SLM Boeing op 23 juni gereed

37

Radio Nederland Wereldomroep meldt dat de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij druk bezig is om het op 4 maart j.l. beschadigde toestel te repareren. De linkerachtervleugel van het SLM-toestel raakte beschadigd tijdens het verslepen van het vliegtuig van de slurf naar het platform.

Volgens een woordvoerder op Schiphol wordt een ander staartstuk geïnstalleerd en zal de SLM Boeing op 23 juni aanstaande weer de lucht in kunnen.

De kosten voor de installatie van de achtervleugel bedragen cirac vier miljoen dollar. De verzekering dekt dit bedrag maar de directie van de SLM probeert nog steeds het eigen risico, een bedrag van 250.000 dollar, te verhalen op Schiphol schrijft RNW.

SLM
[plaatje: www.navin.nl]


37 REACTIES

 1. Godverdomme, weer zo,n verhaal; een reparatie kan in 2 weken al uitgevoerd worden, en het is echt niet 3 maanden daarvoor uit te trekken, dan kun je liever je kantoren sluiten, vervloekte slm.


  Maak melding

 2. Hallo broerders en zusters,

  Er gaan om de 5 minuten een vliegtuig de lucht in, en op de grond krioelte van evenzovele vliegtuigen, je zou zeggen, ok, een ongeluk op 1 op de duizend vliegtuigen
  die daar op de grond rondtje zit te draaien.

  Maar…!!!, waarom perce SLM, ben in archief ingeduik van schiphol, maar geen ongeluk van de zelfde soort.

  Dus 1e instantie ruik ik naar natigheid,een complot theorie die je doet denken aan ….!!!.

  Nee, ik hou het liever voor me zelf, want de verzekering is al betaald, en SLM wordt nu weer in orde gemaakt.

  Anders wordt ’t een gebed zonder eind.


  Maak melding

 3. halloooo, een reparatie van een boeing 747 in 2 weken? nou er zijn mensen hier die duidelijk geen verstand hebben van de luchtvaart.
  Ik vind het jammer dat surinamers zo negatief doen over hun nationale trots, eigenlijk vind ik het gewoon triest.
  mensen wordt een WAKKER!! er zal nooit een maatschappij komen die voor 300 400 euro vliegt op suriname, is gewoon NIET haalbaar. de maatschappij die dat wel doet is binnen een maand of 2 failliet (kijk naar air holland).
  NL maatschappijen lachen zich krom om de situatie, dat de Surie’s voor de klm kiezen, geloof me ik kan t weten.
  Surinamers steun de SLM, er zijn altijd tijden dat t gewoon minder gaat, ik dacht dat surinamers juist HUN TROTS hadden, maar kennelijk vergis ik me

  First Officer


  Maak melding

 4. Pakromo,

  Ja u heeft gelijk op het platform creoolt het van de vliegtuigen maar als er technisch mankemant is wordt er direct opgetreden.
  Maar als er in de lucht wat gebeurt ja dat lijkt me een hachelijke onderneming.
  Bovendien in de lucht creoolt het ook van de vliegtuigen als deze allemaal zouden landen dan heb je geen parkeerplaats op het paltform.

  cromohardjo.


  Maak melding

 5. Niet voor niets is het “Flying on trusted Wings” dus bij deze Surinamers tenminste… Ras echte surinamers heb vertrouwen in onze SLM.

  Gr,
  Een ras Echte Surinaamse meid


  Maak melding

 6. ryan of first officer or what ever.

  Jij of je pa hebben zeker aandelen in de slm of niet. Die surinamers waaronder ik zelf die voor de slm kiezen hebben gelijk. ik ga niet vliegen met een maatschappij die ons jaren lang heeft uitgebuit. en die nu zielig komt doen. van mij mogen ze hun toko lekker sluiten. want het is de hoogste tijd om andere ook toe te laten. waarom kan men wel naar curacao voor zulke bedragen, maar niet naar suriname??? dus ga maar lekker je huiswerk maken en kom dan met een heel sterk argument


  Maak melding

 7. Geachte Broeders en Zusters,

  Ik begrijp jullie reactie.
  Maar men moet eerst kruipen, opstaan en dan lopen.
  Ik snap niet dat degene die niet doordenkt Suriname zo kan afkraken. Geduld overwint alles.
  Ik ben zelf werkzaam bij een Luchtvaart Maatschappij maar omdat deze Maatschappij heel veel verschillende toestellen binnen heeft is het niet moeilijk en onmerkbaar als er een toestel defect is om zo gauw mogelijk een ander in te zetten en dat weten vele van onze mensen gelooflijk ik niet. Dat gaat geruisloos binnen een paar uur.
  Dus voortaan voordat men conclussie trekt eerst navragen wat de reden is geweest en hoe of wat.
  Dit toestel van de SLM is geen oude rotsooi zoals men denkt anders had het nooit zoveel mijlen meer kunnen vliegen, onderhoud geschiedt via KLM.
  Elk land heeft zo z’n pech niet wij alleen als Surinamers.
  Dus mensen hoop het allerbeste voor ons Volk en Land.
  Nederland heeft ook zijn deel gehad, en dat weten ze ook.
  Soso Lobie.
  MS


  Maak melding

 8. First Officer: jij wordt zeker betaald om hier kritiek te leveren, maar elke 8 dagen bij Boeing rolt 1 nieuwe boeing uit de fabriekshallen, dus een reparatie kan echt wel in 2 weken gefixed zijn, kennelijk heb je nog niet overal in de wereld rond gekeken, ik kan je wel vertellen dat ik al in 1998 de boeing hallen van dichtbij heb mogen zien, het hele gebied bestrijkt een gebied van 20 vierkante kilometers groot..Als wij surinamers slim genoeg zijn, dan brengen wij samen als samenleving geld bijelkaar bijeen, zo,n ongeveer 250 miljoen US dollars en je hebt binnen enkele maaden een hele nieuwe boeing tot je beschikking, maar surinaamse vooraanstaanse politici,s en zakenlui zitten echt te slapen, en durven met elkaar de handen niet in een te slaan, ze zijn echt laf, en dat geld hebben ze echt wel ergens liggen hoor, vergis je niet; er zijn surinamers die heel vermogend zijn, maar je hoort ze niet, want ze weten dat het surinaamse belang hun geen vertrouwen schept, en daarom beleggen zij hun geld in andere vormen en elders in de wereld. Wij moeten ergens toch een begin maken,… laten we die begin dan echt eens.


  Maak melding

 9. Wij Surinamers hebben onze eigen trots, maar zijn zeker niet gek ! Wat heeft de SLM al de jaren voor de Surinamers in het algemeen betekend ? Alleen maar ellende, uitbuiting, afpersing, arrogantie, hoogmoed, etc. etc.
  Dat de KLM zich een deuk lacht is de schuld van die apen bij de SLM zelf, want wie koopt er ‘now a days’ een zuipende 747 van 30 jaren oud ? Alleen zij die absoluut geen verstand van de airline industry hebben.
  Ik zal geen traan laten indien de SLM er niet meer zou zijn.


  Maak melding

 10. reactie van Romeo
  niets is toeval ,laten we een keer een vuist maken en de SLM steunen in haar mindere dagen
  ons tijd komt gewoon weer ,na regen komt
  zonneschijn en geen modder ,dus doe ff normaal ,SLM wordt straks een van de beste
  maatschapij ter wereld


  Maak melding

 11. Hey luister noh de KLM heeft de SLM gechanteerd dat ze mee moesten doen om dure tickets te verkopen anders zouden ze alles stop zetten qua opleidingen,onderhoud,service en weet ik veel wat nog allemaal.

  Die ka witte mannen hebben ons uitgebuit en de SLM onder druk gezet zodat er geen keuze was dan alleen mee te doen met die mannen.

  Als ik vlieg vlieg ik met de SLM,ik betaal ze liever 2x meer dan dat ik met de KLM.

  Ik ga nog liever dood in een 747 van 30 jaar oud dan in een splinternieuwe van de KLM.

  En wat Fleur betreft ik zou hopen dat er maar heel weinig mensen een traan zal laten als jij er niet meer bent.

  Juist Romeo je heb gelijk wij Surinamers hebben de KLM in al die jaren zo groot gemaakt dus als we nu met zn allen de SLM steunen word die ook net zo groot waar wij weer plezier van zullen hebben.

  We moeten samen iets doen om zelf de SLM te laten uitbreiden zodat die geen grote bek meer hoeft te accepteren van de KLM.

  Die ka KLM heeft met opzet die veleugel gesloopt juist op het moment dat een ieder zn eigen weg op ging,ze wilden de SLM laten vallen en hadden verwacht dat ze op hun knieen zouden gaan op de KLM voor ze te laten invallen.

  Dat mensen niet de tijd nemen om te denken van hoe iets in elkaar zou kunnen zitten maar wel zonder te denken zo negatief kunnen zijn over de SLM


  Maak melding

 12. Het enige wat mij interesseert is wanneer ik betaalbaar kan reizen van en naar Suriname.
  Een ticket van Amsterdam naar New York is veel goedkoper dan een ticket Amsterdam-Paramaribo, terwijl de afstand veel langer is.
  Als de SLM mij en andere passagiers niet kan vervoeren, moeten andere luchtvaartmaatschappijen worden ingeschakeld.


  Maak melding

 13. Hahahahahaha…..
  De captains of industry lachen zich suf om al dit small-talk…

  De oplossing voor de Surinaamse luchtvaart:

  Als klein land suriname kóóóp je géén vliegtuig en zeker niet een die economisch al jaren was afgeschreven en aan het wegroesten was op zijn rustplaats ergens in een hete woestijn van USA.

  SLM moet zijn gas-guzller verkopen en 500 man ontslaan!
  SLM moet zich profieleren als een marketingbedrijf met mensen die weten van internationale communicatie/marketing.
  Met zo’n team koop je je in met een business concept zoals er al velen bestaan, bijv.: http://www.skyteam.com/skyteam

  voordelen:
  1)voordelige lease; als team kun je voordelig inkopen
  2)modernste en fuel efficiënte kisten;de MENS heeft vertrouwen in een goed werkend product en dus netto meer betalende passagiers.
  3)Automatische concurrentie; niet de laagste prijs maar wel scherpe prijzen en goede kwaliteit/service; de klant bepaalt naar gevoel en rationeel wie de beste kwaliteit levert; hierop innoveert SLM.
  4)Dit concept is modern en werkt perfect in de luchtvaartindustry; vanuit succes kun je verder groeien met het verdiende geld en innovatie doen.

  A.J-Sing


  Maak melding

 14. hallooooo,wakker worden….

  Prik, ik moet je hoe pijn het ook aanvoelt als rasechte Su. 30jaar wonend in Ned. en geen euroSu zoals de bountie zichzelf noemen, je gelijk geven nadat je de info webside van Wereld Ticket Center hebt geraadpleegd en vergeleken.
  en tegen Ryan zou ik zeggen: raadpleeg ook jij even deze side en je teleurstelling zal
  helaas hopelijk groot zijn tenzij Brada het gelijk aan zijn zijde heeft en zijn vermoedens op waarheid berust.
  ik heb gemakshalve als vertrekdatum 05 nov.2006 en terugkeer 04 feb.2007.
  en zie het verschil.
  tegen Prik zou ik zeggen als SLM dit volhoudt, NIET VOOR LANG MEER.
  Romeo wordt eens een keer ff wakker.

  groetjes,

  Noltie


  Maak melding

 15. 2 weken een vleugel repareren Ja de beste stuurlui staan aan wal. Wees nou maar blij dat hij er niet in 2 weken op zit want dan ligt die er na een uur al weer af.


  Maak melding

 16. Ryan, je bent vast en zeker first officer van de plee bij Ryan-air. Dat je hersenen behoorlijk zijn aangetast door de stront waarmee je dagelijks in aanraking komt, is goed merkbaar.
  Man zit toch niet zo dom uit je nek te lullen. Quasi interessant doen.

  Be SLiM. don’t fly SLM

  Groeten SL(i)M


  Maak melding

 17. Hallo mensen!!!!

  ik las ergens een bericht over dat de 747-300 een oud vervallen toestel is.
  Oke, het is niet het modernste toestel van boeing, maar vervallen is het zeker niet!
  Nou ik kan je zeggen dat zelfs Air France de 747-200 in de vloot heeft (nog ouder dus) en er zijn veel maatschappijen die nog met de 747-300 vliegen.
  Toen de SLM nog geen eigen 747 had heeft de KLM jaren met de 747-300 gevlogen naar Paramaribo, maar nu is de 747-300 in andere kleuren, en is het OPEENS niet goed, scheinheilige zooi allemaal.
  Toch ben ik nog blij dat ik hier nog wat positieve reacties zie over de SLM.
  En doet de KLM dat dan niet??? jullie afpersen??? blijf maar wachten op martinair en Arke Fly, Surinamers zullen weer 2 NL maatschappijen gaan haten!

  oja en BOOSTER,leuk voor je dat je naar de boeing hallen ben geweest, maar heb jij zicht op de inhoud van de SLM-kas.
  Ik dacht t niet, dus voordat je met allerlei domme opmerkingen komt, denk ff na voordat je weer iets achterlijks zegt.
  Het is makkelijk om mensen af te zeiken en denken dat je t beter weet dan anderen.
  SLM, ik wens jullie veel sterkte en ik zal wel met jullie blijven vliegen.

  Laterzzzzzzzzzzzz


  Maak melding

 18. Beste mensen, ik hoop dat jullie ook vaak naar Discovery Channel kijken, en kun je zien hoe het sommige vliegtuigen na reparatie van vitale delen vergaat. Ik zal het alle vrienden en bekenden dus absoluut afraden om in de ‘Kappel’ te stappen en dan mag Ja Mang (ondanks z’n 2 x duurdere ticket)in z’n eentje zijn aborted one leg voyage maken.


  Maak melding

 19. Booster, ik weet niet of je het verschil tussen een auto en een vliegtuig weet, maar ik kan je vertellen dat t heeel veeeel verschilt.

  Als de SLM failliet zou mogen gaan, dan gaan jullie schijten!
  Andere maatschappijen willen jullie noh, ze gaan jullie ogen voor julle open maken.

  Brada kijk bij vliegtarieven.nl, kijk eerst wat de tarieven zijn van de KLM naar verschillende bestemmingen (er komt natuurlijk exta kosten bij en wordt rond de 700 a 800 euro) en dan verblijf je maar 1…. 2 weken.
  Dan heb ik het niet eens over de vluchten naar Azie en Oceanie, dus kijk jij ff je huiswerk na voordat je weer uit je bek plast.

  en M.Fleur ga alsjeblieft een leven zoeken, doe wat nuttigs in je leven.

  SLM veel succes!


  Maak melding

 20. die kas is altijd leeg bij slm valentino, of misschien heb jij dat persoonlijk geplunderd en naar de casino geweest dat daarom die vleugels nog niet af is, en sergio als ik in jou bek plast dan overleef je het nietmeer, solliciteer meteen bij de slm en je wordt aangenomen door die domme apen die daar de baas zijn.
  Ik kom jullie allemaal binnenkort opzoeken, nadat na de reparatie dat ding naar beneden daalt, en geloof me die reparatie dat nu is gepleegd, zal juist problemen gaan veroorzaken en M.fleur heeft helemaal gelijk, die reparaties worden niet netjes gedaan, ik heb ook op de hoogte van de slm-dc 9, die kan vroeg of laat ook naar beneden donderen, als de vleugelroer tijdens een vlucht niet meer fucntioneert. died soon when flies SLiM/KLiM.


  Maak melding

 21. Die start is niet gerepareerd zoals vele maatschappijen dat doen , maar vervangen door een nieuwe .

  Die kist is daarna weer goed voor enkele duizenden uren met zijn nog geldige D-check anual.


  Maak melding

 22. First Officer, heb je ooit de documentaire gezien van de boeing 747 vliegtuigen die op weg was naar Honolulu. Twee keren hebben ze een ongeluk meegemaakt met twee verschillende vliegtuigen van het merk Boeing 747 en het Russische vliegtuig die neerstortte ,ook een boeing 747.

  Nou ,ik kan je wel vertellen dat de Klm een ouwe troep heeft verkocht aan de arme SLM.

  Deze Boeings 747 hebben allemaal een ontwerp en constructie fout bij de laaddeur.
  Op weg naar Honolulu was deze open gegaan en bleek uit onderzoek welke in Amerika was gedaan dat het om een ontwerp en constructiefout ging.Na twee tot drie keer onderzoeken is dat toegegeven.
  Deze fout zou miljoenen kosten om het te laten herstellen en de reparatietijd was enorm veel.Dus als de vliegtuigen uit de lucht zouden worden gehaald om het te repareren zou dat enorm veel geld gaan kosten aan de Vliegmaatschappijen.Want er zouden geen vluchten meer plaats vinden met het toestel.in tegenstelling tot de 300 mensen die dood zouden gaan.

  Boeing had zelf geadviseerd aan de maatschappijen voor een oplossing die heel veel geld zou kosten die de maatschappijen zelf zouden moeten betalen.

  Denk je dat men zomaar met deze vliegtuigen alleen maar naar de arme landen vliegen.

  En ten tweede ,vraag ik me af waarom het niet rendabel zou zijn om goedkoper te vliegen naar Parbo.
  Als je voor het zelfde afstand naar de VS vliegt voor maar liefst 300 euro waarom zou dat niet mogelijk kunnen zijn naar parbo.

  Men neemt genoegen om meer te verdienen met minder vluchten dan meer verdienen met meer vluchten.
  Maar men vergeet dat je daardoor het land een toeristisch aantrekkelijk land kan maken.
  Wie zou zo duur betalen om het bos te zien terwijl je voor minder geld ook in een ander land bos kan zien.

  Elke vlucht neemt ongeveer 300.000 euro mee dat daat wordt geconsumeerd.Rekening maar uit als je eer vluchten zou hebben ,hoeveel geld daar binnen zou komen die daar zou worden geconsumeerd.

  Ga maar eens uitrekenen op jaarbasis.

  Nu is de kans,straks niet meer.
  Want de nieuwe generatie vna Sur’s hebben geen interesse voor het land.
  Dus ,als die oudjes dood zijn is SLM ook dood.

  nu moet je geld maken.


  Maak melding

 23. Ai boi ,

  oen tjar ing jere. Ik heb wel gelachen met hier en daar wat wijs commentaar.

  T.a.v. de SLM waarom duurde het zo lang. ze zaten te wachten tot dat de verzekering zelf geld zou uitkeren voor de reparatie.

  Zo te lezen is dat gebeurd. ik denk dat jullie je vergissen met de regelgeving in de luchtvaart. De onderhouds administratie moet tot 5 jaar terug bewaard worden. zo kan je altijd na gaan wie wat gedaan heeft.

  oh ja dit wil ik nog even kwijt: vliegtuigen roesten echt niet in de arizona dessert juist op die plek kunnen ze jaren staan zonder enige vorm van corrosie maar goed…… een ieder zijn eigen mening

  Die staart word door een team van de product company weer geassembleerd. Hierna volgen nog een serie test vluchten. Inspecties en scheur onderzoeken.

  Tja de ticket is altijd duur geweest maar laten we eerlijk zijn als wij als surinamers geen vuist kunnen maken en in het hoog seizoen een maand niet met de KLM of SLM vliegen dan zalje gelijk de gevolgen merken in de prijs maar ja wie gaat ze boycotten dan ……….


  Maak melding

 24. Sneki-tere

  Waar ben je eigenlijk mee bezig?
  Zulk soort lui als jij kan Suriname missen als kiespijn,steeds maar dat negatieve,zit je soms te smeken dat het mis gaat met een vlucht of zo?

  Elke vlucht neemt €300.000 mee? Waarnaar toe ? hahahahaha tja i rest my case, eigenlijk zonde om mijn vingers(typen)te vermoeien aan lui als jij.

  SLM.veel geluk en Gods Zegen,ik blijf met je vliegen.

  Wat een valse hoogmoed hebben sommige Surineds,terwijl ze in Nederland 10x niets zijn en voorstellen.Hier kunnen ze hun shit verhalen komen vertellen, wedden dat,als je ze zou tegenkomen dat ze niets en niemand zijn in het dagelijks leven?Op deze site en als ze in Suriname zijn ,doen ze alof ze heel veel kennis van zaken hebben,een hoop euries bezitten ,maar reken maar niente ,nada,noppes niets en dan ook niets hebben ze pfffffffffff.


  Maak melding

 25. Snekie-tere

  Als jij maar wist hoeveel keer jij in een NIET SLM toestel hebt gezeten die op kruishoogte problemen kregen (piloten zullen bv nooit aan de pasagiers doorgeven dat een brandstofpomp het heeft laten afweten, of dat de kokpit op een kerstboom lijkt.(van de meeste belangrijke onderdelen aan board zijn er meestal een paar reserves die ingeschakeld kunnen worden)

  Er bestaad een NTSB die bijna altijd betrokken word bij onderzoeken naar vliegtuigrampen en daarna wereldwijd adviseerd via ICAO.

  Dat mankement bij de laadruimdeur van de 747-300 hebben de maatschappij reeds verholpen .
  Het was maar een MOGELIJKE kortsluiting in het slot.(1 a 2 gevallen van de duizenden vluchten uit de 747 seri’s)

  Piloten hebben door de jaren heen de 747 seri’s als de veiligste en stabielste toestellen gevonden.

  Dus laat je niet stressen door N.G.C. en Discovery Channel.

  M.v.g


  Maak melding

 26. Het is zo jammer hoe onze mensen denken.ook al wonen we in ned,laten wij de s.l.m.steunen.su blijft ons vaderland,je gaat gaat je eigen land toch niet zo afkraken.als het anders kon denk ik dat ze het echt anders hadden gedaan.en laten wij stoppen om ned met su te vergelijken.wij zijn een derde wereldland,hoe hard wij ook ons best doen,en je hebt altijd een paar droeftoeters ertussen die ons mooi land naar de kloten helpen.laten wij niet tot die groep behoren.ik ga in dec met mijn gezin naar su,en je mag raden met wie wij vliegen.S.L.M.


  Maak melding

 27. Ach,Helen

  Dat is ook wat ik zo graag zou willen lezen hiero,maar helaas.
  Ik vind wel dat het bedrijf SLM te veel, zg werknemers heeft,dat maakt de service belabberd,lopen stewards en stewardessen rond, die geen verstand van zaken hebben,maar tja,kruiwagenpolitiek he, ze kunnen geen eens een goed woordje engels of frans,maar hebben toch die baan hoe is dat mogelijk vraag ik mij af.Ik sprak een stewardes die vertelde dat ze geen stewardesopleiing hoefde te volgen,waarom niet vroeg ik, tja zei ze je moet je mensen hebben .Maar toch,ik vlieg altijd SLM.


  Maak melding

 28. hoi mensen,
  maak me niet bang, ik heb al vliegangst, ik heb wel met de slm gevlogen. in suriname hoor ik vaak, dat ze de voorkeur geven aan de klm om te vliegen, ze zeggen mi no free .slm. Bij slm merk ik ook veel corrupiet, roos heeft gelijk, mensen komen daar om te checken, en sommigen gaan voor, hebben een briefje van die hoge pieten en dat ze 20 kg extra kunnen meeenemen, dat zie ik vaak, als je mensen hebt bij slm regelen ze allemaa zwart, dus hoe gaat slm redden.
  ik wens het beste, maar soms ben ik zelf kwaad op de corrupt land, wordt wakker slm en regering, luistert wat de mensen willen.
  Bedi


  Maak melding

 29. de tarieven zullen nooit verlaagd worden. door druk van de KLM moet de SLM ook zo duur verkopen. gooi de markt voor iedereen open. naar USA is goedkoper. de bakra’s zijn altijf uitbuiters geweest en dat doen ze nog steeds. met Amerika kunnen ze dit niet doen.


  Maak melding

 30. hallo mensen,
  waarom maken jullie je zo druk om niets,
  hoeveel jaren hebben deze kisten ons veilig heen en terug gebracht,zowel slm als klm,denk eens goed na mensen,blijf positief denken..en geen domme reacties tegen me kaar gebruiken,wij zijn toch allemaal surinamers en we moeten een keer naar suri gaan met een vliegtuig slm of klm dus,hopend dat er niks vreselijks gebeurd….want een ramp kunnen we niet tegen houden,dat is de verantwoording van de piloot en toren mensen,die het vliegtuig besturen…

  grt,anansi


  Maak melding

 31. Pedro,

  Een vlucht naar NY is korter qua reistijd! Goedkoper vanwege concurrentie. Vergelijken heeft geen zin. Kennedy Airport is velen malen groter en heeft een capaciteit van jewelste!
  Beste mensen een vleugel repareren gaat echt niet binnen twee weken. Een gedacht dat het hele toestel aan een computer gehangen moet worden om te kijken of alles goed functioneerd. We hebben als leken geen idee wat er door die vleugel aan leidingen en computergestuurde leidingen lopen. Heb op schiphol gewerkt en veiligheid gaat boven alles. En ik gun het een ieder dat ie veilig vliegt. Wanbeleid en alles dat daarmee samenhangt terzijde gelaten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.