donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenBinnenlandVenezuela geeft bijna een miljoen dollar noodhulp

Venezuela geeft bijna een miljoen dollar noodhulp

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 13 jun – Venezuela heeft ruim negenhonderdduizend dollar geschonken aan hulpgoederen voor het rampgebied. Dit meldt het Nationaal Coördinatiecentrum Rampenbestrijding, NCCR. Er zal ruim veertien ton geleverd worden aan onder meer drinkwater, voeding, medicamenten, kinderkleding en hygiëneproducten. Een speciale missie leidt de leveringen.

De missie wordt geleid door de nationale commandant van de Venezolaanse rampenbestrijdingsdienst, luitenant-kolonel Mateo Aguiar Gamba. Hij heeft op de Johan Adolf Pengel Luchthaven de eerste zending goederen overgedragen aan de financieel coördinator van het NCCR, Charles de Bak. De tweede bezending wordt binnen een week afgeleverd door de Venezolaanse marine.

Er zal dan ruim honderd miljoen liter brandstof worden geleverd voor buitenboordmotoren, helikopters en generatoren. Ook komen er meer hulpgoederen mee. De NCCR heeft eerder aangegeven bijna door zijn middelen heen te zijn. De grootste kostenpost is transport. Door de slechte wegverbindingen, is de hulpverlening aangewezen op peperduur luchttransport.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES