zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDeportatie Khan uit Suriname geen illegale actie

Deportatie Khan uit Suriname geen illegale actie

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 jul – De uitzetting van Shaheed Roger Khan is geen illegale handeling geweest. Dit heeft de rechter bepaald in het kortgeding dat de verdediging heeft aangespannen tegen de staat. De eis om de uitzetting binnen een etmaal in te trekken en ongedaan te maken, is dan ook afgewezen. Khan hoeft ook niet binnen een etmaal teruggehaald te worden.

Dit werd geëist, omdat Khan’s uitzetting onrechtmatig zou zijn geweest. Maar volgens procureur-generaal Subhaas Punwasi is de uitzetting volkomen legaal verlopen. Er is gebruik gemaakt van voorzieningen in de Vreemdelingenwet. Intussen mogen de advocaten van de Khan’s medeverdachten nog steeds geen contact onderhouden met hun cliënten. Het contactverbod moet het onderzoek bevorderen.

De drie Guyanezen en twaalf Surinamers worden verdacht van medeplichtigheid aan drugssmokkel. De tenlastelegging tegen Khan is ingetrokken om de uitzetting mogelijk te maken. Hij wordt in de VS verdacht van drugssmokkel. De voormalige Guyanese president, Janet Jagan, heeft Suriname een marionet genoemd van de VS, omdat Khan de Amerikanen in handen zou zijn gespeeld.

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
 1. jagan moet haar grote ouwe muil gewoon houden ze zeurt wel over die crimineel khan,maar ze rept geen woord over de onrechtmatige bezetting van het tigrie gebied,punwasie en santokhie hebben goed gedaan en ik hoop dat die sukkel levenslang achter de tralies in de vs beland,hoeveel families en gezinnen hebben mensen als khan niet kapot gemaakt,menneer punwasie en santokhie nu snel langs de kwatta weg je actie voor zetten want ook daar wonen in weelde soort genoten van khan ook hun moeten aan de vs afgeleverd worden want die amerikanen weten wel raad met dit soort gasten,veel sucses,durf en moet toegewenst met jullie volgende actie’s

  flor


  Maak melding
 2. Flor,

  De grootste drugsbarron van suriname zit in het nationale assemblee.
  Hij doet nog steeds zaken met mij in het binnenland doet hij z.g. aan landbouw en dat gebruikt hij als dekmantel.
  Hoe wil je in godsnaam drugsbestrijden met zulke mensen dit tot hun nek in die shit zitten. ik bedoel R.B.

  Sandokhan


  Maak melding
 3. Meneer Sandokhan,

  Dat is heel gemakkelijk. Tot voorkort kon iemand in Suriname woonachtig zoals Ronny of Desi veroordeeld worden. Het probleem zat hem hierin dat uitlevering plaats vinden als er een uitleveringsverdag bestaat niet alleen op grond van strafvervolging maar ook op grond van ten uitvoer legging van straf. Het laatste kon niet. Vandaar dat zowel Ronny als Desi niet kunnen worden uitgeleverd. Nu is er een verdrag getekend dat drugscriminelen ook uitgeleverd moeten worden als in Nederland of Suriname er een strafvonnis is geëist.

  wat is nu het geval, Het kabinet “Bak Ellende” is gevallen en in Suriname meot men nog vaststellen vanaf welke proces men betreffende vervolging laat ingaan. Doet met het bijvoorbeeld alle uitspraken vanaf 1998, dan moeten zowel Ronny als Desi alsnog worden uitgeleverd. Doet het vanaf de nu komende processen dan blijven ze zitten.

  Als optie 1 telt dan is het de vraag hoe de Assemblee dat zal doen. Want zetels zullen worden ingeleverd. Nieuw Front zal in dat geval de steun krijgen van de Opositie als Ronny wegmoet en ja Surinamers kennende dan moet ook die andere boeten, dus krijgt Nieuw Front weer Steun van de Coalitie pratners en dan zal Desi wegmoeten. Vertrekken van Desi betekend ook ontbinding en schrappen van de NDP uit de Grondwet.
  Immers het zijn volks vertegenwoordigers in het Parlement net als de overige Parlementairiers. En ook die spreken namens het volk, althans in fantsoenlijke democratie. Dus worden die uitgezet, dan kunnen partijen zeggen, het volk heeft hen deze terecht gewezen.

  Ja, dan heeft democratie haar werk gedaan, dus ook de criminelen.

  En als hij zaken doet met jou, zou je dan niet voorzichtig moeten zijn. Wie weet zit de Cyber recherche van de AIVD deze stukken te monitoren. In Nederland wordt degene die handelt met voorkennis zoals jij Sondokhan, veel harder gestraft, als de crimineel zelf.
  Dus bewaar al je onderbroeken en condooms en toilet papier, want die zul je wel heel hard nodig hebben als de justitiele autoriteiten de rekenformule van terugbetaling op jou zullen loslaten.

  Goed gedaan jongen je wordt bedankt voor de criminele in- en aanslag op Surinamers.

  Voel jij je nu een grote jongen?

  Meneer doet zaken met R.B. Grote jongen hoor, sang je bent groot….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES