Tevredenheid over benefietconcert Tilburg

2

De organisatie van het benefietconcert ’Tilburg voor Suriname’ dat gisteren in Tilburg is gehouden voor de slachtoffers van de watersnoodramp in Suriname, is tevreden over de opbrengst. In popcentrum 013 werd 50.000 euro opgehaald. Volgens sommige aanweizgen viel het aantal bezoekers, ongeveer zevenhonderd, tegen. “Het had hier prop en propvol moeten zijn” luidt een artikel hierover in Het Brabants Dagblad.

Mede-organisator Roy Ristie is tevreden en zegt in diezelfde krant:”alle beetjes helpen, want 50.000 euro is een beetje als je het afzet tegen de twintig miljoen euro die nodig is.” Het concert was een initiatief van Tilburgse Surinamers en de gemeente. Al met al was het een groot feest en was er niet bepaald sprake van een rouw stemming.

Speciaal voor ’Tilburg voor Suriname’ vloog zanger Bryan Bijlhout vanuit Suriname naar Nederland. Hij trad op met Ingrid Simons en vliegt vandaag weer terug. Verder waren aanwezig Max Nijman, Bryan Bijlhout, Def Rhymz en Oscar Harris. De opbrengst gaat naar Giro 797 van de Samenwerkende Hulp Organisatie.


2 REACTIES

 1. jaja het was leuk!
  tuurlijk had het propvol moeten zijn, maar dan hadden ze het ook maar op vrijdag of zaterdag moeten houden he! ]ik was bijna ook niet gegaan omdat ik de volgende dag moest werken!
  Gelukkig heb ik het wel gedaan………beetje slapen in de trein helpt ook


  Maak melding

 2. ‘Zuid-Suriname weer overstroomd’

  Mensen , er is hier een gat in de markt.

  ‘benevieten in Nederland tijdens de regentijd van Suriname’

  Wat een stelletje ‘populisten’ !

  M.v.g.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.