vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEconomieBoeing 747-300 SLM vanaf 23 juni weer beschikbaar

Boeing 747-300 SLM vanaf 23 juni weer beschikbaar

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 17 jun – De Boeing 747-300 van de SLM wordt vanaf 23 juni weer ingezet op de Mid-Atlantische route. Dit zegt SLM-directeur Henk Jessurun. Op de Nederlandse luchthaven Schiphol worden het laatste reparatiewerk verricht aan het roer. Het toestel is eigenlijk al epr 18 juni gereed. “Maar we willen ook nog wat testen doen”, aldus Jessurun.

De veiligheid van de passagier gaat boven alles. Er is daarom ook op gestaan dat fabrikant Boeing zelf het herstel verricht. “Er zijn dag en nacht dertig man bezig”, zegt Jessurun tegenover ATV. Het gaat er ook om de dienstverlening optimaal te houden. Het toestel blijft voorlopig gehandhaafd op de route. Het is immers aangeschaft met het oog op de liberalisatie.

Die is sinds 2003 van start gegaan. “We hebben voorzieningen getroffen en een traject uitgezet tot 2010. we zijn er van overtuigd dat we die plaats kunnen innemen in een geliberaliseerde omgeving, die ons toekomt”, aldus Jessurun. Ook aan sanering wordt gedacht. “Er komt een moment waarop je zegt: ik moet ook in mijn organisatie snijden, op een of andere manier zal dit moeten gebeuren.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

23 REACTIES
 1. Haal meteen alle stoelen eruit en maak er een cargo-plane van.Rendabel op de passagiersvluchten is hij niet meer ivm de hoge brandstofkosten.Ik denk dat het nu de tijd is dat de SLM twee goedkopere toestellen leased (B777-300/A340-300) en daarmee de concurentie kan aangaan met de KLM/AirFrance.Tevens mogen er ook wat meer destinations bijkomen.Mijn voorkeur gaat uit naar London Htr,New York Jfk,Paris Chg en Brasilia.Maarja zal wel bij een droom blijven


  Maak melding
 2. Hallo broerders en zusters,

  Een klein arm land als Indonesiè heeft meer dan 20 vliegtuigen tot z’n beschikking, dus
  ik hoop dat het niet bij deze boeing blijf.

  In principe kunnen we dat doen,want dat gedonder steeds, er is geen plaats ondanks drie vluchten per week, ben ik nu zat.

  En notabene er is nog niet eens 1 miljoen
  surinamers, hoe moet ’t straks dan, als het
  het zover is, binnenlandse vlucht in europa
  kan je zo vertrekken, ondanks dat miljoenen mensen hier wonen,maar wil je naar suriname
  dan moet je al maanden van tevoren boeken.

  Nu boeken ,vertrekken en wegwezen als ’t hier
  te heet wordt voor ons, voor het geval een sunami het kleine ned.onder loopt, kunnen we geen kant op.

  Dat is ‘m juist, ons hier laten verdrinken..!!, dat is nu wat hier gebeurt.


  Maak melding
 3. “Er komt een moment waarop je zegt: ik moet ook in mijn organisatie snijden, op een of andere manier zal dit moeten gebeuren.”
  Je moet niet zeggen maar doen!
  Jullie kunnen mij inhuren om de organisatie aan te passen aan de eisen van de markt.


  Maak melding
 4. Geachte Heer Jessurun,

  U kunt niet jarenlang de ´s-werelds duurste tickets blijven verkopen. U bent direkteur van een oplichtersorganistie die surineds jarenlang teveel teduur tickets verkoopt aan surineds.

  Ook al zijn wij niet wonend in Suri , wij zijn gelieerd aan Suri meer dan u kunt aanvoelen of denken aan te voelen. Jarenlang duurste wereldtickets verkopen en dan nu komen met een neppe liberalisatie-programma.

  Schaamt u zich niet als u in de spiegel kijkt elke ochtend als u zich scheert en opmaakt voor uw dagelijkse bezigheden, de surineds op te leichten met duurste wereldtickets?

  En op welk termijn kunnen wij betaalbare tickets verwachten ??? U kunt niet voortgaan met deze neppe liberalisatie. U en uw regering moeten de Open Sky zonder limieten toestaan. Andere vliegmaatschappijen willen ook passagiers vervoeren van en naar Suriname.

  Stel die vliegondernemingen in staat om te mogen landen op Jiopie Pengel luchthaven, zonder limieten en zonder die 1 miljoen garantie. Want die €1,- miljoen wordt toch door u en uw regering verkwanseld aan dikbillige dames die gelieerd zijn aan de kaseko-regeringslieden. Stelletje boeventuig zijn jullie. Jarenlang de surineds uitmelken en uitbenen. Wanneer stoppen jullie met deze boevenmentaliteit ???

  Groeten,……..


  Maak melding
 5. Beste Surimamers,

  Het is jullie eigen schuld dat jullie zo veel moeten betalen. Waarom boeken jullie 4 of 5 maanden van te voren. Gewoon boeken een week voor vertrek. Dit heb ik altijd gedaan en rechtstreeks bij slm of klm. De surinaamse reisburo zijn de grootste oplichter , vooral —.


  Maak melding
 6. dat de slm een fam bedrijf is, is al eeuwen bekend!!!
  het moet eens opgehouden zijn dat hardwerkende mensen jullie privileges voor jullie betalen!!!


  Maak melding
 7. SLM of KLM maakt niet uit.
  Je betaald gemiddeld € 680 incl. toeslagen.
  Wanneer zijn er prijzen van € 450 incl. toeslagen.
  € 450 = 1000 Gulden
  Gegroet
  Pedro.


  Maak melding
 8. FLASH BERICHT.

  Uit goedingelichte bronnen is vernomen dat de SLM in de financiele problemen is geraakt , en gedwongen ontslagen niet uitsluit.

  M.v.g


  Maak melding
 9. Een ander flash bericht. Volgens De West is de vervangen stabilisatie achtervleugel van de Kappel geen nieuwe, maar een 2de handse die nu evenveel kost als een nieuwe ???? Dus voor lieden zoals Ja Mang en Sergio is er nu 1 reden te meer om met z’n tweetjes samen en gezellig hun laatste vlucht te gaan maken.

  Nogmaals SLM ik vertrouw dit ‘staartje’ van de Kappel niet en denk dat indien er zich nu een incident (hoe klein dan ook) mocht plaats vinden, dit het definitief einde van de SLM zal betekenen.


  Maak melding
 10. Nouw Henk Bassier je kan zien dat je koelie bent, waarom heb je Mungra destijds niet uitgescholden???? hij was ook een oplichter, ik koop mn tickets altijd rechtstreeks bij de slm of klm, en niet bij die criminele riesburo,s zij verkopen die tickets 200 tot 300 euro duurder nova bv.moest ik voor een sterfgeval naar SU. met de fam. zegt nova dat er geen 65+ tikets meer zijn,alleen de duurdere toen wij slm belde zeiden ze dat kan niet want die tickets worden niet per stoel maar aan de hand van je leeftijd verkocht, hadde wij niet gebeld dan moesten wij duurder betalen.
  En natuurlijk vind ik de tickets te duur, maar jij bent met andere dingen bezig.


  Maak melding
 11. M.Fleur dat flash bericht komt zeker rechtstreeks vanuit je ***.

  Jij bent zeker zo’n wanhopig persoon die een slechte jeugd heeft gehad en zich op deze site heel wat voordoet maar bent in het dagelijks leven helemaal niets.
  Alle berichten die ik van jou hier op de site lees, zijn negatief, maar dat zegt gelijk ook alles over jou.

  rot alsjeblieft op, Suriname kan mensen zoals jou missen als kiespijn (als je wel een suri bent).

  wat ik wel vind is dat de SLM wat mensen moet gaan ontslaan.

  oke laterzzzz


  Maak melding
 12. Boeing is verantwoordeijk voor de reparatie en dus mogen we er wel van uit gaan dat de veiigheid 100% gewaarborgd is.

  En wat vinden jullie van het tarief van 450euro van klm? Zware klap voor slm, hoelang gaan ze dit kunnen bolwerken?


  Maak melding
 13. Sergio, mijn flash bericht komt uit dewestonline van vrijdag 16 juni 2006, en nergens anders (in case you get my drift) please check it out.
  Maar goed, ik heb verders een prima en voortreffelijke jeugd in Suriname gehad en is daarover dus niets mis mee. Maar met de jaren werd mij duidelijk dat de oude politieke eikels een bottleneck vormen voor de ontwikkeling van het land. En deze oude ballen nemen een deel van de onnozele jeugd mee om hun desastreus en vernietigend beleid voort te zetten. En dit doet pijn want vele jeugdigen hebben dit zelf niet door en denken alleen maar aan de partij en zichzelf.
  De waarheid is voor vele Surinamers erg hard en valt vaak onder de noemer negatief zijn of denken, maar feit is dat de doorsnee Surinamer (in Ned en Sur) te vaak in ’the land of make believe’ leeft en denkt. Talk to you later !


  Maak melding
 14. SLM zal die tickets niet verlagen.
  Het is duidelijk dat de Slm naar de klote gaat wanneer zij dat gaan doen.
  Er zijn bijna 500 mensen in dienst bij de Slm.
  En bijna allemaal hiervan bekleden een politieke functie.
  Dus ,ik denk niet dat dit op korte termijn zal gebeuren.

  Verder moet Prof.Dr. Brunsie zijn analfabeten nog ook helpen met een baan bij de Slm.
  Natuurlijk zullen jullie je afvragen met welke banen.

  Het zullen Kofferstelers worden.Want daar zijn die djoeka’s goed gespecialiseerd.

  Dus die zogenaamde torie over brandstof prijzen is gewoon bull shitttt!!!!!!!!!


  Maak melding
 15. heren,

  Even een technisch stukje omtrent de staart: De reden voor het vervangen van het gehele stuk heeft te maken met de constructie van je horizontals. het is gemaakt als een z.g torsion box. Door dat er bij de beschadiging meer spanning zijn onstaan is het verstandig om het geheel te vervangen.

  Waarom een second hand spare(wat overigens een normale zaak is?) Een nieuwe bouwen kost veel meer tijd en is duurder. zelf een second hand laat op zich wachten want die is moeilijk te vinden.

  Motoren van vliegtuigen worden nooit vervangen door nieuwe maar door overhaalde.
  Dwz dus oude delen die nog steeds voldoen na de inspectie worden weer gebruikt en daar is niets mis mee. zo ook voor de staart.

  Zoals ik en anderen al zeiden de retro fit wordt uitgevoerd door de Boeiing Company zelf (dat wan tak geen abangnie KLM of SLM).
  Wie zet zijn handtekening eronder na afronding karwei?? Meneer boeiing toch en wie heeft het gebouwd meneer boeiing ook.

  Dus ik heb wel vertrouwen dat zo een reparatie goed word uitgevoerd. Dit is niet alleen op basis van gevoel maar meer van uit werk ervaring mi e taki.

  Maak je eerder druk over het beleid van de SLM. Want die zullen VALLEN if den mang ne pas aan.

  Maar ja het is en blijf maar mijn mening

  A tan so!


  Maak melding
 16. Jullie klagen te veel, de concurrent gaat de prijs niet onderdrukken , maar juist doen toenemen, omdat zij toeslagen in rekening brengen die SLM nog niet hanteren..


  Maak melding
 17. Beste meneer Aboikoni,
  ik zie dat u heel veel verstand heeft van vliegtuigen ook manangement en technisce kennis.
  Kunt u geen vliegtuigmaatschappij beginnen b.v. Aboikoni-airlines of zoiets brunsie-air.
  Kunt u misschien qua prijs van net iets onder de klm gaan zitten want dan pas is het rendabel.
  Ik hoor nader?
  Veel vliegplezier.

  Konischokdemper


  Maak melding
 18. Jullie moeten allemaal ophouden en voor 1 of 2 weken met z’n allen zowel SLM Als KLM vluchten naar Par’bo boycotten. Zal je dan zien wat er gebeuren zal. Niet te veel praten, maar doe. Daden daar draait het om.


  Maak melding
 19. Meneer schokdemper,

  Wellicht kunt u ook een winkel beginne in su want met de bigi olo’s in su is het goed verkopen van schokdempers.:)

  Nee een vliegmaatschapij in su no mang dat is niet iets voor mij.
  Je zal altijd worden tegen gewerkd van alle kanten als je niet mee doet aan het politiek spel.

  Ik hou het graag bij de technische aspecten van werktuigen.

  Veel schokplezier ,

  ik spreek u nog.


  Maak melding
 20. Aboikoni,

  Niet boos worden hoor ik probeerde even de aandacht af te leiden van deze hele affaire aangezien dit een vies strategisch spelletje is van overheden. Overigens ik heb veel bewondering over uw technische kennis.
  Ik heb ook gedacht om een schokdemperzaak te beginnen maar je weet naast een middenstanddiploma’s moet je ook andere “documenten”hebben anders lukt het je niet ie sabie toch. Miscchien kunnen we samen een bedrijf beginnen schok en vliegplezier B.V.
  Tang boeng broer.
  Prettige dag

  konischokdemper


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES