Surinaamse minister Santokhi: Khan blijft weg

53

PARAMARIBO, 1 jul – De Guyanese crimineel Shaheed Khan is en blijft weg. Dit zegt minister Santokhi van Justitie & Politie. Khan vormde een bedreiging voor de openbare orde en veiligheid en Suriname is blijf avn hem af te zijn. Hij is nu veilig en wel in handen van de Amerikaanse justitie. Dat de oppositie nu moord en brand schreeuwt, moet maar op de koop toe worden genomen.

“Wij kennen onze verantwoordelijkheid, alles is volgens wet en recht geschied”, zegt Santokhi. Khan is uitgezet op grond van de Vreemdelingenwet. Het strafrechtelijk proces dat tegen hem is ingezet wegens drugssmokkel is eerst opgeheven. Dit heeft de weg gebaand naar uitzetting onder begeleiding van de politie. Volgens Santokhi is Khan op Trinidad opgehaald door Amerikaanse politieagenten.

De aanpak is niet uit de hemel komen vallen. Het is de behandeling die criminele buitenlanders mogen verwachten. “Als het nodig is, doen we het weer”, aldus Santokhi. De drie Guyanezen en acht Surinamers die samen met Khan zijn aangehouden, blijven achter slot en grendel. Bij hun aanhouding is ruim tweehonderd kilo cocaϊne aangetroffen en een aantal vuurwapens.


53 REACTIES

 1. Khan was niet uitgezet. Indien dat inderdaad zo was zou Khan terug gestuurd zijn naar zijn land van herkomst. Het vliegtuig waarmee hij het land verliet vertrok naar Guyana. Khan was echter niet afgestapt, maar naar Trinidad genomen. Waarom was hij uitgezet naar Trinidad? Hij was daar niet gezocht. En ook was hij daar niet geboren.

  Zo het verhaal van Santokhi is een verzinsel van de ergste order.


  Maak melding

 2. Suriname mogen nooit broeinest worden van criminelen.Suriname moet vrij zijn van criminaliteit. De revolutie van 1980 en de binnenlandse strijd (1986-1992) heeft ons land beschadig. De criminaliteit is toe genomen. Het geeft het land een slechte imago. Surinamers zijn gevangen door criminelen.Het veiligheids gevoel in het land is niet meer.Wanneer volks vertegenwoordiger zo gekrabelt gooit, met het belang van het volks dan is de moraal ver te zoeken.Het begrip moraal (of zeden) geeft de handelingen en gedragingen aan die in een maatschappelijke context als correct en wenselijk worden gezien.Ethiek of moraalwetenschap is de filosofie van het juiste handelen. Het gaat hierbij vaak om het handelen ten opzichte van medemensen, dieren en de natuur in het algemeen. Politiek is niet voor mensen zonder moraal.

  Criminelen moet je niet verdedig want dat zijn de wesp van de samenleving. Ze kent geen moraal ze doen alles om ons land te destabiliseren.Ze denk vooral aan geld en snel rijk worden. De toekomst van ons kinderen komen in gevaar door deze mensen.
  Het ziet somber uit voor de kinderen van Suriname de toekomst van morgen. Zeer gewaardeerde volks vertegenwoordigers verdedig geen criminelen maar bestrijd criminelen met alle middelen die er is.

  Suriname


  Maak melding

 3. Goed zo Santokhi,
  alles en iedereen die geen wortel heeft of
  bedreiging vormd in de samenleving van Suriname,mogen wat mij betreft afgevoerd cq
  uitgeleverd worden.Soso Lobie Santokhi.

  Mie takie Bimbo.


  Maak melding

 4. Goed zo Santokhi,
  alles en iedereen die geen wortel heeft of bedreiging vormd in de samenleving van Suriname,mogen wat mij betreft afgevoerd cq uitgeleverd worden.Soso Lobie Santokhi.

  Mie takie Bimbo.


  Maak melding

 5. Waar maakt het parlement zich zo druk om. Het lijkt wel of er lieden zijn die in hun belangen geschaad zijn door de uitzetting van deze criminineel. Opgeruimd staat netjes. Het is niet in het belang van Suriname om zulke lieden vast te houden en te berechten. Die Amerikanen kunnen dat misschien veel beter. Ze hebben het geld er ook voor. Later we eerst ons eigen land veiliger en welvaardender maken dan ons te bekommeren met buitenlandse boeven.


  Maak melding

 6. Proficiat; minister santokhi,U bent de enige
  daadkrachtige gezagdrager aller tijden.
  Suriname is nog niet ready om een crimineel van dit gehalte te herbergen.
  Stel je eens voor:die man is vermogend (milio
  nair)Hij kon elke bewaarder overhalen of om-
  kopen,sterker nog,elk moment kon er een bevrijdings poging van buitenuit georgani-seerd worden,of een uitbraak .En geloof me;
  Deze mensen interesseerd het niet om een paar
  slachtoffers te maken. think about it man!!!


  Maak melding

 7. Voor degene die nog in een winterslaap verkeren, wrijf die slaperige ogen uit.

  Suriname is al decenia een broeinest van criminaliteit, een wilde westen.
  De staat heeft geen enkele controle over geen enkele gedeelte of onderdeel van de Republiek.

  Sterker nog de regering die de staat regeert is uitgehold en corrupt tot op het bot, van de laagste ambtenaar tot aan de hoogste, de President toe.

  Dat merk je aan alles van brieven posten ,immigratie, illegale goudzoekers, tot gronduitgifte aan toe.
  5% van een goudproduktiedeal wordt door de minister van natuurlijke hulpbronnen, een volksvertegenwoordiger nota bene een goeie deal genoemd.
  Nou ben ik nou achterlijk of is die man op zijn hoofd gevallen als baby.

  Dus in gewoonweg Nederlands, Suriname is een puinhoop.
  Een Bananenrepubliek pur sang, letterlijke betekenis van het woord.
  Zelfs de bananenproduktie hebben ze om zeep weten te helpen.

  Als het een bedrijf was zou het in 1980 al failliet zijn geweest en de inboedel allang verkocht zijn.


  Maak melding

 8. Santhoki, held van Suriname.
  die man verdient een medaille.
  iemand die in zo’n een puinhoop en chaos nog daadkrachtige beslissingen durf te nemen is een held van Suriname.

  Ik ben het volkomen eens met m’n broeders en zusters.
  Iedereen die geen wortel en tak in Suriname heeft en overtredingen en misdrijven begaat op Surinaamse bodem.
  Zet ze op de eerste vlucht naar Washington DC.

  De zogenaamde oppositie bestaat louter uit drugsdealers, moordenaars & misdadigers die voor hun eigen hachje vrezen.

  Santhoki, Jharap, helden van Suriname.
  ik salueer u.

  Wi sa feti gi Sranan


  Maak melding

 9. santoki als ik jou was zou ik ff wat bij scholing halen . want dit is geen uit zetting is gewoon ontvoering . iemand die ilegaal is in een land moet off. terug gestuurd worden naar zijn land.en niet naar een land waar hij of zij niet afkomstig is. het zal wat zijn als ned alle illegalen afkomstig uit somalie naar sur te turen. wie kan zich nog hugens die koerdische strijder die door turkeye werd ont voerd.


  Maak melding

 10. Er zijn er nog meer die op dezelfde wijze uitgeleverd moeten worden.Zoals BB & RB enz.enz.Lever die idioten uit en maak van Su.een veilige rechtsstaat.


  Maak melding

 11. Durft die laffaard venitiaan OOk Bouterse aan Nederland uitteleveren? Bouta is toch tot
  12 jaar veroordeeld daar en was een van surinaamste grootste cokedealers, maar die laffaard durft dat niet omdat hij weet wat er dan gaat gebeuren.


  Maak melding

 12. Prima Santhoki,

  Ik denk dat of de opposistie banden had met deze crimineeel, of jou (S) probeerden zand in de ogen te strooien. Sr. is een klein land en ons kent ons. Net zoals ze de moordenaar inderdertijd naar buiten hadden geloosd (wat een geweten hebben de pokke bewaarders, zouden ze ook deze crimineel naar buiten lozen als hij te santo boma bleef. En dan zou de oppositie weer zueren santhoki niet goed werk had afgeleverd.
  Ik zou degenen die het lijf van deze crimineel wilden redden, maar es flink aan de tand voelen, desnoods met amerikaanse hulp.

  Santhoki ik hoop dat u dit leest!!!!!!!
  Bij alles wat u doet, denk 10 keer na. denk niet alleen in term van wet en recht, maar u bent de enigste minister die het goed doet in Sr. Men probeert je ook van je sokkel te halen, die koetta’s. Dus denk breed, denk aan wat de tegenpartij bedoelt of kan bedoelen denk na over de consequenties indien je erin zou trappen in de escapades van de oppossitie of wie dan ook.
  En vrienden heb je niet want ook je eigen kringen kan je niet altijd vertrouwen.
  (Horb bleek ook geen vriend meer te hebben toen die populair werd)


  Maak melding

 13. Reakte nr.1 heeft volkomen gelijk,dit is puur ondemocratisch,men gaat voarbij aan het feit,dat ieder mens ongeacht zijn misdaden recht heeft op eerlijke behandeling.
  Santokie kan deze lulkoek aan de domme massa kwijt.Khan ,kan nooit het land uitgezet worden, naar een ander land dan zijn land van herkomst.Wat heeft hij met Trinidad van doen,die man is gewoon ontvoerd(met toestemming van de regering)door de Amerikanen.Komt Santokie daar eerlijk vooruit,zal ik de eerste wezen om hem te feliciteren,maar hij liegt dat ie barst,en dat noemt zich minister van justitie bahhhhhhhhhhh.Wat het ergste is, hij werd gearresteerd met 200kg coke, hij heeft moorden gepleegd in Surinme,nou zeg,dat men hem niet durft te veroordelen,omdat ie een gevaar is voor de gemeenschap,en vluchtgevaarlijk jeetje ,op wat voor justitieel apparaat is Suriname dan geschoeid????? Neen die man is weggestuurd omdat er een enorme beerput zou zijn opengegaan.Suriname heeft met deze aktie,geen respekt voor de confentie van Geneve getoond.
  Ze doen maar, die schoothondjes van Amerika en Nederland, slijmjurken zijn het.


  Maak melding

 14. Het valt mij op dat zij die het niet eens zijn met de uitzetting/uitlevering of wat dan ook, zeeeeeeer laag geschoold zijn gezien hun manier van schrijven. Volgens mij, niets als lof hoor Suriname
  Weg met het zooitje gespuis.


  Maak melding

 15. Het is onvoorstelbaar dat bepaalde elementen het proberen op te nemen voor een crimineel als Khan. Hij is niet eens Surinamer en niet eens zijn eigen land wil hem terug. Het was een zeer moedige en wijze beslissing van Santhoki om zo’n gedrocht onmiddelijk door te sturen. Laat andere criminelen direct weten dat Suriname als uitwijkhaven geen optie voor hun is.


  Maak melding

 16. en nu de rest die zich de zgn rijken in suriname uithangen allemaal uitleveren aan die amerikanen want daar kunnen ze met een beetje geluk de doodstraf krijgen,aan die mensen die voor die schoft khan willen opnemen kan ik zeggen hou toch je mond, wat voor gevoel hebben jullie voor suriname deze lui hebben suriname en guyana lettterlijk naar de afgrond gejaagt, dank zij dit soort criminelen worden alle reizigers vanuit suriname op schiphol als potentiele drugs dealer gezien,over wat voor democratie wordt er gesproken mensen als khan kennen geen democratie ,en ook ronny brunswijk moet zijn muil dicht houden want hij en bouta moeten de volgende zijn het mag van mij precies zo gaan weg met dit soort criminelen voor altijd achter slot en grendel ,menneer santoki jij blijkt een man met ballen te zijn , maak suriname eerst drugs vrij en daarna of tegerlijker tijd ook coruptie vrij sluit die gasten als somo dan ook onmiddelijk op,zo kunnen we gaan werken om die junks die op straat alles onveilig maken op een mens waardige manier te gaan opnemen en behandelen , want hun zijn het kind van rekening geworden van al het drugs gedoe in suriname

  opo kondre mang oeng opo.suriname drugs free


  Maak melding

 17. Typisch weer een reaktie van een Surined,je bent zelf ongeschoold Langa,ik ben maar een studente economie ergg????????En ik geef enkel mijn mening het is gewoon zo,dat Santokie niet juist gehandeld heeft klaro.Hij heeft gewoon
  het volk bedrogen. Je kletst uit je nek,ieder mens heeft recht op een eerijk proces,hoe kan je een illegale uitzetten naar een land waar hij niet vandaan komt? Zeg toch gewoon de waarheid,dat de Amerikanen hem hebben meegenomen.Maar tja deze hele regering is gebasseerd op leugens en bedrog.Ik neem die crimieel niet in bescherming,maar ben gewoon voor eerlijkheid.

  Er zijn nog enkele Guyanezen aangehouden,waarom zijn die ook niet het land uitgezet?Tja, die Khan moest gauw weg, anders zouden er koppen gaan rollen.


  Maak melding

 18. Pitbull, niet zo dom als je “nickname” reageren man. De wetgeving in Suriname bepaald dat Surinamers niet kunnen worden uitgeleverd. “Wet Nationalitiet en Ingezetenschap”. Dus jou opmerking over Bouterse slaat nergens op. Dat Khan is uitgezet is gewoon fantastisch juridisch en security werk van Santhoki. Hulde.


  Maak melding

 19. Jongens toch. iedereeen weet dat santo boma zo lek als een zeef. Ik kan dit niet objectiveren, maar gevoelsmatig zeg ik dat het meerendeel van de bewaarders wel de andere kant op wil kijken als je slechts 500 euro neertelt. De crimineel khan kan strooien met miljoenen, dus loopt hij letterlijk zwaaiend naar alle personeel naar buiten.
  Hij heeft gemoord en drugs gesmokkeld in suriname, maar wie wil nou zo iemand in sr, (santo boma of er buiten) hebben. Kom op man mensen die hier zo negatief reageren op zijn uitzetting zijn zeker fam van drugsbende in sr.
  Wij moeten trots zijn dat deze vuile moordenaar en drugsdealer in Suriname gepakt is. En dat het maar met 3 agenten gelukt is om hem veilig te exporteren. Mijn part pleuren ze hem maar in Guantanamo Bay, of laten ze gefrustreerde am. soldaten op hem los.
  Ja dat ie niet naar Guyana is uitgezet maar naar Am., daar kan je wat van zeggen.
  Maar laten we eerlijk zijn, die Am. kijken nu toch ook hun ogen uit dat het Suriname gelukt is om deze man te pakken. Als ze genegen zijn om wat meer hulp te bieden dan kan de stijgende criminaliteit misschien wat mee beperkt worden en dat is goed voor alle surinamers, behalve de boeven en hun fam natuurlijk.


  Maak melding

 20. Hallo santoki,
  Je heb het goed gedaan, echt een toffe jonge ben je, maaaar hoe zit het dc bouterse,hij heeft toch ook het zelftde gedaan als khan, ik denk zelfs nog meer als khan, waarom loop hij vrij????. Nu snap ik heel goed, volgens mij ben je zelf aandeelhouder bij dc. tori mang


  Maak melding

 21. Onozele zieltjes,slaven van de amerikanen en hollanders,Khan komt heel binnekort vrij,er zijn geen bewijzen tegen die goeie man in Amerika.
  Het is een zaak van 5 kg,er word vermoed dat hij een keer iets naar amerika gestuurd heeft,het bewijslast is zo zwak dat hij zeer binnekort eruit loopt.Suriname had een sterkere zaak tegen deze man maar ons land danst al jaren naar de pijpen van de blanke man
  WIJ ZIJN EEN ONDERDANIG VOLK,en het heeft allemaal te maken met ons verleden.
  Slaven van Suriname


  Maak melding

 22. Als Suriname niet in staat is 1 misdadiger te herbergen,dan kan ik niets anders concluderen dat dit een verschrikkelijke laffe natie is.Ja stoer om die misdager door Amerikaanse agenten te laten ophalen ,enkel omdat ie vluchtgevaarlijk zou zijn.Ik zou het pas ECHT dapper vinden van Santokie als hij alleen maar had geprobeerd deze crimineel zelf te berechten illegaal of niet.

  Amerika kan niet eens de criminalteit in eigen land beperken tsssssss.
  De Amerikanen lachen in hun vuistje omdat Suriname hun hulp nodig had om een crimineel uit te kunnen zetten.

  Ieder rechtgeschapen burger weet dat dit pure schending van de mensenrechten is.

  Het bewijs dat deze regering niet bij machte is,het land op eerlijke en boeiende wijze te regeren.Santa-Boma is zo lek als een mandje????? Tss hoe zal dat nou komen?Nu krijg ik het idee dat ,die moordenaar van Deborah, met mede weten van justitie naar Nederland geloosd is,zij en haar ouders waren maar Guyanezen.

  Santokie keep the BAD things rolling.


  Maak melding

 23. Beste mensen,
  jullie moeten de begrippen uitzetting en uitlevering niet met elkaar verwarren.
  Uitzetting vindt plaats indien een persoon illegaal in een land verblijft.
  Uitlevering komt tot stand middels een verdrag tussen staten, indien een persoon een strafbaar feit heeft gepleegd en een land om zijn uitlevering vraagt.
  De heer Khan is aangehouden naar aanleiding van de vondst van 300 kilo cocaine.
  De strafzaak die tegen hem liep is opgeheven om zijn uitzetting naar Guyana mogelijk te maken.Immers de man is Guyanees staatsburger.
  En hij vertoefde illegaal in Suriname.
  Aangezien er geen rechtsstreekse vliegverbinding met Guyana bestaat, is de heer Khan via Trinidad naar Guyana uitgezet.
  Dat er Amerikaanse justitie functionarissen in Trinidad op hem zaten te wachten, omdat hij ook in de VS moet terechtstaan wegens criminele activiteiten, kan de Surinaamse autoriteiten niet kwalijk worden genomen.
  De Surinaamse autoriteiten hebben in deze zaak correct gehandeld.


  Maak melding

 24. heel goed gedaan,
  Santhokie weet heel goed wat hij doet.
  hadden jullie maar tussen 80 en 87 in sur gewoond en op straat zilke uitlating tegen de regering of minister van toen gedaan.
  Ze zouden jou ballen letterlijkl vanaf schieten. Het is toen gebeurd op uitkijk. iemand werd zijn ballen afgeschoten toen hij commentaar had.
  dus jullie moeten blij zijn dat je nu zo mag protesteren zonder je ballen kwijt te raken.
  leve de democratie in sur.
  eindlijk zie je zelf het resultaat.

  barca


  Maak melding

 25. Yo BoeBoe,

  Gelden er voor iemand als Bouterse die tot 12
  jaar is veroordeeld in nederland, plotseling wetten om niet uitgeleverd te worden???Laat me niet lachen Ezel, als je echt iemand wil uitleveren dan doe je het gewoon en kijk je niet naar zg bananenrepubliek wetten.Dus ik zou zeggen kijk in de spiegel dan zie je wie de domme is, hahaah


  Maak melding

 26. goed zo santhokie.

  neem de vier hoopjes poep partij (VHP)maar ook over. Wij staan allemaal achter jouw.En wat ik me afvraag is wanneer ,ga je Brunsie opsluiten.

  Als Vene je tegenhoudt moet je dit gewoon kenbaar maken en je zult de grootste winnaar worden van het land.

  Gilds moet je ook niet besparen met Bouta.

  En wat betreft Somo en Bal-Lesar ,die moet je niet los laten in de samenleving.Verkrachters en oplichters i Suri. aan de macht.

  Dats gezellig.Ik zou graag willen weten hoeveel geld Gilds in Zwitserland heeft op zijn rekening.Laat dit maar stiekempjes onderzoeken in samen werking met de FBI.en Vergeet niet Bush die zult jouw zeker helpen.

  Keep going!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 27. Dat is zijn verdiende loon. Minister Santhoki is man met ballen. Diegenen die het afkeuren zijn gasten die vrezen voor hun hachje maar indien nodig komen wij jullie halen waar ook ter wereld. Goedschiks of kwaadschiks, dussssss watch youre step.


  Maak melding

 28. 2 nietsnutten die naam willen maken

  Laten Santhoki en Punwasi weer hun wetbundels te voorschijn halen en goed lezen en begrijpen wat er in staat en die grote mond die beide heren hadden dat ze Khan in Suriname wilde vervolgen en dat soort bullshit is nu letterlijk in hun K***….

  Ik spreek criminalitei in geen enkel geval goed, maar waarom wil je mensen laten leven volgens de wet en andere niet???voor wie gelden er dan wetten en voor wie niet???

  Hebben meneer Poenwasi en meneer Santhokie nooit van FORMELE WETGEVING gehoord??? GELIJKHEIDSBEGINSEL?????? Ik twijfel nu echt eraan als ze dat wel weten of niet???

  Hier in Suriname is het een grote bacoven winkel waar men doet om naam te maken…door deze actie kunnen de heer Santhoki en Poenwasi misschien ooit eens een schouderklopje van de Amerikanen krijgen want zo te zien is dat hun doel……..

  Allemaal landverraders die mensenrechten niet respecteren….

  Mensen die naam willen maken en stoer willen doen zonder dat ze dat zijn!!!!!

  Don Dealer


  Maak melding

 29. Hadden we maar nog meer integere mensen in de regering. Mensen die echt voor het land willen werken.
  Criminelen en terroristen moet je internationaal aanpakken.Zonder samenwerking ben je nergens.


  Maak melding

 30. Goed gewerkt Chan. We ruimen ze stuk voor stuk allemaal op en laat het een waarschuwing voor alle crimi’s zijn. Waar ook ter wereld, als we je moeten arresteren, dan komen we je halen. Goedschiks of kwaadschiks. Chas santhoki for president.
  Geef acht, presenteer geweer!!!!


  Maak melding

 31. DonDealer,

  Je hebt groor gelijk.
  Gelezen in Dagblad Suriname:het enige feit wat dhr Khan gepleegd heeft,is dat hij illegaal in Suriname vertoefde,dat uit de koker van Santokie.
  Vorige week was Khan 1 van de ergste misdadigers,en werd opgepakt met 200kg,drugs.Wie liegt er nu,de recherche of Santokie.Dus als ik het goed gelezen heb,is of was dhrKhan geen bedreiging voor Suriname,waarom dan met zoveel tamtam,hem uitleveren of uitzetten nog wel door Amerikaanse agenten op Surinaams grond gebied.
  Voor hun die mij gaan aanvallen,ga naar de site van Dagblad Surinane “Crimineel Roger Khan weggevoerd uit Santo-Boma “.

  Santokie is een grote liegbeest dus.
  En moet ik voor deze kwal respekt tonen?Never,het Surinaams volk wordt telkenmale als domme stemvee gezien.

  Dat Khan een misdadiger is,staat buiten kijf,maar dat Santokie zich verlaagd tot leugenpraktijken ,alleen om dat tuig aan de Amerikanen uit te leveren ,getuigd van een zeer LAFFE DAAD.


  Maak melding

 32. tjonge jonge jonge, wat zijn bepaalde surinamers zo dom he. Springen ze in de bres voor een guyanees. NIET EENS ze egen land wil hem hebben en bepaalde surinamers doen dat wel voor hem. KAN iemand me vertellen hoe dat kan. ZE eigen volk wil hem niet, maar wij zijn de eerste die opeens voor die crimineel ze rechten opkomen. SARI TORI, WAT een krabben gedrag …..


  Maak melding

 33. laffaard dat zijn de surinamers die het opnemen voor die klootzak die is uigeleverd of onvoerd maak mij niet uit wegwezen ermee. ik zal jullie een maar voorbeelden geven zwarte cobra waar is hij die man die xct naar amerika had gesmokelt ook allemaar uigelevert door nederland ja dus julie lullen maar wat hier het is nooit goed laffaard dat zij deze mensen ik maak echt kwaad alls ik de reaktie hoor van nep surinamers de politie doet met weinig middelen goed werk tog we klagen ga het dan maar zelf doen.


  Maak melding

 34. heel goed gezegd DU.
  ik deel jou mening.
  We willen sur goed op spoor brengen en dit een onderdeel daarvan.
  nu zie je hoe criminelen voor criminelen opkomen.

  wie aandeel had in de 200kg coke, komen op voor khan.

  santhokie doet gewoon goed werk.
  Die man is ten minste niet bang en stuit niet op blinde muren.


  Maak melding

 35. Ik heb reeds eeder gevraagd of iemand kan bevestigen dat er een heuse aanval op de surinaamse democratische rechtstaat is verijdeld door het ontmantelen va de bende Khan.
  De bedoeling was om door het liquideren van gezagsdragers een totale destabilisatie teweeg te brengen, zodat het land een beetje stuurloos zou worden, de rechtzaak tegen de decembermoordenaars zou worden opgeschort, en Suriname weer rijp zou zijn voor een volgende putch.
  Met de hulp van de amerikaanse geheime dienst is dit plan verijdeld.
  Kan hier iemand op reageren? Waar of niet?


  Maak melding

 36. DU,Barca en de rest, begrijpend lezen is moeilijk hé?

  Ik denk niet dat de crimineel in bescherming genomen wordt.Het gaat om de manier waaarop er met de rechten van de mens wordt omgegaan,crimineel of niet,ieder heeft recht op een humane behandeling.
  Santokie spreekt zich zelf tegen,lees het Dagblad Suriname, uit de koker van Santokie komt dit:Het enige feit van Khan heeft gepleegd is,dat hij illegaal in Suriname vertoefde.Dit staat onder de kop “Crimineel Roger Khan weggevoerd”.Nou vraag ik je wat moet men er van denken,als je 1 week daarvoor leest dat de crimineel met 200kg drugs werd gearresteerd?Surinaamse illegale criminelen worden door Ned. met het 1e de beste vliegtuig netjes teruggestuurd.En daar gaat het bij de meesten hier, om waarom een vies vuil spelletje spelen samen met de Amerikanen,nou dan ben je idd niets anders dan kontelikkers van Amerika.Ik zie al dat Donner dit geflikt had bij een Surinamer , uhmm nou dan waren de rapen gaar.


  Maak melding

 37. Van nu af aan als men mij vraagt waar ik vandaan kom zal ik ook liegen,ik schaam mij diep Surinamer te zijn, geboren te zijn in een land met echte slaafse domkoppen.
  Als je wat zegt probeert men je gelijk te criminaliseren alsof je de persoon Knan zit te verdedigen.
  Zodra je in een land regels en wetten hebt behoor je die na te leven,gelijke monniken gelijke kappen.
  Wat nu is gebeurt is de wetgeving buitenwerking stellen om iemand aan de amerikanen te geven,dit kan allen in suriname waar het onderdanige ,slaafse gedracht nog steeds aanwezig is.
  Nederland nog Amerika zullen nooit en te nimmer hun wetgeving voor ons verkrachten om zoiets te doen,dat bedoel ik domkoppen….
  Ga maar rustig je huiswerk doen en lees en leg je oren te luister,ik hoop het niet dat jullie hetzelde ooit ondervinden.Nu heeft de surinaamse overheid een vrijbrief om de wetgeving te overtreden wanneer ze dat willen en dat hoort niet in een rechtstaat…


  Maak melding

 38. de zwakke pak hij wel aan, waarom bouterse en vrienden niet?, daarvoor is hij bang.
  en wat about de curupte ministers, allemaal vriendtjes politiek.


  Maak melding

 39. Ufff Haroen,dat is een gore leugen, en als jij denkt dat het waar is,is dit onomstotelijk bewezen? En dan nog stuur je zo een misdadiger niet weg, hahahahahahah in dat geval was Santokie the right man ,on the right job geweest als ie dit gespuis had laten berechten,zie mijn eerdere reactie,ga naar de site van Dagbad Suriname en lees het bewuste artikel.Deze regering heeft,the humanrights met voeten betreden,enkel maar om Amerika te plezieren.


  Maak melding

 40. hector en wat stoer,
  Het is het pragnatisme dat is toegepast in deze zaak. Santoki wist dat deze crimineel voor problemen zou zorgen in de rechtsstaat. Behalve dat, vertrouwen jullie USA en nederland niet wat betreft hun justitie. Indien die KAHN onschuldig is komt ie wel vrij. Als ik santoki zo ik het zelfde hebben gedaan. Mij zal dit nooit overkomen aangezien ik me niet inlaat met drug. MAar misschien jullie wel hector en wat stoer. Dan kan ik me voorstellen dat men bang is voor deze minister. Nogmaals mensen, het gaat niet om nationale soevereiniteit, maar wat het beste is voor sur. Met Khan weg is een potentieel gevaar en de gepaartgaande kosten beperkt. Tenzij wat stoer en hector weer beginnen over de rechtstaat die in gevaar, niet wetende dat khan zelf de bedreiging voor de rechtstaat vormde……


  Maak melding

 41. Hahahhahahahah Nedsur,hahahahahahah ik althans heb nooit iets met drugs temaken gehad, jeemig als iemand voor de rechten van de mens opkomt, is ie dan hetzelfde als die bewuste(Khan)persoon. Get A live jere boi.

  Nogmaals Donner(Ned.) had hetzelfde moeten flikken met een Surinaamse crimineel die illegaal in Ned.Vertoefde dan had je anders gekletst.
  De ,memsenrechen zijn me voeten gtreden door Santokie klaro.

  Ter jouw informatie ben ik begeleider, bij Parnassia,DOMBO.


  Maak melding

 42. Ned-sur,je bent zeker een surinamer die nog steeds rondloopt met een minderwaardigheids complex,je komt ook uit een gebroken gezin met familieleden die drugs gebruiken of hebben gebruikt.
  Je bent blind om de realiteit onder ogen te zien waarover wij het daadwerkelijk hebben.
  Nogmaals,het gaat om regels en wetten die vastgelegd zijn door ons,als wij voor iedereen aparte regeltjes gaan maken is het eind zoek.
  Het is of het een of het ander,duidelijkheid,wetten behoren nageleefd te worden………
  Amerika nog nederland gaan ooit zulke doorzichtige spelletjes spelen en voor suriname in de toekomst helemaal niet,zij zien ons trouwens als een bananen republiek.
  En als Santoki echt zo`n stoere jongen is laat hij dan die grote jongens in Suriname aanpakken,de hindustanen,dat gaat hij niet doen want dan kom je aan zijn brood…….


  Maak melding

 43. Aiiiiiii bajaaa du
  Je hebt de klokken horen luiden maar ,weet niet waar de klepel hangt.
  De Zwatre Cobra,is in Spanje opgepakt,en ja met medewerking van Nederland.Maar Peter R.de Vres,is voor hem opgekomen en een heel programa aan hem besteedt.Peter heeft precies laten zien wat voor vies,vuil spelletje werd gespeeld door de Nederlanse justitie.Gelukkig zijn er nog wakkere mensen die opkomen voor dit soort rotzooi van Santokie,het stomme stemvee kan hij zand in de ogen strooien,daar is deze regering master in.
  Justice For All,is mijn motto,maar wel op een eerlijke manier.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.