dinsdag, november 28, 2023
HomeNieuws uit NederlandGeen duidelijkheid over Edgar Davids bij Ajax

Geen duidelijkheid over Edgar Davids bij Ajax

-

Vorige week melde Ajax-fanzine ‘Dappere Strijders’ dat Edgar Davids op het punt staat een contract te tekenen bij de Amsterdamse club Ajax. Nog niets was officieel bij deze transfer, maar bronnen binnen de club zouden de overgang al hebben bevestigd. Davids zou voor twee seizoenen gecontracteerd worden.

Maar Ajax Technisch directeur Martin van Geel verwacht niet dat Edgar Davids komend seizoen terugkeert bij de Amsterdamse club. Tegenover het Algemeen Dagblad liet hij weten dat een transfer van Edgar Davids allerminst dichtbij is. “Ik schat de kans niet zo hoog in. Davids heeft nog niet duidelijk laten blijken naar Ajax terug te willen” aldus van Geel.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

19 REACTIES
 1. 100% eens, de waardering zullen ze jouw nooit geven, maar super slecht zou het in ieder geval onder Tencate niet zijn.
  Verder bestaat 70% van de jeugd elftallen van Ajax uit Surinaamse Nederlanders, dus denk ik dat het voor deze jongens goed kan zijn, zeker voor hun zelfvertrouwen.


  Maak melding

 2. edje terug bij ajax zou voor de surinaamse jeugd spelers fantastisch zijn.
  Maar eigenlijk gun ik deze sakasaka’s geen een van onze jongens.
  Hoe belangrijk ze ook zijn de waardering is nooit gebleken bij de witte nederlanders maar voor ons zijn ze en blijven ze onze helden.


  Maak melding

 3. Ja ik denk dat het aan ons zelf ligt , kijk maar naar Turkyimspor die worden nu lekker amateur kampioen van Ned. met in de basis 5 of 6 Surinamers die welliswaar goed btaald worden, maar ja ik vraag me af als wij niet onze eigen voetbal school kunnen beginnen en een Surinaamse club die in de hoogste amateur klasse speeld.
  Koning Seedorf help ons toch, Bogarde, Gullit, Winter, Menzo, Tencate, Rijkaard, Davids, Gore, Melchiot, gaan jullie om de tafel zitten en financieer dit project dat moet toch kunnen, dan hoeven onze jongens die met het tallent geboren worden niet meer op hun tenen te lopen.
  de volgende stap is dan binnen 5 jaar een eigen prof club, daar droom ik van.


  Maak melding

 4. Juist in deze tijd waarin Oranje meent het (vrijwel)zonder Surinaamse inbreng te kunnen, zou een terugkeer van Davids bij Ajax een geweldige impuls zijn….hoop van harte dat het er WEL van komt!


  Maak melding

 5. waarom verhuizen jullie voetballers niet meteen nu naar suriname en richten jullie daar een team op en gaan meteen spelen voor de kwalificaties om over 4 jaar in de “echte”” WK te kunnen deelnemen in 2010, en dan eindelijk suriname voor de eerste keer met de wk speelt. je hebt daar geen ajax voor nodig en ook geen ghana, maar je eigen bewustzijn en vertrouwen en die domme fronters moeten het nog goed vinden, want die blijven altijd achterdochtig doen, om het tot een succes te laten komen.


  Maak melding

 6. gelijk heb je Andre,

  Deze witte *** hebben nooit respect getoond voor de buitenlandse voetballers.
  Ik heb laatsts gehoord dat Van Basten zei in de media dat Kluivert een tv-show speler is. Maar deze *** zijn vergeten wat deze jongens allemaal gedaan heeft voor het kikkerland.

  Dus ik zou graag willen zien dat deze jongens teruig naar Parbo om daar onze jongens te helpen met trainen zodat Suriname eindelijk een keertje in het Wk mag spelen tegen deze witten *** en dat ze van hun moeten winnen.Opmerkelijk in deze wk is dat er geen suri’s te zien zijn in de selectie.
  Maar ze gaan verliezen ,dat staat vast.Ze hebben toch een grote mond.

  Mek deng lassie nanga *** .


  Maak melding

 7. Snekie-tere,
  Ik vind ben het niet met je eens overigens de reacties op andere issues ben ik het wel 100 procent met je eens.
  Er zij wel degelijk spelers van surinaamse afkomst meegereisd naar Duitsland.
  Deze jongens zijn gedisciplineerd.
  De glasvezelkabel hadden toch geen discipline hun roem was in hun hoofd geslagen waardoor hun image toch een zekere arrogantie gedrag vertoonde. Al speel je voor topclubs in Europa natuurlijk mag je van je rijkdom genieten maar ga niet naast je schoenen lopen. En je weet als je met kop of schouders er bovenuit steekt wordt je neergemaaid.

  Agoetere


  Maak melding

 8. Zijn ook genoeg “witte” nederlanders die geen onderscheid maken tussen “wit”en “zwart”. Ik vind dat een voetballer op z’n prestaties moet worden beoordeeld en in dat geval zou ik Edgar super graag weer terug bij Ajax zien. Die klote technische staf/directie staat toch niet model voor alle trouwe supporters?

  grtz


  Maak melding

 9. Sneke -tere, wat een gelul zeg. Ik ben er zeker van dat van Basten wel degelijk respect heeft voor deze grote Surinaamse voetballers. Het is toch op dit moment volkomen onbelangrijk wat deze spelers voor Nederland betekent hebben. Het gaat erom hoe ze op dit moment spelen. Kluivert speelt op dit moment amper bij Valencia en Davids haalt meer gele kaarten dan ooit bij Tottenham, ook niet overtuigend. Trouwens, er zijn wel degelijk spelers van Surinaamse afkomst in de selectie. Jouw rasistisch gelul en gescheld zorgt er trouwens voor dat het nooit beter zal worden in deze wereld en maakt duidelijk dat je geen haar beter bent dan die ´witten´. Ik vraag me af of je een Surinamer bent of al veel te lang in Nederland woont en de Nederlandse ziekte hebt overgenomen, alleen maar zeiken en klagen. In niets iets positievs kunnen zien. Met deze instelling, zonder naar jezelf te kijken en erover na te denken hoe het beter kan, zal er nooit iets veranderen. ´Deze witte *** hebben nooit respect getoond voor de buitenlands voetballers´. Als ik dat lees dan kan ik alleen maar lachen. Is er één land in Europa waar in de laatste 20 jaar meer kleurlingen hebben gespeeld? Kijk eens naar Duitsland, daar wonen meer buitenlanders dan in welk land dan ook. Zie je daar een buitenlander, de laatste jaren gelukkig wel een paar, maar veel zijn het er ook niet.


  Maak melding

 10. meneer Basti jij bent degene die stom lult.
  meneer boskamp nederlandse trainer in buitenlandse dienst heeft laats gezegd dat hij blij is dat van Basten ons heeft bevrijd vanb het gezwel Kluivert-Davids-Seedorf
  Ook heeft van basten het over filmsterren gedrag gehad van onze spelers.
  Wel ik heb daar nooit wat van gemerkt heb ze alledrie ooit eens ontmoet en ze zijn totaal niet arrogant. Geloof jij die witte sakasakas maar.
  Wordt wakker en zie eens in dat we nog steeds onderdanig aan deze sakasakas moeten zijn.Men is gewoon jaloers dat ze zwart zijn en veel geld verdienen en een eigen mening hebben.
  Seedorf is nooit getest door van basten,hij geeft alleen maar kritiek op onze jongens.
  Maar let op ze komen gauw naar huis, want zonder onze jongens is het elftal zwakker.


  Maak melding

 11. jullie hebben allemaal geen kaas gegeten ontrent voetballen.
  Het tijdperk kabeltv is voorbij en hoe je wendt of keert het is de verdomde realiteit.
  KLUIVERT-SEEDORF-DAVIDS het is over guys.
  Er zijn nieuwe aspiranten om het van jullie over te nemen.
  ALS Nederland Remy Bonsjasky, Ernesto Hoost en Sam Schild had meegenomen naar Duitsland dan zouden ze 100% wereldkampioen worden.
  Egt geloof of niet maar het echt waar.

  K-one


  Maak melding

 12. heren weetje wat ik denk,als suriprof nou een oefen wedstrijd speeld tegen oranje dan kunnen we zien wie nou echt goed is onze jongens of oranje.


  Maak melding

 13. Van Basten is gewoon bang voor de mondige surinaamse voetballers.Ze hebben meer verstand van voetballen ën meer hebben gepresteerd dan de heer van B.


  Maak melding

 14. pae je hebt gelijk is bang voor de mondige surinamers.net als wat die ander meneer zei laten ze een eigen club finaceren .en kijken wat die kaas koppen gaan doen en zeggen.en een oefenwestrijdt tegen de suri.prof daan gaan wij zien wie beter is.meneer van.basten spreek zich zelf tegen.zien als van der vaart wat gaat doen heeft die ook zomaar meegenomen maar ja hij wil geen su.


  Maak melding

 15. Pae, ik geloof dat je vergeten bent dat Marco van Basten samen met Ruud Gullit er voor verantwoordelijk waren dat Nederland in 1988 de enige keer in de geschiedenis europees kampioen zijn geworden. Niet te vergeten zijn sensationele jaren bij AC Milan en meermaals tot europees voetballer van het jaar gekozen. Hij wordt daar nog steeds op handen gedragen en zal ook hoogstwaarschijnlijk daar trainer worden. Dus geen verstand van voetballen lijkt me een beetje overdreven. Er wordt hier veel te veel overdreven over ´onze jongens´ niet in oranje. Het is toch volkomen onbelangrijk welke huidskleur iemand heeft en waar hij vandaan komt. Het gaat om het team als geheel. Als van Basten echt zo´n hekel heeft aan Surinamers dan zou hij toch ook niet bijvoorbeeld Romeo Castelen, Ryan Babel en ook Nigel de Jong onder zich laten debuteren. Spelers die jong en talentvol zijn krijgen altijd een kans. In de U-21 staan vele jonge voetballers van Surinaamse afkomst in de rij om door te breken in het ´grote´ elftal. Dus niet zeuren, maar afwachten, er zijn goede en slechte tijden.


  Maak melding

 16. Neen Basti,Ruud Gullit was heer en meester op het veld,(1988),door hem kon van Basten faam maken,ook bij ACMILAN,wat kom je vertellen.
  Weer zo 1 die de bakra`s naar de mond praat, kijk en luister eens naar de BBC,die weten wel Gullit te waarderen,het was niet van Basten de Nederladers maken van hem,de man van het ek`88,terwijl de Engelsen Ruud Gullit als de drijvende motor zien.
  Kluivert is de topscorer allertijden,maar ze verdringen het liever,dus Basti redelijk bljven en niet een Nederlander naapen.


  Maak melding

 17. ben het helemaal eens met Basti, ik ben een blanke, maar net als de Surinamers geen oranjegevoel. Ik vind dat Seedorf en Davids er in hadden gemoeten allen al om het elftal wat kleur te geven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES