belang van de toekomstige generaties ,kan ik zo vertellen .
  arnold roas


  Maak melding
 2. Booster als surneds onderging een illegale status van 8 maanden in suriname bij de immigratie-dienst!!! bij aanvraag van een 1 jaar visum.!!!
  surinamers die bij overheids-instellingen werken, dienen eerst een interne opleiding te krijgen bij de surinaamse ambassade in Amsterdam, om zo te kunnen zien, hoe wij in nederland te werk gaan en hoe klanten netjes behandeld worden, bij de surinaamse ambassade in amsterdam wordt je wel netjes en correct behandeld, dan kunnen ze hun land beter dienen en vooral hun ex- en inmiddels surneds, want die zullen toch het geld moeten brengen voor de ontwikkeling van suriname en de families???
  maar een surinamer is zooo jaloers op surneds dat men konstant en op elke manier HEN IN SURINAME tegenwerkt, en alleen tjoekoe vraag voor diensten die standard is; u begrijpt toch wel, dat ik dan wel zin hebt om met een karabijn te gaan zwaaien, want dan nog zullen ze het nooit snappen!!!!


  Maak melding
 3. Waarom laat Suriname zich niet isoleren. Dat willen ze toch ? Wanneer houd het een keertje op om te denken alsof ze het alleen wel kunnen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES