zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAdvocaten eisen terugkeer Khan naar Suriname

Advocaten eisen terugkeer Khan naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 jul – De uitgezette Guyanees Shaheed Roger Khan moet terug naar Suriname. Dit eisen Khan’s advocaten. De vordering tegen eventuele uitlevering aan de Verenigde Staten van Amerika is nu aangepast. De staat zou veroordeeld moeten worden om de uitzetting terug te draaien binnen vierentwintig uur en Khan binnen dezelfde periode terug te halen.

Of de eis ook realistisch is, moet nog blijken. “Het is uiteindelijk de rechter die bepaalt wat er moet gebeuren”, zegt procureur-generaal Subhas Punwasi tegenover de Ware Tijd. Hij verwerpt publieke uitspraken van de verdediging als zou de zakenman zijn “ontvoerd en uitgeleverd.” Khan is uitgezet via Trinidad & Tobago, waar hij is aangehouden door Amerikaanse functionarissen.

In het parlement is gevraagd waarom niet gewoon de grens met Guyana is gebruikt. Khan is uitgewezen, omdat hij Suriname illegaal is binnengekomen. Hij was aangehouden wegens drugssmokkel. Slechts één dag nadat zijn voorlopige hechtenis was verlengd, werden alle tenlasteleggingen geschrapt. Uitzetting kan niet gedurende een strafproces.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. het verhaalvan Khan boeit me niet zo. wat ik wel vind is dat de advocaten zich eerder bezig moeten houden met de criminelen in suriname zelf. steek toch je energie,tijd en geld in andere voor suriname belangrijkere zaken wees toch blij dat Suriname van die rat af is of speelt alleen eigen belang engeld zoals in de meeste gevallen een belangrijke politieke rol.


  Maak melding
 2. ik vind dat mijn landgenoten ondankbaar zijn hier en in suriname ,word een crimieneel het land uitgezet klagen ze die man zijn eigenland moet hem niet alls die man rustig in suriname woonde zou ik zeggen laat maar gaar maar je weet dat jij gezocht word dan toch bezich zijn met coke uitleveren die man klaar . schaam me echt en het parlement ook stelletje klootzakken zijn dat opnemen voor crimineel hou toch op mensen


  Maak melding
 3. Waarom hebben de heren van justitie die na de arrestatie van Khan hoog van de toren bliezen dat dit sujet Khan ook betrokken zou zijn bij plannen om hoge justitiele ambtenaren te liquideren, nadat Khan in het holst van de nacht was “vrijgelaten” ook niet gezegd dat deze veronderstellingen ongegrond bleken te zijn?
  Is het anders nog steeds waar dat er op een liquidatielijst van Khan namen van justitiele ambtenaren uit ons land stonden?
  Wie helpt mij dit uit te zoeken?
  Graag zou ik namelijk willen weten waarom er mensen vermoord moesten worden door criminelen.


  Maak melding
 4. Hopelijk laten ze die beruchte Khan niet weer los in Suriname, anders geef ik hem wel eigenhandig een schop onder z’n kont.

  Ed en..


  Maak melding
 5. Wel heren advocaten jullie lullen zomaar???
  Hebben jullie misschien heel veel geld misgelopen om hem te verdedigen via Khan zijn drugs gelden als compensatie???Een drugs baron heeft veel geld over om zijn onschuld in water te wassen Houden jullie het maar bij straf processen in het land zelf , want doen jullie tenminste iets nuttigs voor het land


  Maak melding
 6. die man is geen surinamer ,laat hem maar oprotten.er zijn genoeg boeven in sur die niet berecht worden,dus weg ermee eerst de boeven uit suriname.


  Maak melding
 7. de surinaamse advocaten gaan zich steeds meer gedragen als moskowitch. Ze verdedigen alleen grote drugscriminelen en zijn zodoende verzekerd van een goed inkomen. Om in suriname een grote drugscrimineel met succes te kunnen verdedigen heb je helemaal geen advocatenskills nodig. Neen, je hoeft alleen maar de juiste personen om te kopen en dat gaat heel makkelijk in suriname


  Maak melding
 8. Allemaal drugsbaronnen die het onderling uitvechten in de regio. De een heeft meer macht dan de ander, omdat die gewoon de wet en de gewapende machten aan z’n kant heeft staan. Ahum, in zijn zak heeft zitten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES