Zomerfeesten in stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer

1

Op zaterdag 8 juli start een serie zomerse activiteiten in Geuzenveld-Slotermeer. Het startfeest is van 15.00 tot 21.00 uur met onder andere: Rapgroep Black List, zanger Alfons Wielingen, de Muziekschool Amsterdam i.s.m het Roman Ensemble, Flamenco gitaar, jeugdorkest Excelsior, wereldtheater met Miss Alida en nog veel meer. En bij een gezellig zomerfeest horen natuurlijk ook Surinaamse hapjes en schaafijs.

Het braakliggende terrein in de Sam van Houtenstraat tegenover de Vomar aan het Lambertus Zijlplein is speciaal voor de zomer opgeknapt door jongeren uit het stadsdeel en is in juli en augustus omgetoverd tot Dock Land. Het Dock Land is opgedeeld in een geasfalteerd veld, bouwlandje en een beach-area. Het geasfalteerde veld is voor sport en spel. Op het bouwland wordt creatief gebouwd. De beach-area staat in het teken van strandsporten.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.