zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGuyana wil uitleg Suriname over uitzetting Khan

Guyana wil uitleg Suriname over uitzetting Khan

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/GEORGETOWN, 8 jul – De Guyanese regering wil een verklaring van Suriname over de wijze waarop de Guyanees verdachte Shaheed Roger Khan is uitgezet. Dit zegt de Guyanese regeringsfunctionaris Roger Luncheon. Paramaribo heeft de Guyanese regering slechts op de hoogte gesteld van de uitwijzing. Over de wijze waarop is gezwegen.

Khan is door politieagenten per vliegtuig overgebracht naar Trinidad, waar hij is opgewacht door Amerikaanse functionarissen. De VS had een opsporingsbevel uitgevaardigd tegen Khan voor drugssmokkel. Georgetown dreigt nu met een formeel protest als de uitzetting onrechtmatig heeft plaatsgevonden. Ook Trinidad en de VS mogen rekenen op protest.

Volgens Lucheon beschikt Georgetown nog niet over alle feitelijke informatie. De Guyanese regering wijst principieel elke ‘gewelddadige en onrechtmatige’ uitzetting van haar burgers af. “Het is duidelijk dat hij niet is uitgeleverd door Guyana of Suriname. De vraag die beantwoord moet worden, is hoe hij vanuit Suriname, via Trinidad in Amerika is terechtgekomen”, aldus Luncheon.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Wat een gezeur van die Guyaneze regeringsfunctionaris.
  Khan was illegaal in Suriname en de regering had het recht hem uit te zetten.


  Maak melding
 2. Dit is geen gezeur maar een niet maatschappelijke wijze van uitleveren aan de VS. De heer Khan is ten eerste een persoon waarbij alle rechten van op een rechtmatige behandeling van toepassing. Ik neem gevoeglijk aan dat als u door rood licht rijdt of betrokken ben bij een liquidatie of enig ander delict of als verdachte wordt aangemerkt u nog steeds uw recht op behandeling en verdediging wilt uitoefenen.


  Maak melding
 3. De heer Khan wordt in verband gebracht met het FARC= een leger van lieden die tegen het Imperialisme strijden en vechten tegen het ongelimiteerd uitvoeren van Colombiaanse grondstoffen; ijzererts, mangaan, edelstenen etc. door Amerikaanse bedrijven (Bush en zijn vrienden) De huidige Colombiaanse regering is daar neergezet door de VS. en dat stuit elke Zuid Amerikaan die vrij kan denken en redeneren volgens de traditie van Simon Bolivar (Bevrijder van Zuid Amerika)heel hard tegen de borst. De VS en West Europese landen roven Zuid Amerika leeg. Zie als voorbeel BHP Biliton, Suralco, Gambior etc. Chavez van Venezuela spreekt zich uit tegen de Roofzucht van de VS en haar companen. In Colombia vecht het FARC tegen hetzelfde hebzuchte monster. Echter kan het FARC niet naar de wereldbank om haar strijd te financiëren dus zij verhandelt cocaine om haar oorlog tegen de VS en de regering van Colombia te financiëren. De VS beschikt over miljarden aan belastinggeld en Grote Amerikaase ondernemingen die graag mee betalen om een oorlog te winnen. Zie Irak en de bedrijven van Rumsfeld en Dick Cheney.
  Dus Khan en anderen die in het verleden contact hebben gehad met het FARC dienen volgens de VS opgesloten of uit de weg geruimd te worden zodat ze Zuid Amerika verder kunnen leegroven.
  By the way, de werkwijze van de VS en de EU wordt ook in Suriname toegepast.


  Maak melding
 4. hey gayana regering niet zeuren ja??
  Dan hadden jullie beter op je land genoot moeten oppassen en voor zorgen dat hij een gangster ons land niet zomaar illegaal vertoefd om zijn praktijken voor te zetten
  Suri regeringen lever ze allemaal uit dankje doeiii


  Maak melding
 5. Het recht zal zegevieren

  Niet zeuren suriname Khan was illegaal en goed dat hij uitgezet is uit het land.Dat moet met alle illegalen gebeuren. Ik ben ook echt voor de doodstraf van mij mogen ze het direkt invoeren,je moet dan zien hoe beter suriname ervan wordt.Ze moeten ook al die drugsdealers aanpakken en opsluiten.
  Er zijn ook teveel vriendjes politiek in suriname dat moet aangepakt worden.

  Suriname moet doorgaan met harde aanpak voor criminelen


  Maak melding
 6. Zo en nu is de Sur.regering aanzet.
  Die dommie`s dachten ,dat de Guyanezen net zulke oelewappers als hun zijn.De wijze waarop in dit geval,met de mensenrechten zijn omgesprongen is beneden peil,crimineel of niet.Idd,Donner had het zelfde moeten flikken met een Surinaamse criminele illegaal,dan had je de poppen aan het dansen.Ehmmmmmmmmm maar misschien ook niet,want deze regering geeft niets om zijn onderdanen.Voor mijn part had Khan voorgoed achter de tralies verdwenen,maar eerst zijn berechting in Suriname,Vene en Santokie hebben de weg van de minste weerstand gekozen,en hem heel snekie aan de Amerikanen overgedragen,stelletje LAFAARDS.
  Go For It Guyana Goverment,Give Them Hell,die zaagselkoppen.


  Maak melding
 7. Guyana wil straks weten hoe het allemaal gegaan is met Khan,
  Eerst wil Guyana wachten op de aanklacht van het het openbare ministerie zodat ze weten welke vragen ze gaan stellen aan Suriname.
  Als Jagdeo en zijn companen mischien ook bij zitten dan vragen ze niks.

  dus even wachten, want Suriname en Guyana is 6000km vanelkaar daarom duurt het zolang.

  Ze hebben een doorkijkjapon aan.

  barca


  Maak melding
 8. Kondremang,
  mooi is dat!
  De heer Khan heeft toen hij drugshandelaar en leider van zijn eigen moordbrigade was, talloze rechten van anderen geschonden en nu wilt u hem verdedigen door te wijzen op zijn rechten?
  Sorry hoor, maar die man moet nu boeten voor zijn daden.
  En ja, als ik door rood licht ben gereden, moet ik als burger de gevolgen dragen.
  Heb ik ook gedaan via het justitieel incassobureau te Leeuwarden.
  Het verschil tussen mij en de heer Khan, beste Kondremang is dat ik niet heb geprobeerd onder mijn straf uit te komen, de heer Khan doet dat wel via zijn advocaten en zijn familie en vrienden.
  Dear mister Khan, face your destiny like a man and not like a coward!


  Maak melding
 9. Tim(bo)

  Wat een domme en achterlijke slappe LUL ben
  je toch!!!! LANDVERADER.jong jonge wat een
  reactie, als je niet weet hoe te reageren
  lees dan maar alleen het nieuws en laat de
  rest voor wat het is.


  Maak melding
 10. Sranang man,1 van de DOMME MASSA ben je.
  Who the hell are you anyway,ik heb prima gereageerd op het artikel.
  Of heb ik op je NPS straart getrapt?

  Santoki is een lafaard ja, als die crimineel zovel ergs heeft gepleegd,berecht je hem toch eerst in eigen land,DOMBO.Maar tja,ben toch content ,dat de Guyaneze regering,het er niet bij laat zitten, en komt hoe dan ook,voor zijn rechten op.

  Hahahahahhaahahah bedoel je dat ik de rest voor jou moet laten uhmmm dan heb ik nieuws voor je, hahahahaha The Hell No.
  Je bent er zo 1 Sranang man,die anderen de mond wil snoeren,hahahhaahah,maarrrrr we leven in een Democratie,of weet je niet wat dat inhoudt pfffffff,waka you pasie jere,go wroko,dan doe je iets nuttigs puhhhhhhhhhh.


  Maak melding
 11. Als men het toch niet zo nauw neemt met de mensenrechten in Suriname, waarom zit men nu nog te zeiken over de decembermoorden van 1982.Recht voor een recht voor alleen vind ik.


  Maak melding
 12. Alleen maar lariekoek,
  er is geen gezonde discussie mogelijk.
  Mensen worden veroordeeld voordat ze een proces hebben.
  Van wie zullen ze dat geleerd hebben, zonder vorm van proces en dan…………………
  Ik ben blij dat de lui die hierboven schrijven niet bij politie of justitie zitten.
  want ze nemen het niet zo nou.
  alles mag en kan.
  Of is er toevallig meer democratie gekomen onder deze regering en de vorige.
  De tijd zal leren.

  Barca


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES