dinsdag, november 28, 2023
HomeNieuws uit NederlandEuropese Commissie geeft 700.000 euro hulp

Europese Commissie geeft 700.000 euro hulp

Does Travel & Cadushi Tours

-

De Europese Commissie heeft 700.000 euro ter beschikking gesteld voor noodhulp aan Suriname. Het geld moet de nood lenigen die is ontstaan na de uitzonderlijke overstromingen begin mei. Dat meldt het dagelijks bestuur van de Europese Unie vandaag.

De Commissie, die direct na de watersnood al noodpakketten met voedsel had uitgedeeld, trekt het geld uit voor gezondheidsmaatregelen, herstel van de de watervoorzieningen, voedselpakketten en hygiënekits.

In Suriname werden vorige maand meer dan 20.000 mensen zwaar getroffen door de stortregens die talrijke scholen, ziekenhuizen en woningen onder water zetten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. Er zijn mensen op de wereld, die het slechter hebben dan de mensen in Sur. óók al zijn deze Surinamers getroffen door een te noemen “ramp”, hebben zij het niet slecht. Nu worden ze “overstroomd” met geld en dat is natuurlijk een positieve ramp voor ze. De Europese Unie zou beter met het geld om moeten gaan en het beter kunnen besteden naar landen als Indonesië etc. Het geld voor Suriname verdwijnt toch in de grote zakken van de “grote jongens” in Suriname.
    Als Suriname zoveel geld krijgt om hun land te verbeteren moeten ze het ook daadwerkelijk doen, maar het gebeurt niet door de geldwolven.
    Suriname zou het geld kunnen besteden aan Infrastructuur.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES