donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenEconomieTeam voor verkoop Bruynzeel in stelling gebracht

Team voor verkoop Bruynzeel in stelling gebracht

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 23 jun – Het team dat de verkoop moet afhandelen van Bruynzeel Suriname Houtmaatschappij, BSH, is gereed. Waarnemend minister Hendrik Setrowidjojo van Ruimtelijke Ordening Grond & Bosbeheer, RGB, verwacht een optimale inzet voor een zo hoog mogelijk rendement. Het zijn de laatste loodjes.

“Er wacht u een zware taak”, zei Setrowidjojo. Er moet een dusdanige koopovereenkomst gesloten worden, dat de staat, de ruim driehonderd arbeiders en Doorwin aan hun trekken komen. Ook moet het noodlijdende BSH in zijn oude glorie worden hersteld en de bosbouwsector een duw in de rug gegeven worden. Uiterlijk 28 augustus moet de privatisering zijn afgerond.

Het team wordt geleid door financieel deskundige Jim Healy, die directeur is van de Verenigde Surinaamse Holding Maatschappij. Er zitten ook juristen in en een bosbouwkundige. Bankdirecteur Jimmy Bousaid heeft zich om persoonlijke redenen teruggetrokken. Met Doorwin is op 28 februari een intentieverklaring getekend voor overname van BSH, inclusief arbeidersbestand en schulden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
 1. eindelijk is een team van goede krachten samengesteld.Jim Healy is inderdaad een succesvolle man in de zakenwereld.

  Maar whatabout Brunsie,gaat hij niet bijzitten en zijn duim plaatsen op het contract.
  En die Setro. van Pa-olo moet goed in de gaten gehouden worden voor eventueel steekpenning van een paar euro centen.


  Maak melding

 2. Correctie
  Jim Healy zijn vader is een succesvolle zakenman. Jim Healy zet voort wat zijn vader heeft opgezet. Succes kan niet alleen gemeten worden aan uitbouwing van een bedrijf waar geen concurrentie aanwezig is een een gesloten economisch circuit zoals dat van Suriname.
  Door oneigenlijke monopolie toe te staan kan een ieder succesvol zijn.
  Wat niet wegneemt dat Jim Healy een goede deelnemer is van het team. Ik mis echter een goede fiscalist en ergonomisch econoom binnen dit team.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES