vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameAwarradam vanaf maandag weer in gebruik

Awarradam vanaf maandag weer in gebruik

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 jun – Het herstel van de door de watersnood getroffen toeristische oorden in Suriname verloopt volgens plan. Op maandag 5 juni wordt de bekende jungle lodge Awarradam van Mets Travel & Tours heropend. In de weken daarna zullen de andere oorden volgen schrijft TourPRess Holland.

‘Wij zijn weer op de goede weg’, aldus Armand Bhagwandas, managing director van Mets en secretaris van Vestor, de Vereniging van Touroperators in Suriname. Bhagwandas vliegt maandag zelf naar Awarradam om daar de heropening van de lodge na het herstel van de aanzienlijke waterschade te verrichten.

Hij doet dat in aanwezigheid van de eerste groep nieuwe toeristen, die na de watersnood volgens het beproefde schema van maandag tot en met vrijdag in Awarradam verblijven. Het andere oord van de Mets, Palumeu, heeft gelukkig geen waterschade ondervonden en is door blijven draaien.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES