dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameVerzet groeit in partij Suriname’s vice-president

Verzet groeit in partij Suriname’s vice-president

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 jun – Het verzet neemt toe binnen de Vooruitstrevende Hervormde Partij, VHP, van vice-president Ramdien Sardjoe. Dit meldt de Ware Tijd. Naarmate de datum van de bestuursverkiezingen nadert, neigen steeds meer dissidenten naar samenwerken met elkaar. Deze nieuwe ontwikkeling zou nog het verschil kunnen uitmaken tegen een totnogtoe onwrikbare tegenstander.

Juridische manoeuvres, inclusief een kortgeding, hebben geen zoden aan de dijk gelegd. Hetzelfde lot is een serie anticampagnes beschoren, evenals lijmpogingen van partijgenoten. Nu wordt te elfder ure getracht om versnippering van stemmen te voorkomen bij de bestuursverkiezingen. De mogelijkheid van een gemeenschappelijke kandidatenlijst wordt bekeken.

Opmerkelijk is dat wordt gezinspeeld op medewerking van leden van het huidige partijbestuur. “Als ze nu daadwerkelijk kleur bekennen, zit die mogelijkheid erin”, zegt Edmund Kasimbeg, één van de leiders van het verzet. Het is nu dingen naar de gunst van ruim twaalfhonderd stemgerechtigden. De media maken melding van een regen van cadeaus, waar aan beide zijden slechts verrast op wordt gereageerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. BESTE LEZERS, IK HET BOVENSTAANDE GELEZEN.
  ik zal ook kort hierop reageren. Het is terecht wanneer geconstateerd wordt dat het verzet binnen VHP toe neemt. Wanneer deze ,leiders’ echte leiders met uitstralingen waren had je dit niet gehad. Leest maar zelf hoe politieke vrienden zich verrijken en door alle politieke partijen goedkeuring wordt gegeven. leugens worden door ambsdragers als normaal gezien. noem jij zulke mensen leiders.Dan nog hebben bepaalde DNA leden en regeerders nog het hoogst woord in het land. Waar zijn de normen en waarden van jullie?.


  Maak melding
 2. Beste mensen,

  Het is tijd voor vernieuwing, een frisse bewind met kader/hoger opgeleide krachten waar het land wat mee kan. VIVA Edmund Kasimbeg,een super opgeleide, integere, zakenman die weet wat speelt en de potentie heeft om SUR. in opwaartse spiraal te brengen. Hij is in staat het land te laten bloeien. Believe it or not.


  Maak melding
 3. Dieven zijn weer aan het vechten.

  Als er sprake is van een partij moet er ook sprake zijn van een gemeenschappelijke visie.Een visie dat invulling geeft voor de welvaart en welzijn van land en volk.

  Deze situatie geeft duidelijk aan dat er op eigenbelangen uit wordt gegaan.
  De leider bepaalt wie het meeste moet krijgen.

  Dus mensen omkopen met giften val niet buiten het bootje om politieke macht te veroveren.
  Gezien moet worden dat dit een investering is om hierna het land leeg te plunderen.

  Wie bouwt het land op.
  Sardjoe die op een oneigenlijke manier percelen toeeigent of Randjietsingh die OW leeggeplunderd heeft met valse administratie.

  Of Adjodia,Ramdhani die niks doet voor de Lalarookh gebouw ,welke een symbool was van de voorouders.Nu ligt hij plat.En vecht om dat stukje perceel waarop dit gebouw staat en die momenteel een zeer hoge commerciele waarde heeft zich toe te eigenen.

  Of zal Balesar weer terugkomen om OPENBARE WERKEN leeg te roven.
  De heer Kasimbeg en de heer Dilip Sardjoe zijn beide succesvolle zakenlui die op oneerlijke manier zich hebben verrijkt tijdens het bewind van Lachom(laffe idioot).Zullen deze gasten dan het land wel opbouwen samen Met Baas Brunsie en Baas Vene. Of de drugsmaffia Gilds of de Verkrachter Somo.Gaan ze de heer May vervangen die zoveel steekpenningen ontvangt bij de belasting dienst.Of moeten ze hun bedrijven veiligstellen door geen invoerrechten te betalen.

  Zet alles op een rij en geen van deze figuren zijn eerlijk bezig om daadwerkelijk het land op te bouwen.

  Boeven allemaal.Maar Suri’s. slapen en zijn omkoopbaar voor een halve appel en een halve ongekookte ei.

  De toekomst zien ze niet .Zeer kortzichtig.


  Maak melding
 4. Ik heb een idee.
  Het Kwakoefeest start binnenkort,wie o wie neemt het heft in handen,en gaat daar met flyers de intelligente Suri`s oproepen om massaal naar Suiname te gaan en het volk bevrijden van deze verrotte regering,ik sta in de start blokken,en ben geen organisator,maar ik zou dit idee steunen met hart en ziel.
  Aan de reactie`s te lezen zitten er genoeg mensen met PIT in Nederland,kom op mensen geef aan wie er voor is.

  We moeten wat doen dit kan zo niet langer ik zing dit liedje elke dag:Mie Kondre Tru ,Mie Lobie Joe ,Joe Mooi Tru Nah Mie Ai,Dah Boeng Foe Joe Mie Soekoe Tru Dah Ogrie Moesoe Waai.
  Geleerd van mijn oma,dit liedje raakt mij tot op het bot.

  Ik wacht met smart,op de eerste die de steenwerpt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES