donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijHulpcomité wil 100.000 dollar voor Yogyakarta

Hulpcomité wil 100.000 dollar voor Yogyakarta

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 jun – “We mikken op minimaal honderdduizend dollar.” Dit zegt Paul Somohardjo, parlementsvoorzitter en adviseur van het comité Slachtoffers Yogyakarta 2 juni. Er wordt beslist wel rekening gehouden met de beperkte rekbaarheid van gulle gevers. Het gebaar is belangrijk, zeker nu Suriname zelf met een rampsituatie zit. Er zal een radiothon worden georganiseerd.

Er kan dan gebeld worden om een donatie te doen. Drie lokale radiostations doen mee: Pertjajah, Garuda en Mustika. Ook is er een benefietconcert in de Anthony Nesty Sporthal. De mate van medeleven is groot. “Surinamers van Javaanse afkomst hebben hun roots in Midden-Java”, zegt comitévoorzitter Bob Saridin. Dat is precies het gebied waar de aardbeving zich heeft voorgedaan.

Ook de goede betrekkingen tussen Suriname en Indonesië spelen mee. Somohardjo noemt onder meer het bezoek van de sultan van Yogyakarta vorig jaar. Het comité stuurt liever baar geld om praktische redenen, waaronder de grote afstand. “Het is natuurlijk een druppel op een hete plaat, maar met de actie kan Indonesië ook zien dat Suriname meeleeft”, aldus Somohardjo.

opening
Fernandes Express
BODO Party

4 REACTIES
 1. Ik leef zowiezo mee met de slachtoffers, maar 100000 dollar, moet toch alleen die criminele somohardjo kunnen zetten.
  Deze man heeft miljoenen dollars gefroudeerd, en of in zijn eigen zak gestoken.


  Maak melding
 2. hahaha paje kong lauw.!!

  100.000 zodat hij weer kan gaan gokken bij palace casino achter gesloten deuren samen met die vieze braziliaanse vrouwen.

  mangan paisa rupya

  die boef is in staat suriname te vergokken
  oe loekoe boeng


  Maak melding
 3. hallo,
  de mensen in suriname moeten geen “MOER”geven,
  laat SOMO en consorten ( Bouta, Vene Graanoost en Bruswijk ) al dat grond dat ze hebben toegeeigend van het land verkopen en die gelden gebruiken voor dit soort rampen.
  waarom moeten de minstbedeelden geven ?????
  Immers, dat gebied dat nu is overstroomd was toch “” EIGEN TERRIRORUIM van Brunswijk”
  laat hij nu al die “DJOEKA”s helpen, toch….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES