dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAdvocaat vreest voor leven Guyanese verdachte

Advocaat vreest voor leven Guyanese verdachte

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 20 jun – De aangehouden Guyanese drugsverdachte Shaheed ‘Roger’ Khan moet noch aan Guyana, noch aan de Verenigde Staten uitgeleverd worden. Dit zegt Khan’s advocaat Glenn Hanoman. De man zou het veiligst zijn in Suriname. Op het moment dat hij gearresteerd werd, was hij ondergedoken uit vrees voor de Guyanese politie.

Met name de Guyanese politiechef Winston Felix zou het gemunt hebben op Khan’s leven. “Hij hield zich schuil voor de politiecommissaris, omdat die hem wil doden”, zegt Hanoman tegenover de Ware Tijd. Informatie dat Khan gezocht wordt wegens wapendiefstal zou van geen kant kloppen. Hij is gelieerd aan de regerende PPP/Civic van president Bharat Jagdeo.

Oppositiepartij PNC/Reform zou hem daarom willen liquideren. “Dit is politiek gemotiveerde mensenjacht”, aldus Hanoman. Eventuele uitlevering aan de VS zou er op neerkomen dat de Surinaamse justitiële autoriteiten “assistentie verlenen en meewerken aan illegale ontvoering.” De doodsbange Khan heeft tijdens zijn illegaal verblijf in Suriname niet stilgezeten, getuige de grote partij drugs die bij zijn aanhouding is aangetroffen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

24 REACTIES
 1. Toen Khan nog op vrije voeten was en miljoenen verdiende als drugsbaron en wapendief en wapenhandelaar, hoefde hij niemand te vrezen.
  Integendeel als beruchte crimineel was hij juist zeer gevreesd.
  Nu Khan veilig zit opgesloten en hem een heel lange gevangenisstraf in de VS wacht, kruipt hij in zijn slachtofferrol door via zijn advocaat te beweren dat hij geen eerlijk proces zal krijgen en dat de Guyanese politiechaf hem wil liquideren omdat hij een politieke opposant is.
  Mijn advies aan de Surinaamse autoriteiten is: lever Khan onmiddellijk uit aan de VS zodat er een eiden komt aan de kwalijke praktijken van deze man.


  Maak melding
 2. Er zit een sterk luchtje aan de bezigheden en hobbies van deze boy in Guyana. Hij schijnt naast drugsbaron, wapendief, moordenaar enz. ook gefungeerd te hebben als voorhamer en stootram voor de regerende politieke partij PPP in Guyana. Meneer Khan heeft een aardige waslijst van gepleegde feiten in alle hoeken Guyana.
  Zijn CV is heel indrukwekkend.
  Een interessant wapenfeit van hem is o.a. het ontvoeren van een amerikaanse DEA agent die naar Guyana ging om er een onderzoek te doen. Er wordt ook beweerd dat hij een soort stabiliserende factor was in zijn land; hij wist te voorkomen dat revolutionairen de guyanese regering omver zouden werpen middels een coup.
  Allerlei verhalen doen de ronde, vooral in de guyanese pers.
  Wat ik mij afvraag is hoe het komt dat onze surinaamse speurneus Delano niet wist dat deze drugs crimineel ennex anti revo annex wapen handelaar zijn voorlopige domicilie had gekozen in Swiet Sranang (Wie gelooft dat?????). Of wilde Desi ons na zijn recent bezoek aan Guyana niet vertellen wat de preciese reden was van zijn geheime missie, om te voorkomen dat wij hem zouden gaan linken aan die boy Khan?
  Ik hoor al fluisteren dat Khan misschien ook door Bouta gebruikt zou worden in zijn “stook onrust” campagne.
  Santokhie zou het eerste doel zijn.
  Desire Delano Bouterse kennende zal hij zeer binnenkort met een onthullende relaas voor de dag komen, het kan haast niet uitblijven, want de combinatie van drugs-criminaliteit, wapens en politiek is gewoon zijn terrein.
  Die ouwe gemene vos weet al heel lang wat er gaande is en misschien heeft hij zelfs voor een gedeelte de regie in handen gehad.


  Maak melding
 3. als ik jou was (ifraim)zou ik mijn smoel houden want je weet weer teveel zie ik .als je erbij wil horen dan moet je weten hoe je mening moet uiten en niet denken dat het om nederland gaat waar je vrij kan praten lulbroek.


  Maak melding
 4. ifraim,

  zit je nog steeds te sieken over bouta en drugs. Het is glashelder aangetoond (het boemerang effect van de trucjes van de Nederlandse OM) dat die hij niets met dat soort zaken te maken heeft.


  Maak melding
 5. Ifraim, gij kijkt maar ziet niet!

  Als je politici zoekt die met drugszaken bezig zijn moet je ze vooral bij Nieuw Front Plus zoeken. Ik heb het niet alleen over sterren op dit vlak zoals Gils en Brunswijk.

  De coalitie is tot stand gekomen dankzij de drugsmaffia, die natuurlijk iets terug wil voor het financieren van de
  verkeizingscampagne.

  met vriendelijke groet,
  Andy v. Groenewoud


  Maak melding
 6. Brunswijk drugsbaron, bankrover, verkrachter, voetbalfandalist etc.
  Gils: verkrachter, pedofiel, witwasser en leider drugsbende

  De grote drugssterren van het Nieuw Front Plus zijn nog niet opgepakt.


  Maak melding
 7. Waarom wil het OM in Den Haag de zaak Stellendam niet heropenen?! We weten de uitkomst al, en men mag in ieder geval geen gezichtsverlies lijden. Spong had al maanden voor de rechter een uitspraak had gedaan op de ned.tv geroepen dat hij er niet aan moest denken dat Bouta vrijgesproken zou worden. Waarom? Laat ik aan jullie fantasie over.

  Of wie het al weet kan het nu vertellen.


  Maak melding
 8. Plak een postzegel op die man en zn maatjes hun koppen en post ze naar de VS of terug naar hun eigen land via Surpost.
  Hoeveel mensen hun leven hebben ze misschien wel niet verpest,ook in Su met het vergif waarmee ze zoveel geld verdienden dat ze als koningen leefden.

  Suriname heeft zn eigen onkruid die bestreden moet worden en dan komen deze lui er ook nog eens bij, of hou ze maar in SU en geef hun als eerste de doodstraf weer,wedden dat anderen criminelen uit weet ik veel welke landen allemaal van plan waren om SU te misbruiken hun lesje gelijk leren.

  Weg met die troep!!


  Maak melding
 9. O,ja en nog iets ik denk niet dat Bouterse er iets mee te maken heeft.Die man heeft betere dingen te doen,hij is er voor het land.

  Mensen zijn makkelijk want als je 1 keer snoepje heb gepikt en een week later word er een fiets gepikt dan wijst iedereen met zn vinger naar jou omdat je die stempel van dief al heb gekregen.


  Maak melding
 10. Waarom willen ze koste wat kost DDB uit het machtcentrum van Su houden?

  Waarom ondersteunen ze figuren als Brunswijk op allerlei manieren ?

  Zijn we soms ziende blind


  Maak melding
 11. Ai,jammer ben net teru van een wel erdiende vakantie naar sweety Sranang.

  Wilco dat vraag ik me altijd af,alles wordt op het conto van DDB geschreven,terwijl niemand het over de grootste fout van Venetiaan heeft,regeren met een stelletje criminelen.
  Maar ik maak me nergens meer druk over,in Suriname slaapt het volk (de domme massa die voor dit zooitje gestemd heeft)wij hier n Nederland springen op onze achterste poten over het stelletje onverlaten die zich regeerders noemt,terwijl het,de kiezers niets doet,zij zijn ziende blind en horende doof mie brada.Ook de overstroming doet ze niet zoveel,tja ik denk dat het ver van hun bed is,de stedelingen dan.Petje af voor DDB,hij stond als 1 man achter de getroffenen,Brunswijk,die ging maar als een BOBO rondvliegen met een heli.
  Ai bajaaaaaaaaaaa soso sadness inie mie sweety Sranang,Sari Tori.


  Maak melding
 12. Waarom zou Bouterse niet weten dat Khan vaker in Suriname was?
  En waarom zou hij niet weten welk een gevaarlijk sujet dit heerschap wel niet is?
  Waarom zou Desi Delano Bouterse niet weten dat er door dit heerschap honderden kilos cocaine over onze westgrens het land binnen gesmokkeld werd?
  Desi Delano Bouterse was onlangs in Guyana, naar hij zelf zegt voor besprekingen.
  Waarover? Staatsveiligheid zeker.
  Wie denken wie voor de gek te houden?
  Binnenkort zullen we meer horen


  Maak melding
 13. Bouterse voor ‘nationale veiligheid’ in Guyana
  Date: Monday, May 15 @ 06:26:04 MDT
  Topic: Binnenlandse Informatie

  Paramaribo – Desi Bouterse is zaterdagmiddag teruggekeerd van een bezoek aan Guyana.

  Desgevraagd wil hij geen nadere informatie geven over zijn reis en volstaat met de mededeling dat het in het kader van de ‘nationale veiligheid’ geplaatst moet worden. “Daarover ga ik u niet verder kunnen informeren”, zegt de NDP-voorzitter. Tegen hem loopt een internationaal opsporingsbevel. In 2000 is Bouterse in Nederland bij verstek veroordeeld tot 11 jaar cel wegens drugshandel. Nederland vaardigde gelijk daarna een internationaal opsporingsbevel tegen hem uit. Dit betekent dat Bouterse niet kan reizen naar het buitenland, zonder grote kans te lopen, opgepakt te worden. Daarmee geconfronteerd zegt hij laconiek zich niet daaraan te storen. Eerder verklaarde hij vaker in Guyana en Brazilië te zijn, maar hieraan geen ruchtbaarheid te geven omdat anders vrienden in problemen kunnen komen. De NDP-leider heeft vanwege het bezoek aan Guyana de rampgebieden in het binnenland nog niet kunnen bezoeken. Hij zal dat spoedig doen in vooral de regio’s die nog overstroomd zijn. “Ik moet hetgeen ik gedaan heb de afgelopen dagen in een rapport vastleggen en als dat gebeurd is dan ben ik weg. Ik ben dan niet voor een dagje weg maar zeker voor veertien dagen. We gaan niet even kijken. We wonen daar”, benadrukt Bouterse. DWT.


  Maak melding
 14. haroen,

  als jij mij kan vertellen waarom wel, dan zal ik je vertellen waarom niet.

  groet,
  mede namens mijn oom en de rest van de organisatie


  Maak melding
 15. Haroen,

  Kan je me beargumenteerd aantonen waarom Bouterse zou weten dat Khan vaker in Suriname was etc.? Niet met met een krantenartikel waarmeee ik het verband niet kan leggen.

  Iedereen kan met drugs in verband gebracht worden tenzij het tegendeel bewezen is.
  In het geval van Bouterse is dankzij de capriolen van de OM in Nedrland aangetoond dat hij niets met drugs te maken heeft.
  Als je dat niet snapt, laat het dan weten. Ik zal je het haarfijn uitleggen.

  groet,
  mede namens mijn oom en de rest van de Gils-clan


  Maak melding
 16. Ik begin de indruk te krijgen dat er heel wat Bouta vrienden (Bouta zelf?, Henk Herrenberg?) hier commentaar leveren. Als er iets negatiefs wordt gezegt over Vene dan reageerd niemand. Betreft het Bouta, dan zijn de tegenreacties niet van de lucht.


  Maak melding
 17. Opmerkzaam, let eerst goed op voor je wat roept!

  1) Als vene iets positief had gedaan voor zijn land en volk dan had hij meer vrienden.
  Hij zou dan ook meer stemmen gehaald bij de verkiezingen.

  2) Als de negeatieve reaties op Bouta goed gefundeerd waren, dan waren er ook minder tegenreacties.


  Maak melding
 18. Één ding wil ik zeggen, we praten maar over de Guyanezen maar we schijnen te vergeten dat er ook Surinamers (met name de eigenaar van tackle box) bij betrokken zijn, die met dit verderfelijk spul menig leven hebben vernietigd. Deze mensen die over lijken gaan om hun luxe leventjes te kunnen lijden verdienen een gepaste straf allemaal stuk voor stuk Surinamer of Guyanees dat doet er niet toe.Ik hoop ten zeerste dat ze allemaal hun verdiende loon zullen krijgen.


  Maak melding
 19. Heren,

  Ben geen pro-Bouta en ook geen pro-Vene,of welke partij dan ook.
  Probeer alles naast elkaar te zetten en trek de conclusie.

  Bouta is ook geen lieveling van het volk.Hij heeft zoveel moorden gepleegd dus,hij moet ook zijn straf krijgen.
  Maar ,wat gebeurd als dalijk Bouta achter de tralies komt te staan.
  Gaat Vene wel de verkiezingen winnen om het land samen met de drugsbende ,moordenaars,verkrachters en oplichters(Gilds,Brunsie,dief Sardjoe,Pa-olo Somo Of Bosje,) op te bouwen.Elke keer komt het ter sprake tijdens de verkiezingen….December moorden…..Waarom wordt er niks gedaan om Bouta de bak in te gooien.
  Dus Bouta is een politieke showbizz.

  Bouta heeft het land niet verkocht aan de witte mensen voor een halve appel en een halve ei en aan de Chinezen die $5000 betalen voor een paspoort in Suri.

  Bouta heeft goede dingen gedaan voor het land.Productie sector opkrikken.Toen Nederland de kans niet heeft gekregen om daar wat geld te verdienen ,dan werd hij in verband gebracht met een drugszaak waar Nederlandse undercover agenten betrokken zijn.
  Waarom houdt Nederland zijn bek dicht tegen Brunsie ,Gilds en Vene .Omdat hij bang is dat Bouta aan de macht komt.Dan gaan ze met Bouta de handen moeten schudden.Gezichtsverlies.Want Nederalnd weet dat Bouta niet mee gaat werken om de illegalen in Nederland op te pakken.Hij weet dat Bouta slim is en net als de witte -oplichters .Nationale productie verhogen ten koste van anderen.En met slimme mensen kunnen de ‘STAPPENDANSERS’ niet werken.Ze willen altijd voordelig uitkomen.Daarom strooien ze met een handjevol Muntjes van 1 euro cent over Suri HEEN om straks meer te verdienen.
  Vene is een billenlikker van Holland.
  Dus voor hem maakt het niet uit of hij het land verkoopt aan de bakra’s of chinezen of hij nou met moordenaars of verkrachters of drugsdealers het land moet regeren om het uit te buiten.Waarom wordt niet aan Brunsie gevraagd waar hij zoveel geld heeft gekregen om de verkiezingen te financieren.

  Bouta moet ook achter de tralies samen met Vene,gilds,balesar,Sardjoe,Brunsie,Bosje,Dwjala persad en niet te vergeten Adhjodia.

  Dus Gilds moet het wel geweten hebben over deze torie van KHAN en Brunsie ook.

  Maar Vene houdt zijn handen boven het hoofd.Vene wil geschiedenis schrijven.
  Langst regerende President.

  Allemaal boeven.
  En Suri ’s zijn kortzichtig.Ze zijn blijkbaar blij met het beleid daarom wordt deze boeven weer gekozen.
  Voor een broodje en een Coca cola verkopen ze hun stemmen.

  Sarie torie!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 20. Het enige wat ik kwijt wil is dat er overal in de wereld problemen zijn in de regering alleen de ene land is er openlijk in en de andere land verstopt die problemen onder stoelen en tafels en doet zich anders voor dan werkelijk is zoals Nederland bijvoorbeeld.

  Wat Bouterse betreft vind ik dat hij best een kans verdiend om president te worden en wat ik zelf geloof is dat hij misschien wel 1 van de betere zal zijn in de geschiedenis van Su.

  Hij houdt van zn land en laat niet over hem heen lopen door die bakra’s,hij weet ook dat Su het makkelijk kan redden zonder die zgn paradijs HOLLAND en dat er meerdere landen zijn waar je zaken mee kan doen.

  Mensen roepen maar hij is een moordenaar,hij is een drugsbaron nou luister ik was er niet bij als die dingen zijn gebeurd dus ik geloof ook niet alles wat er gezegd wordt,omdat Nederland dat beweerd.

  Het is toch een Surinaams probleem??
  Als Bouterse drugs heeft gesmokkeld naar Nederland,wie zn fout is het dan??
  Waar is het aangekomen??
  Wie heeft het ontvangen??
  Waar was de douane in Nederland??
  Waar waren de mensen die in de haven werken die de lading moet controleren en waar ze voor naar de universiteit voor moet zijn geweest ofzo??

  Waar is het drugs gebleven lijk me sterk dat je met een rugtas met weet ik veel hoeveel kilo drugs uit de haven loopt.
  Als dat zo is dan is hij niet de enige schuldige want dan moeten er ook in Nederland hoge pieten ervan af weten,of niet?

  In Nederland zijn de mensen trots op bv minister Verdonk en Pim Fortuin,ja ik ook ondanks dat ik Surinamer ben omdat die mensen van hun land houden en het graag niet kapot laat gaan,en Bouterse houdt ook van zn land en velen mensen wensen hem het ergste toe,nou ik niet en als die dingen echt zijn gebeurd keur ik dat niet goed maar ja het is (nog) niet bewezen dus.

  Wat die Khan betreft stop hem in een koriaaltje en dump hem tussen krokodillen,wat een gek is dat laat die zn eigen land en inwoners vandaar gaan vergiftigen met die rotzooi.


  Maak melding
 21. jaja doden? wat een lulverhaal.

  hij wil gewoon in suri omdat hij daar vast wel een deal kan sluiten met Bouta en in Amerika is hij de lul net als dino, stelletje mislukte drugscriminelen…nu Bouta nog…met zn 3tjes op 1 cel als het kan…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES