vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenBinnenlandScholieren rampgebied geestelijk fit genoeg

Scholieren rampgebied geestelijk fit genoeg

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 jun – Scholieren in het rampgebied hebben geen geestelijke schade overgehouden aan de overstromingen. Dit meldt het crisisteam van het ministerie van Onderwijs & Volksontwikkeling, Minov. In elk geval is het merendeel geestelijk veerkrachtig genoeg om het schooljaar succesvol af te ronden.

De evaluatie moet nog worden afgerond. Vastgesteld is dat ruim vierduizend kinderen te lijden hebben gehad van het onderlopen van scholen met inventaris. De ruim dertig scholen zijn ruim een week gesloten gebleven, omdat de meeste leerkrachten noodgedwongen terug waren gekeerd naar Paramaribo.

Er zijn kosten noch moeite gespaard om zo gauw mogelijk te normaliseren. De leerkrachten zijn nu terug op hun post en verwacht wordt dat het onderwijsproces wordt afgerond naar beste vermogen. Waar nog een tekort is aan materiaal, zoals meubilair, zullen noodvoorzieningen getroffen worden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES