Home Onderwerpen Justitie en politie Meer demonstraties bij Surinaamse ambassade in VS

Meer demonstraties bij Surinaamse ambassade in VS

5

PARAMARIBO/WASHINGTON, 29 jun – De moeder van de wegens drugshandel aangehouden Guyanees Rasheed Khan, blijft demonstreren voor de Surinaamse ambassade in Washington DC, in de VS. Dit meldt de Ware Tijd. De demonstraties tegen het Surinaamse insluitbeleid duren al enkele dagen. Moeder Gisela Kissoon wil binnenkort naar Suriname.

Haar visumaanvraag is gehonoreerd. Van anderen is de aanvraag nog in behandeling. Kissoon krijgt bij het rondjes draaien voor het ambassadegebouw, steun van een dozijn anderen. ”De missie heeft de Amerikaanse veiligheidsdiensten, die moeten toezien op de veiligheid van de ambassade en het personeel, formeel op de hoogte gesteld”, zegt ambassadefunctionaris Henry MacDonald.

Er wordt geen last ondervonden van de demonstranten, die ook bij de Guyanese ambassade uiting geven aan hun protest. Shaheed Khan wordt verdacht van betrokkenheid bij cocaïnesmokkel, overtreding van de Vuurwapenwet en deelname aan een criminele organisatie. Hij is met elf anderen aangehouden, waarbij ruim tweehonderd kilo cocaïne in beslag is genomen.

5 REACTIES

  1. Khan
    Khan moet uit geleverd worden aan de VS laat hij daar maar uitzitten Suriname hoeft zijn verblijf in de gevangenis niet te bekostigen daar wij geen geld voor hebben Laat hij maar in de VS lekker uit brommen bv 40 jaren doeiiiiii
  2. jay
    mammi boos? NU KRIJGT ZIJ GEEN GELD MEER (teer maar op het gene wat j al hebt VAN OOOOO ZO LIEVE NETTE NIET-CRIMINELE ZOON !! GISELa KISSOON ??? HAHAHAHA Kis' yu Soon moi... Kis in zoon mooi.... Kiss him NOT SOON??