maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenBinnenlandSuriname kan Venezolaanse hulpbrandstof niet aan

Suriname kan Venezolaanse hulpbrandstof niet aan

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 27 jun – Suriname kan de door Venezuela geschonken 120.000 liter helikopterbenzine niet afnemen. Dit bleek bij de aankomst van het Venezolaanse marineschip Tango 81. Er is niet voldoende opslagplaats. De Tango 81 is onverrichter zake terug gekeerd. Ook een legerhelikopter die hulp moest verlenen in het rampgebied, is weer meegenomen.

“Suriname heeft geen opslagmogelijkheid voor de benzine en de helikopter is niet meer nodig”, zei kapitein Jose Alberto Fuenmayor Bello, coördinator van de task force voor humanitaire hulpverlening Simon Bolivar, tegenover de Ware Tijd. Hulpgoederen en één miljoen liter gasoline voor vaartuigen zijn wel overgedragen. De hulp is enigszins verlaat aangekomen, vanwege een communicatiestoornis.

In Venezuela is pas toestemming tot vertrek gegeven, toen vanuit Paramaribo werd bericht dat er opslagcapaciteit was. “Pas toen is begonnen met inladen, wat meer tijd dan verwacht in beslag nam”, aldus Fuenmayor Bello. De productie van de helikopterbenzine heeft ook veel tijd in beslag genomen, vanwege de relatief kleine hoeveelheid. Volgens ambassadeur Francisco Simancas is zijn regering blij geholpen te hebben.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

14 REACTIES
 1. Wel heb je ooit van je leven,weer zo een slappe handeling van de regering,weg met die sukkels.
  Ze wisten toch dat er helicpterbenzine aankwam ,aiii baaajaaaaaa konden ze zeker niet zelf gebruiken.


  Maak melding

 2. hahahahaha idd, hun opslagplaatsen zijn al helemaal tot de nok gevuld, helaas hadden ze nergens nog een gaatje. dan maar retour, laat het volk maar rotten. en het volk: kom toch eens in opstand tegen al die oneerlijkheden!! lijkt me wel wat….. wie rent het hardst uit suriname?


  Maak melding

 3. Heel triest….
  Dit bewijs hoe oncapabel de Surinaamse regering is.
  Alles moet voor ze gedaan worden.
  Het beetje dat ze zelf moeten doen kunnen ze niet.
  Dit laat zien dat eigen initiatief ontbreekt.

  Echt surinaams mentaliteit.


  Maak melding

 4. Dit bewijst weer het onvermogen van de surinaamse regering.
  Mijn advies is,weg met deze primitieve regering.
  Maak plaatsvrij voor jonge dynamische progressieve surinaamse leiders,want dit kan echt niet zo door gaan.
  Want hier zakt je broek echt van je lijf af.

  forza progress.


  Maak melding

 5. De Surinamers waren van mening dat de Venezolanen ook de opslagtanks voor de jet fuel mee zouden brengen, dus zijn ze toch wat teleurgesteld met deze geste. Ik vermoed dat de Suri’s Venezuela de schuld zullen geven dat dit zo is gelopen !


  Maak melding

 6. Ludwig,brada ik snak naar een andere wind in Suriname,maar nav het stemgedrag van het Surinaamse volk ehmm kunnen we wachten tot we een ons wegen.
  De jonge en dynamische leiders staan in de rij,maar tja als het volk aan dit soort misstanden gewend is ehmmm en zich steeds maar weer laten misleiden door de oude garde kunnen wij niets anders doen dan met gebroken hart toekijken.
  Hoeveel smerigheid is er de afgelopen tijd niet naar boven gekomen,mie gado jere en het volk staat erbij en kijkt er naar.
  Ik smeek en bid:Wie O Wie Verlost Ons Van Dit soort Ongediertes ,dat zich regeerders noemt.


  Maak melding

 7. me voorgangers hebben gelijk, is erg is erg, ik kan me niet voorstellen dat het zo toegaat en die stommerikken maken zich niet druk. Idioten allemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
  Mi no sabi, toen ik dat bericht las kreeg ik koude rillingen. mi weri, ma a no mi poti den dape , dus mi mag taki.
  den kau, de ene is erger dan de ander hoor.

  God verlost ons van de duivel, anders redden we het niet meer
  Een echte sranang meid


  Maak melding

 8. As ik dit soort wantoestanden lees,wat de Surinaamse regering allemaal flikt,ben ik geneigd naar een coup te verlangen.
  Zijn er in Nederland geen mensen met lef?Laten we een groep vormen en het Surinaamse volk verlossen van deze duivels,ongevoelige sukkels,boeventuig en most of all hersenloze gezwellen.

  Mijn hart huilt,wat gebeurt er met ons geliefd Suriname.


  Maak melding

 9. het is oonvoorstelbaar dat zulke idioten tientallen jaren nog het land naar de verdoemenis helpen.generaties worden zo naar de klote geholpen.dus,weg met de regering.


  Maak melding

 10. mitaki,

  er zijn genoeg mensen die dat willen, als ik mee kan doen, dan heel graag. Ik loop dit al jaren te roepen maar ik kan niets in mijn eentje beginnen.

  Laten we het niet hebben over de boycot van surneds, want daar begint het mee. Met alles word je tegengewerkt daar, ik breek mijn hoofd al jaren hoe je daar een fractie opzet.

  Iemand enig idee? Behalve dat je surinamer moet worden/zijn heb ik verder geen idee waaraan je nog meer moet voldoen. Heb wel mijn ideeen maar da’s niet alles. We moeten toch ingrijpen, we kunnen toch niet lijdzaam toezien hoe alles wordt vernield in suriname? Hoe lang moeten we toezien dat de zakkenvullers doorgaan met wat ze al jaren doen?


  Maak melding

 11. Ik las net een ander bericht dat Nederland kunstwerken wil geven aan suriname. Ehm ik denk niet dat de meeste Surinamers op kunstwerken zit te wachten. Die hollanders kunnen beter kunststof vaten geven om die helikopterbrandstof in te kunnen doen. Dan hebben die Surinamer in iedergeval wel kunst- en vaten om die brandstof in te kunnen doen wat naar mijns inziens op dit moment nog veel belangrijker als die kunstwerken dat alleen maar bestemd is voor een kleine groep rijke Surinamers die geen kunststofvaten hebben, om de arme surinamers te helpen met de watersnoodramp.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES